Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi editie 3

Zaterdag 11 en zondag 12 september organiseren Dros-Alterno en SV Dynamo met ondersteuning van de Nevobo een voorbereidingstoernooi voor de jeugd met teams uit alle delen van Nederland.

Link naar het programma

Werf een nieuwe Dynamo sponsor en verdien € 50

Binnenkort ontvang je tijdens je training een flyer over het werven van ambassadeurs voor onze vereniging. Vind jij een nieuwe Dynamo ambassadeur? Dan ontvang je een tegoedbon van 50 euro die je kunt besteden bij Intersport!


Wat is een Dynamo ambassadeur? Dat is een sponsor die Dynamo een warm hart toedraagt. Het 'Dynamo ambassadeur sponsorpakket' bestaat uit:
- vermelding van bedrijfsnaam of -logo op een prominente plaats op het Dynamo sponsorbord in het Dynamo Café;
- permanent roterende reclame op het digitale scherm in het Dynamo Café.
- vermelding op onze website www.svdynamo.nl;
- bedrukking van het bedrijfslogo op de jaarlijkse Dynamo Open Club shirts. Deze inspeelshirts dragen onze Dynamo jeugdteams het gehele seizoen als trainingsshirt en tijdens de Nederlandse jeugdkampioenschappen.

Doel sponsoring

De financiering van opleidingen, activiteiten en materiaal. Hierdoor houden we de contributie lager en blijft volleyballen bij onze vereniging toegankelijk.

Kosten

€ 350 (exclusief BTW) per jaar, met een minimale contractduur van 2 jaar.

Binnen je netwerk van familie, vrienden, kennissen of buren zitten vast bedrijven die SV Dynamo willen steunen als sponsor. Heb je een sponsor gevonden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ernst of Edwin via sponsoring@svdynamo.nl of bel/Whatsapp op 06 38183180 (Ernst) of 06 51899203 (Edwin). Het nieuwe sponsorbeleid en de sponsormogelijkheden kun je nalezen onder het menu 'sponsor' bovenaan de website.

Dynamo en Intersport tekenen 5-jarige sponsorovereenkomst

Donderdag 31 augustus bekrachtigden Intersport Jonker, de vereniging SV Dynamo en Stichting Topvolleybal Dynamo een 5-jarige sponsorovereenkomst. Intersport Jonker ondersteunt al decennia het topvolleybal bij Dynamo door o.a. het beschikbaar stellen van volleybalschoeisel voor het topteam Heren 1. Nieuw in de samenwerking is dat Intersport Jonker nu ook het speciaal voor Dynamo ontworpen wedstrijdshirt levert voor alle competitieteams. Onderdeel van deze deal is dat Intersport Jonker mouwsponsor van SV Dynamo is voor de komende 5 seizoenen.


Mizuno
De nieuwe sponsorafspraken betekenen voor het vlaggenschip van Dynamo ook een overstap naar het schoenenmerk Mizuno. Mizuno timmert de laatste jaren stevig aan de weg in het internationale volleybal. Zo is Mizuno ook partner van de NeVoBo en spelen het Nederlands dames- en het Nederlands herenteam naar volle tevredenheid op de kwalitatief hoogwaardige schoenen van het Japanse merk. Voor de lange mannen van Draisma Dynamo was er donderdagavond dan ook direct de mogelijkheid om de nieuwe Mizuno schoenen te passen. Onder begeleiding van een Mizuno productspecialist kreeg de Dynamo Heren 1 selectie de optimale schoenen aangemeten. Op de foto Michiel van Dorsten met de nieuwe Noorse aanwinst Isak Helland – Hansen.

Casita Travel voor 5 jaar sponsor van SV Dynamo

Recent tekenden SV Dynamo en Casita Travel een 5-jarige verbintenis. Met ingang van het nieuwe seizoen is Casita Travel sponsor van SV Dynamo en daarom zal het logo van Casita Travel op de mouw van het nieuwe wedstrijdshirt van Dynamo staan. Casita Travel is een reisorganisatie aan de Arnhemseweg 34a in Apeldoorn, gespecialiseerd in de verhuur van goed ingerichte vakantiewoningen, casita´s, finca’s en villa´s op bijzondere locaties. De vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd door het Casita Travel team en bevinden zich in Spanje en op de Canarische Eilanden (Tenerife, Lanzarote, La Palma, Fuerteventura, Gran Canaria, El Hierro en La Gomera). Daarnaast biedt Casita Travel ook fraaie vakantiehuizen aan op Ibiza en in Portugal, onder andere in de regio’s Alentejo, Algarve, het bloemrijke eiland Madeira en Porto Santo. 


