Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

januari 2019

Eigen ingang gebruiken op zaterdag 9 februari

Graag op zaterdag 9 februari gebruik maken van onze eigen ingang (3) i.v.m. betaalde entree NK Atletiek Junioren.

Kijk goed wanneer jij bardienst of zaalwacht hebt!

Als vereniging kunnen we alleen goed functioneren, wanneer we op z’n tijd allemaal de handen uit de mouwen steken. Dit geldt voor spelende leden en ouders. Er zijn roosters gemaakt voor bardienst, zaalwacht, teldienst en de indeling om te rijden naar uitwedstrijden. De afgelopen drie weken op rij is het bij de bardienst en zaalwacht op zaterdag misgegaan. Eén keer kwam een team helemaal niet opdagen, een tweede keer kwam er slechts één persoon en de derde keer waren de aanwezige spelers te jong om bardienst te mogen doen (Drank- en Horeca wet). De Seniorenteams kwamen onvolledig/niet ondanks dat in de week voor de bardienst de teams van de Clubhuiscommissie een herinneringsmail ontvangen. Dat kan natuurlijk zo niet verder gaan. Dat is niet in het belang van de vereniging en dat is toch ons aller belang. Daarom vragen we als bestuur, om er zorgvuldig op te letten wanneer je team dienst heeft en dit dan ook goed te regelen. Daarom nogmaals de regels en waar je de roosters kunt vinden.

Zaterdag 2 februari: Draisma Dynamo - SV Land Taurus

Trainerbegeleiders gezocht - van goed naar beter

Bij SV Dynamo staat trainersbegeleiding bij de jeugd inmiddels hoog op de agenda. Om al onze trainers in de praktijk van goed naar beter te ondersteunen, zijn wij op zoek naar trainerbegeleiders. Voor deze functie zijn wij niet alleen op zoek naar ervaren trainers, maar willen wij graag werken met een breed scala van expertises. Dus heb jij een achtergrond als docent, politieagent, mental coach, manager, pedagoog of een ander beroep waarbij je veel met mensen samenwerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Nieuwe elektronische kassa in het Dynamo Café

Achter de bar in het Dynamo Café hebben we sinds kort een nieuwe elektronische kassa. Aankomende vrijdag 1 februari gaan we hier officieel mee starten. Wat betekent dit als je bardienst moet draaien? Dat lees je onder 'Lees het hele bericht'. 

Ga massaal mee naar de bekerfinale: schrijf je in voor de busreis naar Zwolle!

We gaan naar Zwolle toe! Zondag 17 februari is het zover. Dan neemt Draisma Dynamo het in de finale om de nationale beker op tegen Abiant Lycurgus. Ga mee om Redbad en zijn mannen in het Landstede Sportcentrum naar de overwinning te schreeuwen. Mis het niet. Schrijf je nu in voor de busreis naar Zwolle!

“Hé scheids dat was geen netfout”

Zaterdagmiddag 16:20 uur kwam Diederik van Zuidam (11), speler van JC1, met een lach op het gezicht het Dynamocafé binnenlopen voor zijn eerste wedstrijd als scheidsrechter van het Jeugd Arbitrage Corps. Is die ontspannen indruk die Diederik maakt echt? Mogen we een jongen die nog in groep 8 zit het wel aandoen om een team te fluiten waarvan de speelsters een paar jaar ouder zijn? Alhoewel we veel goede ervaringen hebben met jonge kinderen die wedstrijden fluiten, is het toch steeds weer spannend voor de scheidsrechterbegeleider. Maar … Diederik, die spanning bij mij duurde maar tot ongeveer de helft van de 1e set. Kerel, wat heb jij ontzettend goed gefloten!
Marit Heupink begeleidde Diederik bij de voorbereiding van de wedstrijd, daarna mocht ik het overnemen.Diederik beklom de scheidsrechterstoel en kwam daar even later weer vanaf. Wat is er aan de hand? Zijn de zenuwen toegeslagen? Niets van dat al. Diederik informeerde bij de telster of zij wist hoe het digitale wedstrijdformulier werkt! Na haar bevestiging klom hij weer op de stoel, floot en gooide de bal naar het team dat de opslag had en realiseerde zich toen met een brede lach dat eerst de opstelling nog genoteerd moest worden.

Nieuwe sponsoren bij SV Dynamo

Het zal jullie niet ontgaan zijn; de saaie witte zaalschermen die we vorig seizoen nog gebruikten om de zaal op te delen, hebben dit seizoen plaats gemaakt voor nieuwe, in het oog springende, gesponsorde exemplaren. Zes sponsoren, deels nieuwe, deels bestaande, wilden hun bedrijfsnaam maar wat graag op deze megaschermen getoond hebben. Door de aanschaf van een nieuw, 7e zaalscherm, hebben we nu 6 gesponsorde zaalschermen, naast het bestaande zaalscherm met het Dynamo logo en de 5 shirtsponsoren.

De sponsoren die een eigen zaalscherm hebben zijn: Vriendenloterij, Jumbo Wiegmans, B&K advies, Mennink Makelaardij, Majo Friethuijs, Carwash Kleiboer. Voor wie deze Dynamo sponsoren nog niet kent, neem eens een kijkje op de Dynamo website onder https://svdynamo.nl/sponsoring

 

Zaterdag 2 februari Après Ski Party in het Dynamo Café!

Zaterdag 2 februari wordt het weer winter in Apeldoorn want dan organiseert Heren 6 vanaf 18.00 wederom het oergezellige Après Ski feest in het Dynamo Café. We hebben zaterdag 15 thuiswedstrijden, waaronder wedstrijden van Heren 2, Dames 2, Dames 1 en Heren 1, dus gegarandeerd volle bak. Speel je niet? Kom dan gewoon langs want iedereen is welkom en dit feest mag je niet missen. Er is voldoende te eten en er is ruim keus uit allerlei ‘speciale’ Après Ski drankjes: Glühwein, Flügel en vliegende hertjes! En met de gezellige Après Ski muziek van Super Hollands wordt het gewoon weer super gezellig. Om de feestvreugde te verhogen moet je natuurlijk wel zoveel mogelijk in Après Ski stijl komen. Dus hup die winterkleren aan. De toegang is gratis, tussen 18.00 uur en 20.30 serveert Heren 6 snert (je mag 2 x opscheppen) met roggenbrood en spek en broodje Bratwurst mit Zwiebeln und Sauerkraut. Dit alles voor slechts € 5, geef snel je bestelling door. Tot zaterdag 2 februari!

Wedstrijdprogramma's halve finale open club

Op zaterdag 23 februari 2019 vindt de halve finale plaats van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Zeven teams hebben zich hiervoor geplaatst, alleen Jongens C werd in de voorronde uitgeschakeld. De concept wedstrijdschema's zijn bekend en staan op de website van de Nevobo. Omdat ze nog kunnen wijzigen, staan ze niet op onze site. Bekijk vlak voor de halve finale het definitieve schema. De teams spelen in: