Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Houtkubus verlengt sponsorcontract

Houtkubus heeft het sponsorcontract als Ambassadeur verlengd en blijft de komende 2 jaar als sponsor aan SV Dynamo verbonden. Al jaren is Houtkubus een zeer betrokken sponsor binnen SV Dynamo. Zo is Houtkubus sponsor van Heren 2, Heren 3, het Minikamp, meisjes C1, schoenensponsor van Dames 1 en persoonlijk sponsor van een speler en speelster van Heren 1 en  Dames 1. 


Bij de Houtkubus in Apeldoorn bent u van harte welkom voor vakkundig advies. Rienk den Hollander, directeur eigenaar van de Houtkubus: "Wij beschikken over meer dan 50 jaar vakmanschap. Wij leveren  parketvloeren, kurkvloeren, laminaatvloeren, marmoleumvloeren, PVC vloeren, visgraatvloeren en plankenvloeren. Het is mogelijk deze in verschillende breedtes en motieven te laten leggen. De houten vloeren kunnen wij op vele manieren bewerken om precies de soort vloer te maken die u wenst!"


Naast het leggen van een nieuwe vloer, kunt u bij Houtkubus ook terecht voor restauratie van bestaande houten vloeren, traprenovatie en onderhoudsproducten. Houtkubus is gevestigd aan de Arnhemseweg 177 in Apeldoorn. De naam van Houtkubus prijkt op het Dynamo sponsorbord, rouleert op het digitale scherm en staat op onze website.