Naast de jaarlijkse vaste sponsorbijdrage van Casita Travel, kan onze vereniging ook nog rekenen op extra sponsorinkomsten wanneer Dynamo-leden bij Casita Travel een vakantiehuis boeken. Van het boekingsbedrag wordt namelijk 5% in onze clubkas gestort. Dus steun je club door het vakantiehuis van je dromen te boeken bij Casita Travel: www.casitatravel.nl. Vergeet niet om bij de boeking even melding te maken dat je van Dynamo bent en geef het ook even door aan de Dynamo sponsorcommissie.

BijlageGrootte
Uitgebreide introductie Casita Travel.doc252 KB

SV Dynamo en Mennink voor 5 jaar met elkaar in zee

Vorige week is de samenwerking tussen Mennink Makelaars en SV Dynamo  bekrachtigd. Voor de komende 5 jaar is Mennink sponsor van onze vereniging. De naam van Mennink zal achterop het nieuwe Dynamo wedstrijdshirt komen te staan, boven het rugnummer. Mennink Makelaars, gevestigd aan de Loolaan 14 in Apeldoorn, is een gerenommeerde Apeldoornse makelaar met een no nonsens mentaliteit, die de huizenmarkt in Apeldoorn goed kent en zijn klanten altijd centraal stelt.


Mennink is binnen Dynamo ook geen onbekende. Als lid van de “Vrienden van Dynamo” is Mennink al jaren een trouwe supporter van ons vlaggenschip Draisma Dynamo. De overeenkomst met Mennink heeft een bijzonder karakter. Wanneer een huis door of via een SV Dynamo lid wordt verkocht, vloeit er 5% van het courtagebedrag als bonus naar onze clubkas. Dus steun je club door Mennink bij aan- en verkoop van een huis te laten weten dat je van Dynamo bent en geef het ook even door aan de Dynamo sponsorcommissie.
 

SV Dynamo tekent sponsorcontract met hoofdsponsor Bultman

We zijn verheugd Bultman Autoverhuur te kunnen presenteren als hoofdsponsor van SV Dynamo. Vorige week zijn de handtekeningen gezet onder een sponsorcontract voor 5 jaar. Bultman Autoverhuur is voor de meeste Dynamo leden geen onbekende naam. Al decennia lang is Bultman hét adres voor het huren van een bestelbus of vrachtwagen voor verhuizing of vakantie.


Bultman heeft inmiddels 9 vestigingen in Oost-Nederland, met het hoofdkantoor aan de Zwolseweg 364 in Apeldoorn. Als hoofdsponsor zal de naam van Bultman op de voorzijde van het nieuwe Dynamo wedstrijdshirt komen te staan. De hiermee gepaard gaande sponsorinkomsten leveren een bijdrage aan het realiseren van de sportieve en sociale ambities van SV Dynamo.

Op zoek naar een vloer?

Bij de Houtkubus in Apeldoorn bent u van harte welkom voor vakkundig advies. Wij beschikken over meer dan 50 jaar vakmanschap.
De Houtkubus levert parketvloeren, kurkvloeren, laminaatvloeren, marmoleumvloeren, PVC vloeren, visgraatvloeren en plankenvloeren. Het is mogelijk deze in verschillende breedtes en motieven te laten leggen. De houten vloeren kunnen wij op vele manieren bewerken om op deze manier precies de soort vloer te maken die u wenst! Op dit gebied kunnen wij u het beste adviseren over wat u wilt.

 

Mennink Makelaars, gevestigd aan de Loolaan 14 in Apeldoorn, is een gerenommeerde Apeldoornse makelaar met een no nonsens mentaliteit, die de huizenmarkt in Apeldoorn goed kent en zijn klanten altijd centraal stelt.
De overeenkomst tussen Dynamo en Mennink heeft een bijzonder karakter. Wanneer een huis door of via een SV Dynamo lid wordt verkocht, vloeit er 5% van het courtagebedrag als bonus naar onze clubkas. Dus steun je club door Mennink bij aan- en verkoop van een huis te laten weten dat je van Dynamo bent en geef het ook even door aan de Dynamo sponsorcommissie.

Veel van onze klanten vinden hypotheken en verzekeringen ingewikkeld en saai.

Wij vinden het juist ontzettend boeiende producten!
Maar we snappen onze klanten heel goed.
Het aanbod is groot en de verschillen soms onduidelijk.
Hoe krijg je overzicht?
En hoe weet je wat het beste past bij jouw wensen en situatie?

B&K advies geeft onafhan­kelijk advies en biedt jou de maatwerkproducten die bij je passen.

Zo heb je overzicht en maak je makkelijker de goeie keuzes.
Dat geeft rust en vertrouwen.
Precies wat je nodig hebt, want het gaat wel over jouw toekomst!

