Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicatie concept teamindeling en trainingsrooster

Het einde van dit onderbroken seizoen nadert langzaam het einde. En dat betekent altijd dat we in een periode komen waarin we hard werken aan een nieuwe concept teamindeling en een trainingsrooster met beachvolleybal tot aan de zomervakantie. Over deze zaken geven wij graag wat duidelijkheid.


Afronding huidige seizoen

We trainen tot en met vrijdag 13 mei volgens het huidige trainingsrooster. In deze periode valt 1 week meivakantie. Dit is de week van 2 t/m 6 mei. Voor alle teams is er de mogelijkheid om in deze week een zaaltraining aan te vragen. Veel teams zullen op zaterdag 7 mei gewoon een wedstrijd hebben.


Publicatie concept teamindeling en trainingsrooster

Op zondag 8 mei zal de TC het nieuwe concept van de teamindeling voor het seizoen 2022-2023 publiceren. Daar wordt op dit moment de laatste hand aan gelegd. Daarbij meteen de vraag aan alle leden die uit Apeldoorn vertrekken vanwege studie of verhuizing of weten dat zij volgend jaar niet meer volleyballen. Meld je a.u.b. op korte termijn al af via een mail naar leden@svdynamo.nl (opzegging geldt dan per 1 juli a.s.), dan kunnen wij daar rekening mee houden in het concept. Tegelijkertijd zal het trainingsrooster gepresenteerd worden. Vanaf maandag 16 mei zal volgens dat schema getraind gaan worden tot en met vrijdag 1 juli. Er zijn nog teams die op zaterdag 21 mei een wedstrijd spelen, evenals de NOJK-teams die zich plaatsen voor de finaleronde. Voor die teams komt de mogelijkheid om in aanloop naar die wedstrijden op aanvraag nog een week indoor te trainen.


Beachseizoen

Vanaf maandag 16 mei stoppen dus de reguliere trainingen en gaan alle teams terug naar 1x per week trainen (in de nieuwe samenstelling). Voor de top- en opleidingsteams blijft de gelegenheid om die ene training in de zaal te doen. Ook de trainingsgroepen van de CMV blijven 1x per week in de zaal. Voor alle overige teams verplaatst de training naar het zand van Dynamo Beach. Elk team mag daar op zijn eigen manier invulling aangeven. Of je nu 2v2, 4v4 of 6v6 gaat spelen maakt niet uit, met het zand tussen de tenen en de zon op je gezicht is het al snel genieten.


CMV

Vanaf maandag 16 mei zullen de CMV in trainingsgroepen 1x per week in de zaal blijven trainen. Als het in de puzzel past, gaan we kijken of het lukt om ook dit jaar bij de beachvelden 1x in de week naar buiten te gaan. Dit zal dan extra zijn.


Dynamo BeachVolleybal School

Ook dit jaar organiseert Dynamo Beach weer specialistische beachvolleybal trainingen met gekwalificeerde beachvolleybaltrainers. Hier kan iedereen zich binnenkort voor aanmelden en hier zal binnenkort meer informatie over komen.