Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

januari 2019

Gratis afhalen: kopieerapparaat

Altijd al graag een kopieermachine willen hebben? Grijp nu je kans! De Ricoh Aficio (type H6736201177) mag je gratis ophalen. Voorwaarde is dat je lid bent van Dynamo. Het lukt niet om de machine te verkopen, daarom hebben we ervoor gekozen om het apparaat weg te geven. Stuur een mailtje naar webredactie@svdynamo.nl als je belangstelling hebt.

Doe mee met het Ledûb Volleybal Festival op 14, 15 en 16 juni in Budel

Je kunt je binnenkort weer inschrijven voor het Ledûb Volleybal Festival op 14, 15 en 16 juni in Budel. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met het spelletje, iedereen kan meedoen. Kijk voor meer informatie in de speciale nieuwsbrief.

EK Mannen komt naar Apeldoorn

Het EK Mannen komt naar Nederland! Van 12 t/m 29 september organiseert ons land samen met Frankrijk, België en Slovenië het EK. De Nederlandse speelsteden zijn Rotterdam (Ahoy), Amsterdam (Sporthallen Zuid) en Apeldoorn (Omnisport). Meld je aan voor de voorinschrijving om kans te maken op de beste tickets.

Volleyballers met Jumper's knee gezocht voor wetenschappelijk onderzoek in Erasmus MC

In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper's knee. De Jumper’s knee is een peesblessure die veelvuldig voorkomt bij volleyballers (tot 45% bij top volleyballers). Het Erasmus MC zoekt volleyballers tussen 18-35 jaar oud die klachten hebben van de knieschijfpees en bereid zijn om kosteloos aan het onderzoek deel te nemen. Na een online screening, nodigt het het Erasmus MC sporters uit in het ziekenhuis en verifieert de diagnose met klinisch onderzoek en verschillende (innovatieve) beeldvormende technieken. Vervolgens vindt er een loting plaats en wordt de sporter in een van de verschillende oefenprogramma’s geloot, waarmee ze (thuis of in een oefenzaal) een half jaar aan de slag kunnen, waarbij de vooruitgang nauwkeurig wordt gemeten met pijnscores, echo’s en MRI-scans. Het unieke aan het onderzoek naar peesblessures is dat deze in opdracht van de NBA uitgevoerd wordt. Enkele jaren geleden hebben sportarts Dr. de Vos en radioloog Dr. Oei namelijk een aanzienlijk geldbedrag gewonnen om dit onderzoek te kunnen uitvoeren.

A.s. weekend eigen ingang gebruiken bij het Dynamo Café

In verband met evenementen in het Omnisport graag a.s. weekend (vrijdag 18 januari, zaterdag 19 januari en zondag 20 januari) onze eigen ingang (3) gebruiken.

Verkoop inspeelshirts in het DynamoCafé

Op zaterdagochtend 19 januari, 26 januari en 2 februari kunnen jeugdleden en andere leden weer een nieuw inspeelshirt kopen. Het shirt is in verschillende maten verkrijgbaar. Door de positieve reacties op het vorige shirt, is ook dit jaar weer gekozen voor het Stedman Active dry shirt van 100% polyester. Het shirt kost € 8,- euro per stuk. Graag contant betalen! De verkoop is van 10.30 tot 13.00 uur in het Dynamo Café. Wees er snel bij, op is op!

Dank aan de sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt: Kenneth * Smith - Verzameld Werk - Mediamarkt Apeldoorn - Houtkubus Vloeren - Flexfoil - Instore ID - Bloemheuvel Letselschade - VSS Meat - Kota Radja Apeldoorn - Promohouse - Goedkoopfeesten - Domino's - Afstandhouders - Jumbo Wiegmans - Klein Optiek - B&K Advies.

WK volleybal voor vrouwen in 2022 in Nederland en Polen

De Nevobo mag in 2022 het WK Volleybal voor vrouwen organiseren. Dat heeft wereldvolleybalbond FIVB bekendgemaakt. Nederland organiseert het WK samen met Polen. De beoogde speelsteden in Nederland zijn Arnhem, Apeldoorn en Rotterdam.

January 20: Dynamo’s Family Super Sunday

Het is bijna weer zover! De topper in de eredivisie tussen Draisma Dynamo en de huidige koploper Abiant Lycurgus staat voor de deur. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 januari op het speciale tijdstip van 15.00 uur. Speciaal voor deze wedstrijd komt de JoinVolleybalTour Volleybalbus naar Apeldoorn met opblaasbare volleybal attracties, dit is natuurlijk fantastisch! Wil jij ook je volleybal skills meten met smashen, springen, mikken, serveren en passen? Dat kan, want er komt ook een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen! Kom dus op 20 januari vanaf 12.00 uur naar het Omnisport en neem al je vrienden, vriendinnen, teamgenoten en familie mee om te laten zien wat jij kunt!

Heren 2 wint met 3-2 van VCN

Heren 2 speelde zaterdag uit tegen VCN in Capelle aan den IJssel en ging er met de winst vandoor. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Help De Klup aan een Appeltje van Oranje! Breng je stem uit!

"We begonnen met niets en nu is er een prachtig Kluphuis, 140 vrijwilligers, 30 activiteiten en 600 deelnemers."

Mensen met en zonder beperking kunnen hun leven verrijken bij de Klup in Apeldoorn. Door deel te nemen aan activiteiten, vrijwilligerswerk te doen, taalstages te volgen, begeleid te werken of maatschappelijk te ondernemen. Ook leden van SV Dynamo zijn actief als vrijwiliger of als stagiaire bij de Klup.

Uit heel veel kandidaten is de Klup genomineerd voor een Appeltje van Oranje van het Oranjefonds!

De 3 kandidaten die de meeste stemmen van de bevolking krijgen ontvangen onder andere een bedrag van € 15.000,-, Draag je het werk van De Klup ook een warm hart toe?

Stem op de Klup  en maak zelf ook kans op € 1.000,-!