'Eindelijk heeft Apeldoorn weer een friettent waar échte friet gebakken wordt en waar de man achter de counter laat zien dat hij met hart en ziel zijn zaak draait en een goede gastheer is. Wil je extra mayonaise? Dan mag je gewoon gratis nóg een lekkere klodder. Overigens heeft Majo ook hele lekkere kroketten; het is maar dat u het weet.'

Sinds 1878

Draisma Bouw. Gewoon bijzonder

Draisma Bouw is een onafhankelijk familiebedrijf en bouwbedrijf met meer dan 120 medewerkers. Wij werken in heel Nederland aan projecten op het gebied van nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), renovatie én restauratie van historische en monumentale gebouwen. Onze aanpak? We denken mee, nog vóór we aan het werk gaan. Combineren vakmanschap met innovatieve oplossingen. Brengen de juiste kennis en ervaring bijeen in een fijne, persoonlijke samenwerking. Alles om samen jouw droomproject te realiseren.

De missie van Bloemheuvel Letselschade is even eenvoudig als doeltreffend: het behartigen van belangen en het begeleiden van letselslachtoffers. Hierbij is de insteek om daar waar mogelijk te proberen het functioneringsniveau te bereiken van voor het moment waarop het letsel werd opgelopen. Wat daarbij uiteindelijk niet blijkt te lukken dient in financiële zin gecompenseerd (dus verhaald) te worden.

 

Hardlopen, zaalsporten of obstacle running: welke sport je ook doet, het begint bij een stevige basis. Kievit Sport biedt jou de juiste schoenen voor iedere ondergrond. Met onze analyse selecteren we de perfecte schoen voor jou en ontdekken we bovendien kans op blessures. We bieden producten en adviezen op maat, óók voor je hele team.

Begonnen als een dorpsbakker in IJsselmuiden waar op ambachtelijke manier broden werden verkocht. De zoektocht naar nieuwe heerlijke broodsoorten en uitdagingen is iets waar Bakkerij Fuite tot op de dag van vandaag mee bezig is.

Bakkerij Fuite is altijd bezig met innovatie. Dat begon in de jaren zestig toen we ons op nieuwe klantengroepen gingen richten, door de opkomst van supermarkten en de behoefte aan brood die sterk groeide. Om die reden is Bakkerij Fuite gestart om naast brood ook banket aan te bieden om de brede markt die ontstond te voorzien van ambachtelijke hoogwaardige producten.

Wij dagen onszelf uit steeds nieuwe manieren te vinden om een verlengstuk te zijn van het proces van onze klanten, ongeacht hun wens en locatie. We denken vanuit de keten van onze klanten die we vervolgens vertalen naar een custom-made product en proces, geproduceerd op grote schaal en dat doen we zo duurzaam mogelijk.

 

Xpert Handtherapie

Xpert Handtherapie is in 2000 opgericht door fysio- en handtherapeut Rob van Huis vanuit de gedachte dat specialisatie ook in de fysio- en ergotherapie noodzakelijk is om de beste zorg te kunnen leveren. Wij bieden nu dus al meer dan 20 jaar hoogwaardige zorg voor patiënten met problemen aan de hand, pols, elleboog en schouder. Als specialisten in ons vakgebied weten wij als geen ander dat een probleem in deze regio van het lichaam grote invloed heeft op het dagelijks functioneren. De juiste behandeling met de inzet van de juiste zorg en de juiste behandelaars is daarom van groot belang. Wij hechten daar veel waarde aan omdat wij met minder dan het maximaal haalbare resultaat geen genoegen nemen.

Bij Herman de Boer bent u aan het goede adres voor al uw: Gas, Water, Sanitair, Service en onderhoud, Zonne-energie,Pelletketels
NIEUW!! Wij verkopen en installeren nu ook pelletketels van Biodom Benelux. Klik hier voor meer informatie.
 
Ook hebben we vaak een leuke  aantrekkelijke aktie in de aanbieding.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie.
 
Herman de Boer

Legal at Work is een juridische dienstverlener en volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Actief op het snijvlak van personen, organisaties en arbeidsrecht. U kunt rekenen op een andere aanpak: duidelijk, open, deskundig en effectief. Verfrissend in het "juridische landschap".

Wij danken onze "buurman" Intratuin voor de prachtige set kussens die we tegen een vriendenprijs konden aanschaffen. Daarmee kan onze "hangbank" in het Dynamocafé er weer vele jaren tegenaan.

 

SV Dynamo visie

SV Dynamo streeft ernaar om tot de top-3 van meest toonaangevende volleybalverenigingen in Nederland te behoren. Dit wat betreft het aantal actief volleyballende leden en ingeschreven competitieteams, als ook wat betreft het behalen van sportieve resultaten. De sponsoropbrengsten van SV Dynamo dragen bij aan het behalen van deze doelstellingen.

