Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

september 2019

Dames 1 wint bijna € 2.700!

Dames 1 heeft meegedaan aan het televisieprogramma 'Echt waar?!' Hiermee hebben ze bijna € 2.700 gewonnen voor de vereniging. Het programma wordt gesponserd door de Vriendenloterij. De uitzending was op zaterdag 22 september. 

Zaterdag 19 oktober Dynamo's Bierfest

Op zaterdag 19 oktober bruist ons eigen Dynamo Café als nooit tevoren bij de tweede editie van Dynamo’s Bierfest! Iedereen is van harte welkom bij deze supergezellige en smaakvolle combinatie van topvolleybal en ouderwetse gezelligheid. Jij komt toch ook? Tussen de wedstrijden door (18.00-20.00 uur) kun je de honger op aangename wijze stillen met friet + snacks. Eet je mee? Geef dan je bestelling door. Welke wedstrijden staan er op het programma?
- 16.30 uur SV Dynamo DS 1 - VoCASA DS 1
- 16.30 uur SV Dynamo HS 2 - VCN HS 1
- 20.00 uur Draisma Dynamo HS 1 - Advisie SSS HS 1

Auf Wiedersehen op zaterdag 19 oktober in het Dynamo Café! 

Verplaatsing trainingen Omnisport en Welgelegenhal op vrijdag 27 september

Op vrijdag 27 september kunnen we geen gebruik maken van het Omnisport in verband met een evenement. De trainingen in het Omnisport én de Welgelegenhal worden verplaatst. Zie hieronder de trainingstijden en gewijzigde locaties. 

Week van de scheidsrechter 5 t/m 13 oktober

Van traditionele bok naar troon.

‘Week van de Scheidsrechter 2019’ start bijna! Het ultieme moment om deze helden extra in het welverdiende zonnetje te zetten.

Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Heel sportend Nederland wordt opgeroepen tijdens de actieweek haar scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Hoe meer verenigingen en teams meedoen, hoe beter!

De scheidsrechter, dé onmisbare kracht tijdens een volleybalwedstrijd. Iedere week reizen ze stad en land af om ervoor te zorgen dat spelers en teams hun wedstrijden kunnen spelen. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, we mogen dankbaar zijn dat ze er voor ons zijn!

Bron: Nevobo

Raborekening? Steun SV Dynamo via Rabo ClubSupport!

SV Dynamo doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving stemmen op hun favoriete clubs en samen een groot geldbedrag verdelen onder de deelnemende verenigingen. Vorig jaar heeft dat onze vereniging ruim € 1.500 euro opgeleverd! De stemperiode is van 27 september t/m 11 oktober 2019. Binnenkort volgt meer informatie hoe leden van de Rabobank hun stem kunnen uitbrengen. Het geld willen we besteden aan een handboek voor mini-trainers met voorbeeldtrainingen om de kwaliteit van de trainingen te verhogen.

Bardienst- en zaalwachtrooster bekend

Het bardienst- en zaalwachtrooster is gepubliceerd onder Roosters. Noteer goed wanneer je aan de beurt bent. Niets zo vervelend als niet afgelost worden of een dichte deur. 

Wedstrijdschema Jeugdtoernooi op zaterdag 14 september

Het wedstrijdprogramma voor zaterdag 14 september is bekend. Meld je ook aan voor het eten tijdens de beachparty. Wil je weten wie er ook komen, klik dan in het rode blokje rechtsboven op deze site op '... aanmeldingen'.
 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort van start: het EK volleybal voor mannen!

Nederland organiseert samen met Frankrijk, België en Slovenië het EK Volleybal voor mannen. Het is na 1985 en 1997 de derde keer dat Nederland dit elitetoernooi mag organiseren. Oranje begint zijn EK aanstaande vrijdag 13 september in Rotterdam Ahoy. Om 20.00 uur spelen de Lange Mannen hun eerste wedstrijd, Montenegro is de tegenstander. Op zaterdag wacht Oekraïne om 16.00 uur en zondag staat de kraker in een uitverkocht Ahoy tegen wereldkampioen Polen op het programma, ook om 16.00 uur. Nederland vervolgt na een rustdag de poulefase in Sporthallen-Zuid in Amsterdam op dinsdag 17 september tegen Estland en woensdag de 18e tegen Tsjechië. Beide wedstrijden in Amsterdam zijn om 20.00 uur. Na de poulefase gaat de top-4 van Poule D naar de achtste finales. Als Nederland zich daarvoor plaatst, speelt Oranje deze in Omnisport Apeldoorn. Ook één kwartfinale wordt in Apeldoorn afgewerkt. Zorg dat je je kaarten vandaag nog koopt! Het gaat hard en je wilt je plekje niet mislopen bij dit mooie EK in Nederland!  Klik hier om je tickets te kopen.

Steun SV Dynamo via de Grote clubactie

SV Dynamo doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Jeugdleden (alleen C) en mini’s mogen tussen 14 september en 15 november langs de deuren om loten te verkopen. Als club willen we graag zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80 % (oftewel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Met deze opbrengst willen we spelmaterialen voor in het clubhuis aanschaffen en activiteiten tijdens het minikamp en jeugdkamp bekostigen.

Zaterdag 14 september startdag mini's en jeugd en spetterende Beach Party!

Zaterdag 14 september staat onze jaarlijkse startdag gepland. Het belooft een erg leuke (lange!) dag te worden! Een overzicht van het programma:

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 9.00 uur - mini’s krijgen in de kleedkamer het nieuwe trainingsshirt van dit seizoen.

9.30 - 10.30 uur - clinic voor de mini’s door Heren 1 en Dames 1

9.45 uur -  10.15 Minicommissie geeft een korte uitleg over het minivolleybal bij SV Dynamo in het Dynamo Café. Vooral voor ouders van nieuwe leden is dit interessant.

10.30 - ca. 11.45 spel en broodje knakworst met de spelers van Dames 1 en Heren 1  

12.00 - 16.00 jeugdtoernooi in de Alternohal, Omnisport en Matenpark voor jeugdteams van Alterno en Dynamo en teams uit Zwolle, Harderwijk en Kampen.

16:00 uur oefen-/demonstratiewedstrijden Omnisport

17.30 - 22.00 - Beach Party -  Fun, Food, Music, Drinks - beachvelden naast WSV
Meer informatie over het programma van de jeugd en de beachparty. Klik hier.

Heb je zin in Food & Drinks? Meld je dan snel aan via svdynamo.nl/beachparty. Voor € 5 krijg je 6 consumptiebonnen waarmee je frites & snack, limonade en ijs kunt halen. Iedereen die zin heeft in een spetterende Beachparty is welkom!
Wil je weten wie mee-eten? Kijk in het rode hokje rechtsboven op de site.