Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

april 2022

Met de bus naar Doetinchem om Heren 1 aan te moedigen

Zondag 8 mei speelt Heren 1 in Doetinchem de derde wedstrijd in de best of five serie om het landskampioenschap tegen Active Living Orion om 15.00 uur.

Daar wil je bij zijn en dat kan!

Vanaf onze eigen Draisma Dynamo Arena zal er een bus naar Doetinchem rijden. Deze bus zal om 13.30 uur vertrekken.

De kosten hiervoor bedragen €10,- per persoon
Geef je snel op, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Trek zoveel mogelijk je rood/gele kleren uit de kast en neem zoveel mogelijk geluid mee om onze mannen aan te moedigen! 

Trainingsrooster meivakantie (2 t/m 6 mei)

Bijgaand het trainingsrooster voor de meivakantie (2 t/m 6 mei).

Ook Duco Krook een jaar langer bij Draisma Dynamo

Terwijl het huidige eredivisiejaar een spetterende apotheose tegemoet gaat, is de Stichting Topvolleybal Dynamo al druk bezig met het samenstellen van een representatieve spelersgroep voor het seizoen 2022-2023. In navolging van Robin Boekhoudt is inmiddels ook met Duco Krook overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij Draisma Dynamo. De 26-jarige middenaanvaller uit Veghel kwam een jaar geleden over van VoCASA. Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, licht toe waarom Krook de kans krijgt om in Apeldoorn zijn leerproces als volleyballer te vervolgen. “Duco is een nuttige speler. Hij is het afgelopen jaar sterk verbeterd. Hij is aanvallend sterk en wij zijn van mening dat er nog volop groeimogelijkheden inzitten. Duco is bovendien een zeer sociaal persoon en een fijne speler in de groep”, oordeelt Jonker.

Robin Boekhoudt verlengt contract bij Draisma Dynamo

Nog voor de start van de best-of-five reeks die de strijd om de landstitel van 2022 gaat beslissen, heeft de Stichting Topvolleybal Dynamo de eerste speler voor een misschien wel toekomstig kampioensteam vastgelegd. Als eerste lid van de huidige selectie van Draisma Dynamo verlengt Robin Boekhoudt zijn contract.

Vrijwilliger van het jaar 2022: Jan van der Zwan!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 20 april is Jan van der Zwan uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2022. Jan is al jaren lid van de clubhuiscommissie (CHC) en heeft na het plotselinge overlijden van Jan Dijkhof in 2018 de rol en taken van Jan overgenomen. Zonder de andere leden van CHC te kort te willen doen: Jan is de drijvende kracht bij het draaiend houden van het Dynamo Café. Hij steekt enorm veel uren in het clubhuis en regelt werkelijk (bijna) alles. Met name het rond krijgen van het bardienstrooster is Jan toevertrouwd, de bar is altijd goed bezet en dat is niet altijd gemakkelijk. De laatste jaren heeft Jan zich ingezet voor verschillende vernieuwingen in het Dynamo Café, o.a. een nieuwe tap, andere bieren en de inzameling van allerlei soorten plastic flesjes. Zo zetten we in het Dynamo Café ook stappen naar meer duurzaamheid. Jan, dank je wel voor je enthousiasme en het vele werk dat je hebt verzet om van het Dynamo Café meer en meer een ‘huiskamer’ te maken waar we ons allemaal thuis voelen. We hopen dat we jouw gezicht nog lang achter de bar mogen zien, je bent een topper!

Vrijwilliger van het jaar 2021: Marleen Jacobsen!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 20 april is Marleen Jacobsen uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2021. Marleen verzorgt al 12 jaar nauwgezet en met veel toewijding het wedstrijdsecretariaat. En dat doet zij helemaal alleen vanuit huis. Voor veel leden is de hoeveelheid werk die Marleen verzet niet zichtbaar. In een ‘normaal’ competitiejaar is het coördineren van de competitiewedstrijden al een enorme kluif, de laatste twee jaar spannen de kroon: er zijn niet eerder zoveel wedstrijden geannuleerd en weer opnieuw ingepland. Het is een functie die we niet moeten onderschatten, zonder goede planning en afstemming kunnen we geen volleybalwedstrijden spelen. Gelukkig doet Marleen het nog altijd met veel enthousiasme, je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld. Marleen, dank je wel voor al je werk de afgelopen 12 jaar, we hopen dat je dit nog een tijdje wilt blijven doen, je bent een topper!

Geen trainingen in de meivakantie tenzij aangevraagd

In de meivakantie (maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei) zijn er geen trainingen. Mocht je toch graag willen trainen dan kunnen we zaalruimte inhuren. Graag uiterlijk vrijdag 22 april laten weten of je trainingsruimte nodig hebt en welke dag je voorkeur heeft (op Bevrijdingsdag donderdag 5 mei kunnen we niet trainen). Dat kan via een mail naar webredactie@svdynamo.nl. Er zijn ook geen trainingen op woensdag 27 april (Koningsdag).

Draisma Dynamo gaat landstitel verdedigen, play-off finale bereikt

Vaak zat het dit seizoen tegen, zaterdagavond zat voor de verandering eens alles mee. Door zelf met 3-1 te winnen van Active Living Orion deed Draisma Dynamo zaterdagavond wat het moest doen. Doordat Sliedrecht Sport tegelijkertijd Amysoft Lycurgus met 3-1 bedwong, werd het zelfs door de allergrootste optimist niet meer mogelijk gehouden scenario alsnog bewaarheid: in extremis bereikte Draisma Dynamo de play-off finale!

Bij Draisma Dynamo komen de emoties na verlies return in kwartfinale tegen Sliedrecht Sport

Wat was zaterdag 16 april jl. een dag vol volleybal met het NOJK, de kwartfinales bij de dames en de beslissing in de finalepoule bij de heren. Voor de liefhebbers was er veel te kiezen, maar juist dát zorgde voor een immens dilemma. De jeugdspeelsters van Draisma Dynamo Dames 1 wilden graag de return tegen Sliedrecht Sport spelen én met hun leeftijdsgenoten strijden voor een finaleplek op de jeugdkampioenschappen. De ‘keuze’ viel op het spelen met (en coachen van) de B- en A-jeugd, met als gevolg dat D1 met een sterk uitgedund team aan de return tegen de landskampioen begon. In een, vanwege bovengenoemde reden, sfeerloze ambiance knokte Dynamo tegen beter weten in. Verstandelijk nog één keer opladen, maar gevoelsmatig bezig met haar laatste wedstrijd van een zeer succesvol debuutjaar in de Eredivisie. Het naderende vertrek van vijf speelsters gaf het duel extra betekenis. Alleen in het begin van de eerste twee sets bleven beide ploegen dichtbij elkaar, maar de ruime setstanden (18-25, 16-25 en 14-25) laten zien dat de nummer 1 van de reguliere competitie terecht doorgaat naar de halve finale ten koste van de nummer 8. Trots en afscheid, de verklaring voor alle emoties na het laatste fluitsignaal.

Publicatie concept teamindeling en trainingsrooster

Het einde van dit onderbroken seizoen nadert langzaam het einde. En dat betekent altijd dat we in een periode komen waarin we hard werken aan een nieuwe concept teamindeling en een trainingsrooster met beachvolleybal tot aan de zomervakantie. Over deze zaken geven wij graag wat duidelijkheid.