Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

april 2020

Bericht van het bestuur

Donderdag 12 maart hebben wij als bestuur het besluit moeten nemen om te stoppen met alle trainingen en het Dynamo Café te sluiten in verband met het Coronavirus. Enige tijd later heeft de Nevobo de competitie beëindigd.


Veel leden zullen zich afvragen wanneer we weer kunnen gaan volleyballen, een wedstrijd kunnen spelen, een team kunnen coachen of bardienst kunnen draaien. We willen allemaal graag ons gewone leven weer oppakken maar niet ten koste van de gezondheid van anderen. Het vraagt veel discipline van ons allemaal om de regels van de overheid en het RIVM te volgen. We hopen dat jullie allen nog gezond zijn en dat het ook met jullie gezin en familie goed gaat en dat het zakelijk allemaal nog te overzien is. Gelukkig is er een lichtpuntje.

Jeugd t/m 18 jaar SV Dynamo gaat weer trainen!

Instuiftrainingen in meivakantie en structureel vanaf maandag 11 mei

Zoals dinsdag 21 april op de persconferentie van minister-president Rutte is meegedeeld worden een aantal regels, die een tijd geleden zijn ingevoerd om het coranavirus te bestrijden, binnenkort enigszins versoepeld.
Een van de maatregelen betreft het sporten voor de jeugd. Het sporten voor de jeugd wordt weer mogelijk in de buitenruimte.  
We zullen met de jeugd vanaf maandag 11 mei weer gaan sporten op de beachvelden bij het Omnisport!
Daarnaast zullen we in de meivakantie (28 april t/m 8 mei) met instuifmomenten komen, zodat er samen met vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn van SV Dynamo gesport kan worden.
Ook vanaf maandag 11 mei zullen er mogelijkheden geboden worden dit te doen met vriendjes, vriendinnetjes die geen lid zijn van SV Dynamo.
De TC is deze dagen samen met MC en JC bezig een programma en protocol te ontwikkelen. Voor de minis die vallen onder de categorie kinderen tot en met 12 jaar zal er gewoon getraind kunnen worden. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar zal er gekeken worden naar een vorm die voldoet aan de gestelde voorwaarden.
 
We hopen dat we begin volgende week hierover meer mededelingen kunnen doen. Houd daarvoor de website in de gaten.
 
TC,JC en MC SV Dynamo

 

Concept teamindeling

Een bericht van de technische commissie (tc): Jullie zijn het van ons gewend dat we vóór de meivakantie de concept teamindeling op onze website publiceren. Door alles wat nu speelt, passen we de communicatie hierover aan en maken we die indeling rond 5 mei bekend. Dit uiteraard in overleg met de jeugd- en minicommissie en met de verschillende contactpersonen van de seniorenteams. Het proces rond de concept teamindeling is te vinden in het document selectiebeleid 2020-2021 (zie bijlage). Je kunt het document (pdf) ook vinden op de pagina van de technische commissie onder Info. Voor onze jeugdleden en mini’s staat hieronder een uitgebreider bericht van de beide commissies.

Paasstollenactie groot succes!

Onze mini's en jeugdleden hebben een bijzondere prestatie geleverd. Zij hebben samen maar liefst 245 paasstollen verkocht! De opbrengst wordt gebruikt voor activiteiten voor de mini's en de jeugd. Bakkerij Fuite heeft de stollen woensdag 8 april afgeleverd bij Dynamo zodat alle verkopers de stollen nog voor de Pasen konden bezorgen. De prijswinnaars hebben hun prijzen al gekregen:

- Beste verkoper mini’s: Marijn van der Linden (N4.1) met 32 stollen!
- Beste verkoper jeugd: Sofie van Vliet (MC5) met 15 stollen!

Het team dat de meeste paasstollen heeft verkocht, was team N4.1: Luuk, Marijn, Sepp en Siem. Dit was ook het enige team waarbij alle leden paasstollen hebben verkocht: 52 paasstollen in totaal! Super gedaan iedereen!

In memoriam Ineke Beuker (info toegevoegd)

Op zaterdag 11 en zondag 12 april is er tussen 14.00 uur en 17:00 uur gelegenheid om een laatste groet aan Ineke te brengen in het afscheidshuis 'De Oversteek', Egelantierlaan 201 te Apeldoorn.
In besloten kring zullen wij op woensdag 15 april om 16:30 uur afscheid nemen van Ineke. Als teken van verbondenheid met Ineke willen wij jullie uitnodigen samen met ons om thuis een kaarsje op te steken aan het begin van de viering. 
Correspondentie: Plantsoen Welgelegen 31, 7321 ZJ Apeldoorn; jp.beuker@gmail.com

Op 7 april is op bijna 73-jarige leeftijd overleden

Ineke Beuker-van Velthoven
 
Vanaf het moment dat ze met Joop in Apeldoorn kwam wonen, in 1976, is zij lid van onze vereniging.
Jarenlang is ze betrokken geweest bij het minivolleybal, ook als bestuurslid, en was ze scheidsrechter. Daarnaast kon het jaarlijkse Dynamo-toernooi niet zonder haar
tomeloze inzet. En waar nodig was ze altijd bereid tot hand- en spandiensten.
Samen met Joop en later de kinderen nam ze volop deel aan het verenigingsleven en genoot hier volop van.
In al die volleybaljaren heeft Ineke vele teamgenoten gehad. Met heel veel plezier en enthousiasme speelde ze zo lang mogelijk haar wedstrijden.
Met warme gevoelens en dankbaarheid zullen we ons Ineke blijven herinneren.
Onze gedachten zijn bij Joop, haar kinderen en kleinkinderen en verdere familie.

Bestuur en leden SV Dynamo Apeldoorn

 

In memoriam Ineke Beuker

Gisteravond, 8 april 2020, hebben we als team een intense, gedenkwaardige groet gebracht aan Ineke Beuker en aan haar familie. De avond daarvoor is zij in het bijzijn van Joop en haar kinderen ingeslapen. Zij was al een hele tijd ernstig ziek, maar bleef tot het laatste moment betrokken. Ineke was al ruim 40 jaar lid van SV Dynamo en lange tijd actief als scheidsrechter, spelverdeelster en niet te vergeten spin in het web bij het ooit befaamde Internationale Kersttoernooi. Duidelijk een markant lid van ons team. Tijdens de talloze trainingen, wedstrijden en zeker tijdens onze vele weekenden en reizen hebben we veel met elkaar beleefd en meegemaakt. Heel fijn en troostend om dat als team als dierbare herinneringen te kunnen koesteren. We wensen Joop, de kinderen, kleinkinderen en overige dierbaren veel sterkte met dit grote verlies.
 
Alice, Celie, Ellen, Esther, Gerdien, Gerreke, Hilke, Illia, Ina, Ineke, Irma, Marjolein, Marleen, Ria, Rieke, Tineke en Willy Dames 8

Een geweldig seizoen, een onverwacht einde

En dan is ineens het seizoen als een nachtkaars uitgegaan, op een voor velen onverwachte en misschien ook onbevredigende manier. Toch kijk ik als voorzitter van de Technische Commissie en als volleyballiefhebber terug op een geweldig seizoen!