Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

april 2019

Start beachtrainingen bij Dynamo Beach

Ook weer zin om te beachvolleyballen? Of wil je dit graag leren? Of je beachvolleybal skills verbeteren? Dynamo Beach start dit jaar weer met (extra) trainingen voor de jeugd op de beachvelden aan de Voorwaarts. Nieuw is beach kidsvolley voor jeugd van 6-12 jaar. De trainingen worden gegeven door ervaren beachvolleybaltrainers onder leiding van onze hoofdtrainer bij de dames en de jeugd, Michael Beugelsdijk. Meld je snel aan voor de trainingen want die beginnen na de meivakantie. Het maakt niet uit of je lid bent of geen lid bent van SV Dynamo Apeldoorn, iedereen is welkom bij Dynamo Beach! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met hoofdtrainer Michael Beugelsdijk via beach@svdynamo.nl. Kijk voor alle mogelijkheden om te trainen of vrij te spelen op onderstaand schema.

 

Concept teamindelingen/trainingsgroepen en trainingsrooster na de meivakantie

De teamindelingen, trainingsgroepen en het trainingsrooster na de meivakantie zijn gepubliceerd op de website. De teamindelingen en trainingsgroepen kun je vinden onder het menu teams en het trainingsrooster onder het menu roosters > trainingen. Het zijn conceptindelingen en er kunnen nog verschuivingen plaats vinden. Iedereen ontvangt een mail met aanvullende informatie. Daarin staat o.a. hoe je contact op kunt nemen als je vragen en/of opmerkingen hebt. Binnenkort komt er meer informatie op de website over het beachen waarin je kunt lezen op welke momenten je naast indoor ook buiten op het zand kunt blijven volleyballen.

Bontrop en Boermans verlaten Draisma Dynamo

Een drietal spelers keert komend seizoen niet meer terug bij Draisma Dynamo. In navolging van Bart van Garderen, die zijn afscheid al in een eerder stadium aankondigde, verlaten ook Dustin Bontrop en Stefan Boermans de winnaar van de nationale volleybalbeker. Bontrop (23) bekleedde de afgelopen vijf seizoenen de liberopositie. De inwoner van Zoetermeer kwam in de zomer van 2014 van Taurus naar Apeldoorn. Midspeler Boermans verruilt na één seizoen Draisma Dynamo de zaal voor het strand. De 24-jarige laatbloeier, het afgelopen jaar in zijn woonplaats Borne gekozen tot Sportman van het jaar, stort zich met partner Dirk Boehlé in het beach-circuit. Zoals onlangs al bekend is gemaakt is de van Zaanstad afkomstige spelverdeler Joris Berkhout de eerste nieuwkomer in de selectie van trainer/coach Redbad Strikwerda. Fotografie: Wout van Zoeren

Houtkubus verlengt sponsorcontract

Houtkubus heeft het sponsorcontract als Ambassadeur verlengd en blijft de komende 2 jaar als sponsor aan SV Dynamo verbonden. Al jaren is Houtkubus een zeer betrokken sponsor binnen SV Dynamo. Zo is Houtkubus sponsor van Heren 2, Heren 3, het Minikamp, meisjes C1, schoenensponsor van Dames 1 en persoonlijk sponsor van een speler en speelster van Heren 1 en  Dames 1. 

Meisjes MB1 kampioen!

Afgelopen zaterdag kon meisjes MB1 kampioen worden, maar dan moest er met 3-1 gewonnen worden van Rabobank Orion. Op papier zou dit een makkie moeten zijn, gezien de stand in de competitie: SV Dynamo op 1 en Orion op plaats 5. Door de wedstrijd van vorige week in Wehl weten we dat het niet altijd makkelijk spelen is tegen een lager geklasseerde tegenstander. De meiden gingen fanatiek de warming up doen en waren klaar om een goed resultaat neer te zetten.

Team N21 kampioen - Waar kleine meisjes groot in kunnen zijn!

Nadat de eerste helft van het seizoen was afgelopen was team N23 team N21 geworden en is Femke toegevoegd aan ons team. De eerste twee wedstrijden zag je dat het team aan elkaar moest wennen. We verloren dan ook de 2e wedstrijd van de jongens van Dynamo (N2.3). We zagen ook dat zij erg goed voor de dag kwamen en erg zijn gegroeid t.a.v. de vorige helft van het seizoen. Na het eerste weekend zag je het team meer en meer aan elkaar gewend raken en zag je ze steeds beter gaan spelen en vooral veel plezier hebben. Daarna bleef de flow erin en zelfs één keer met zijn 3-en waren ze in Wezep niet te stoppen en wonnen ze ook van VZK.

Regio-scheidsrechters bedankt!

Bedankt!

Scheidsrechters het seizoen zit er weer op en nu 5 maanden vrij tot de eerstvolgende competitiewedstrijd!
In het kader van de leveringsplicht voor teams die in de promotieklasse en derde divisie spelen had onze vereniging dit seizoen de opdracht om 120 wedstrijden op dat niveau te fluiten in hallen in de regio.
Jan de Groot, Peter van Vliet, Albert Mein, Jeroen van der Linden, Ilse van Beusekom, Remco Mulder, Robin Bussink, Dave Sangers en Marit Heupink namen deze wedstrijden voor hun rekening. Hartelijk dank voor jullie inzet!

Leveringsplicht nu ook voor de 2e divisie

Dat onze vereniging zich mag verheugen in jonge scheidsrechters die in de regio willen fluiten en een aantal ambitie heeft om zelfs 2e divisie of hoger te willen gaan fluiten is niet vanzelfsprekend. Sterker nog, de Nevobo heeft als gevolg van een tekort aan 2e divisie scheidsrechters besloten dat de leveringsplicht voor verenigingen wordt uitgebreid. Voor elk team dat in de 2e divisie speelt moet nu ook een scheidsrechter geleverd worden voor 12 wedstrijden.

Trainingen tot de zomervakantie en nieuwe teamindeling

Na afsluiting van het seizoen 2018/2019 en met Pasen, de meivakantie en een aantal feestdagen in het vooruitzicht, hieronder een overzicht van de trainingen tot aan de zomervakantie. Zijn er geen trainingen en wil je toch trainingsruimte aanvragen? Doe dat dan zo snel mogelijk (graag uiterlijk woensdag 17 april) via een app of mail naar Auke via tc@svdynamo.nl. Het is nog niet bekend wanneer de trainingen beginnen na de zomervakantie.

 

 

 

Heren 3: kampioen en bekerfinalist!

Afgelopen donderdag speelde Heren 3 de halve finale beker tegen WVC Volley uit Wierden. Het was  een spannende wedstrijd die met 3-1 gewonnen werd. Het eerste doel was bereikt: de bekerfinale. Op naar het volgende hoofdstuk, het kampioenschap zaterdag. Vooraf wisten de jongens (mannen) dat 1 set voldoende zou zijn om het kampioenschap in de Derde divisie B te behalen. Tegenstander in de laatste wedstrijd van het seizoen was SSS Heren 4 die nog vocht tegen degradatie. Van een echte wedstrijd was geen sprake: in zeer korte tijd werd de eerste set gepakt (25-13) en was het kampioenschap een feit.

 

 

 

 

Jongens A1 kampioen!

Begin van het seizoen begonnen de mannen van Jongens A1 aan een nieuw avontuur, wat zou eindigen voor deze competitie, als KAMPIOEN, op zaterdag 13 april. Samengesteld uit 3 JB-teams van het afgelopen seizoen, zijn zij in staat geweest om uiteindelijk te groeien tot een hecht jongensteam met bijbehorend eindresultaat.