Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

december 2018

Wedstrijdprogramma's voorronde open club

Op zaterdag 5 januari 2019 vindt de vooronde plaats van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). De concept wedstrijdschema's zijn bekend en staan op de website van de Nevobo. Omdat ze nog kunnen wijzigen, staan ze niet op onze site. Bekijk vlak voor de voorronde het definitieve schema. Jongens en Meisjes B zijn de eerste ronde vrijgeloot. De andere teams spelen in:

  • Jongens A in Borne
  • Jongens C in Enschede
  • Jongens CMV in Denekamp
  • Meisjes A in Wijk bij Duurstede
  • Meisjes C in De Lutte
  • Meisjes CMV in Houten

Zaterdag 5 januari bekerwedstrijd Draisma Dynamo - VoCASA

26e Internationaal Jeugdtoernooi groot succes

Op 27, 28 en 29 december vond het 26e Errea Buurman Internationaal Jeugdtoernooi plaats. Aan het toernooi deden maar liefst 56 teams uit 7 verschillende landen mee, waaronder teams uit Amerika en Rusland. Onder enorme belangstelling werden in de Topsporthal van het Omnisport en de WSV-hal meer dan 300 wedstrijden gespeeld door 650 spelers uit top jeugd teams uit de A-, B- en C-jeugd in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Dankzij de inzet van 130 vrijwilligers konden spelers, coaches en toeschouwers weer genieten van drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daarbuiten. De prijswinnaars van het toernooi waren: SV Dynamo Apeldoorn (Jongens A), Sliedrecht Sport (Jongens B), Dros-Alterno (Jongens C), Emmen '95 (Meisjes A), Moscow Dinamo (Meisjes B) en SV Dynamo Apeldoorn (Meisjes C). De prijzen voor beste speler of speelster van het toernooi (MVP) gingen naar Lars Hoogveen van SV Dynamo Apeldoorn (Jongens A), Rune Bal van Sliedrecht Sport (Jongens B), Giovanni Bijsterbosch van Dros-Alterno (Jongens C), Elles Dambrink van VCN (Meisjes A), Payton Evenstad van Northern Lights 1 USA (Meisjes B) en Daphna Kajim van Emmen '95 (Meisjes C). Draisma Dynamo trainer Redbad Strikwerda deelde de prijzen uit aan de winnaars. Op de foto het meisjes B team van SV Dynamo en het Northern Light 1 team uit Minnesota USA.

Team N4.5 kampioen!

Wat was het een leuk half jaar! De meiden van N4.5 hebben genoten. Mede door de leuke trainingen van Carlijn en Fleur en het leuke team natuurlijk. Zaterdag 15 december jl. hebben Felien, Tess, Yfke en Tess de 1e helft afgesloten door kampioen te worden! In een super spannende wedstrijd in de allerlaatste set tegen de nummer 1, werd er toch best overtuigend gewonnen! Onze meiden bleven cool, netjes en geduldig spelen en vooral enthousiast! Dit was nog het mooiste, het plezier en samenspel met elkaar. Aanmoedigen en door blijven gaan, ook al ben je erg zenuwachtig en zitten alle ouders, opa’s en oma’s te kijken naast het veld. En de goede aanwijzingen van hun coach Fleur. Wat een goede prestatie meiden. Trots en Fleur bedankt! 

26e Errea-Buurman Internationaal Jeugdtoernooi

Op 27, 28 en 29 december vindt het 26e Internationaal Jeugdtoernooi plaats. Maar liefst 56 teams uit 7 verschillende landen gaan de strijd met elkaar aan. Niet alleen Europese landen nemen dit jaar deel aan het toernooi. Grote verrassing is de komst van teams uit de Verenigde Staten en Rusland.

 

2 tegen 2 toernooi gaat niet door

Het 2 tegen 2 toernooi dat gepland was voor zondag 23 december gaat niet door wegens gebrek aan belangstelling. Er waren slechts 10 aanmeldingen, verdeeld over de mini's, jeugd en senioren.  

N6.3 kampioen!

Het hing al een tijdje in de lucht, maar het kampioenschap van N6.3 is binnen!! Lees het verslag onder 'Lees het hele bericht'.

N4.2 ongeslagen kampioen!

Niet op de laatste speeldag, maar al op de een na laatste speeldag kon meisjes N4.2 kampioen worden. Dan moesten de meiden alleen wel alle twee wedstrijden winnen. Geen moeilijke opgave als je bedenkt dat alle wedstrijden tot dan toe zijn gewonnen. Maar als er wat zenuwen in het spel zijn, dan kan het allemaal maar zo anders lopen. Een beetje zenuwachtig begonnen de meiden aan de eerste wedstrijd, maar wisten deze heel goed te winnen! De tweede wedstrijd wisten de meiden ook te winnen. Dit betekent dat we kampioen zijn!

Afgelopen zaterdag mochten de meiden nog twee wedstrijden spelen en laten zien waarom ze kampioen zijn. En dit deden ze! Met super mooi volleybal werd de nummer 2 (uiteindelijk nummer 3 van de competitie) verslagen en ook de laatste wedstrijd werd gewonnen. Er werd dit seizoen dus geen één set verloren, een super knappe prestatie van de dames! Het kampioenschap werd nog lang gevierd in het Dynamo Café met kampioenshirts, bekers, kinderchampagne en taart.
 

MB3 kampioen!

MB3 is zaterdag 15 december overtuigend kampioen geworden. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Arjan de Frens.

Heren 2 kansloos tegen Reflex

Heren 2 verloor zaterdag met 3-0 van Reflex. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.