SV Dynamo sponsoring

SV Dynamo streeft ernaar om middels sponsoring haar financiële zelfstandigheid en slagkracht te verbeteren en de volleybalsport laagdrempelig te houden. Op deze manier houden we het beoefenen van de volleybalsport in Apeldoorn toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek.  SV Dynamo is dan ook permanent op zoek naar partners / sponsors die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid hun steentje willen bijdragen aan de breedtesport in Apeldoorn.


Met het oog op stabiliteit en zekerheid over een langere periode, streeft SV Dynamo ernaar om contracten met sponsors aan te gaan voor meerdere jaren. Voor shirtsponsors (borst, rug of mouw) worden contracten aangegaan van 5 jaar.


Sponsoring helpt SV Dynamo bij het realiseren van haar sportieve doelstellingen. Het levert een financiële bijdrage op voor de vereniging. Deze bijdrage kan door Dynamo worden aangewend voor bijvoorbeeld nieuwe materialen, maar ook voor opleiding. Denk hierbij aan het opleiden van meer trainers en/of coaches, maar ook scheidsrechters.


SV Dynamo hecht er veel waarde aan dat de sponsorovereenkomst voor zowel onze vereniging als ook voor onze sponsor interessant is. Zo moet de sponsoring de sponsors meetbaar meer omzet en/of naamsbekendheid opleveren. Alleen dan kan sprake zijn van een duurzaam, langjarig partnerschap tussen sponsor en SV Dynamo.


SV Dynamo biedt binnen haar sponsorplan 5 verschillende sponsorpakketten: Platinum, Goud, Zilver , Ambassadeur en Donateur. Alle sponsordeals worden in een sponsorcontract vastgelegd. Sponsorcontracten worden aangegaan per volleybalseizoen, waarbij een seizoen in de regel start op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar. Met het oog op de continuïteit hebben meerjaarse sponsorcontracten sterk de voorkeur.


Facturatie van sponsorbedragen geschiedt middels vooruitbetaling per jaar. De sponsor ontvangt van SV Dynamo een factuur zonder BTW, aangezien SV Dynamo niet belastingplichtig is.


Indien de beschikbare sponsorpakketten onvoldoende mogelijkheden bieden voor een beoogd sponsor, is er altijd de mogelijkheid om in overleg met de sponsorcommissie tot een aangepast sponsorcontract  op maat te komen op basis van de eisen en wensen van de sponsor.

Sponsorcommissie

Binnen SV Dynamo is de sponsorcommissie aanspreekpunt voor alle zaken die met sponsoring dan wel reclame te maken hebben binnen de vereniging. De sponsorcommissie werkt nauw samen met het verenigingsbestuur en met de communicatiecommissie en legt ieder half jaar verantwoording af tijdens bestuursvergaderingen van SV Dynamo.


De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het actueel houden van het sponsorplan en voor het onderhouden van de contacten met de sponsoren. Middels periodiek contact met de sponsoren monitort de sponsorcommissie of de lopende contracten nog steeds voldoen aan de verwachtingen van beide partijen en wordt waar mogelijk en wenselijk bijgestuurd.

De sponsorcommissie van SV Dynamo heeft periodiek contact met de Stichting Topvolleybal Dynamo en de businessclub Vrienden van Dynamo teneinde elkaar te informeren over lopende zaken. Tijdens periodieke vergaderingen worden overkoepelende thema’s m.b.t. sponsoring van de breedtesport (SV Dynamo) en de topsport (Stichting Topvolleybal Dynamo en Vrienden van Dynamo) besproken. 

Teamsponsoren

Reclame-uitingen op het SV Dynamo wedstrijdshirt zijn voorbehouden aan de hoofdsponsoren van de vereniging (de zogenaamde Platinum, Goud en Zilver sponsoren).


Voor bedrijven die specifieke teams willen sponsoren, zijn reclame-uitingen op broekjes, inspeelshirts, tassen, bidons of trainingspakken mogelijk. Om de  verbinding met de vereniging te waarborgen, vragen we elke teamsponsor om ook SV Dynamo Donateur of Ambassadeur te worden. Kijk voor meer informatie over deze pakketten elders op onze website.


Elke vorm van teamsponsoring dient vooraf met de sponsorcommissie te worden overlegd, teneinde eventuele conflicterende sponsoruitingen te vermijden. 

Ernst Lettink
Lid
Cor Koning
Lid
BijlageGrootte
Aangenaam wij zijn Dynamo.pdf1,2 MB
Sponsorpakketten.pdf834,17 KB