Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

26e Errea-Buurman Internationaal Jeugdtoernooi

Op 27, 28 en 29 december vindt het 26e Internationaal Jeugdtoernooi plaats. Maar liefst 56 teams uit 7 verschillende landen gaan de strijd met elkaar aan. Niet alleen Europese landen nemen dit jaar deel aan het toernooi. Grote verrassing is de komst van teams uit de Verenigde Staten en Rusland.

 

Het Internationale Jeugdtoernooi vindt jaarlijks plaats op 27, 28 en 29 december. Het toernooi staat garant voor drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daarbuiten. Aan het toernooi doen jongens en meisjes teams mee uit de A-, B- en C-jeugd in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Voor veel teams is het toernooi de ideale voorbereiding op de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen.

 

De deelnemende teams komen uit 7 verschillende landen: Amerika, Rusland, Hongarije, Zwitserland, België, Duitsland en Nederland. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi dat er Amerikaanse en Russische teams deelnemen. De organisatie van het toernooi is dan ook erg blij met de komst van deze teams.

 

Het 26e Errea-Buurman Internationale Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn vindt plaats op 27, 28 en 29 december in het Omnisport en de WSV-hal. Het toernooi is vrij toegankelijk voor supporters.