Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juni 2021

Dynamo zit bij de laatste 3 genomineerden! Breng je stem uit.

 

Salland organiseert al een aantal jaren de Salland Clubactie. Een actie waarbij sportverenigingen voor mooie sponsorbedragen kunnen sparen. Ieder jaar organiseren we ook een mooie extra actie. Dit jaar is dat (wederom) het innovatiebudget voor sportverenigingen in 3 gemeenten, waaronder Apeldoorn.

Dynamo heeft de Dynamo Sportspeeltuin als innovatie idee ingediend en zit bij de laatste 3 genomineerden in de gemeente Apeldoorn en kan hiermee een sponsorbedrag winnen tussen de € 750 (minste stemmen) en € 2.000,- (meeste stemmen).
 

Klik hier voor meer info en je stem op Dynamo!

Arbitrage 2021-2022

Arbitrage 'commissie'
Hoe kan het werven, opleiden en begeleiden van scheidsrechters nog beter en welke rol zien wij daar eventueel voor ons weggelegd? Dat was de centrale vraag tijdens een overleg met Ilse van Beusekom, Marit Heupink, Fleur Dubbelhuis en Bart Bosman. Al heel snel werd duidelijk dat alle 4 daar een rol in willen spelen en een Arbitrage-aanpaksplan willen uitwerken voor de komende jaren.

 • Fleur en Marit willen zich inzetten voor de werving en begeleiding van jonge scheidsrechters en het verzorgen van spelregeltoets workshops
 • Ilse verzorgt de opleiding tot scheidsrechter 1e/2e klasse senioren en begeleidt onze scheidsrechters die in de promotieklasse willen gaan fluiten.
 • Bart blijft achter de schermen actief als contactpersoon van de Nevobo en  administratieve en ICT taken,

Onze jongste regioscheidsrechter
Maud van Lohuizen (14) maakt sinds 2018 deel uit van het Jeugd Arbitrage Corps en heeft haar talent voor het fluiten van wedstrijden al vaak laten zien tijdens wedstrijden in de jeugd- en seniorencompetitie. Maud gaat nu de volgende stap zetten en promotieklasse of 3e divise wedstrijden fluiten in onze hal en andere hallen in de regio. Fantastisch Maud! Heel veel plezier met het fluiten op dit niveau, de cursus die je gaat volgen en de samenwerking met je praktijkbegeleidster Ilse van Beusekom.

Dynamo start met Dynamo Volleybalschool in seizoen 2021-2022

Vanaf half september start Dynamo met de Dynamo Volleybalschool met de volgende leeftijdscategorieën meisjes en jongens O12, O14, O16 en 16+. Als Dynamo willen we ook volleyballers met ambitie & potentie van buiten Dynamo de mogelijk geven gebruik te maken van onze professionele organisatie en te profiteren van het opleidingsprogramma waar we binnen Dynamo al een paar jaar succesvol mee werken. De trainingen van de Dynamo Volleybalschool worden gegeven door Hoofdtrainers en Opleidingstrainers van Dynamo o.a. Redbad Strikwerda, Michael Beugelsdijk en Arjan de Groot

Ben jij die volleyballer met ambitie & potentie geef je dan op voor de open trainingen van de Dynamo Volleybalschool. Deze zijn op woensdag 7 en vrijdag 9 juli en op woensdag 1 september en 3 september. Klik hier om je op te geven voor de Dynamo Volleybalschool!

NB spelers & speelsters van Dynamo hoeven zich niet op te geven. Die krijgen per mail een uitnodiging vanuit de TC met nog wat aanvullende informatie.

Klik hier voor informatie over tijden & locatie open trainingen, tijden, locaties en trainingsdata van trainingen tijdens het seizoen, geboorte jaren per categorie, kosten en andere informatie over de Dynamo Volleybalschool.

Wat was het een geweldig minikamp dit jaar!

Wat was het een geweldig minikamp dit jaar! Wij zijn ontzettend dankbaar dat we dit hebben kunnen organiseren in deze tijd. 

Hierbij willen wij onze sponsoren enorm bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie hadden we het kamp niet zo leuk kunnen maken als het was!

Bedankt voor:
 • Het fruit en de boodschappen van Jumbo Wiegmans Apeldoorn, die zelfs in Lunteren kwamen bezorgen
 • De groenten, de patat en snacks van Friethuys MAJO Apeldoorn, die op locatie voor ons hebben gebakken
 • Het brood en de heerlijke eierkoeken van Bakkerij Fuite
 • De bus voor het vervoer van alle kampspullen van Houtkubus - Specialist in vloeren
 • De financiële bijdrage van Scheeres B.V. 
 • Het drukken van het kampboekje door Dijkgraaf BV
 • Het hout voor het kampvuur en de extra laadruimte in de bus van de vader van een van onze begeleiders
Ook gaat onze grote dank uit naar de dames van SV Dynamo DS1 voor hun aanwezigheid op en actieve bijdrage aan het minikamp. Tenslotte, alle begeleiders en organisatoren, bedankt voor jullie enthousiasme! En natuurlijk alle kinderen bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Jullie hebben dit kamp onvergetelijk gemaakt! Geniet nog even na van deze mooie aftermovie. Deze is net als het kampboekje gemaakt door Narena Huisman, een van onze begeleiders dit jaar. Bedankt Narena!

 

Dynamo Café gesloten vanaf 20 juni

Deze week wordt het clubhuis voor het laatst schoongemaakt voor de zomervakantie. Vanaf komend weekend is het clubhuis dan ook gesloten voor gebruik voor bijeenkomsten. De toiletten kunnen ook niet meer worden gebruikt. Sleutelhouders wordt gevraagd het clubhuis niet meer te gebruiken hierna. In de komende periode zal de vloer van het clubhuis worden gerenoveerd. Vanaf de start van het seizoen zal het Dynamo Café weer in gebruik worden genomen.

Luuk Jothmann nieuwe trainer van nieuw Dames 2

Als TC zijn we verheugd te melden dat we in de persoon van Luuk Jothmann een nieuwe trainer hebben gevonden voor dames 2. Niet alleen de trainer is overigens nieuw ook het team is nieuw daarover later in dit bericht meer.
Luuk is al tientallen jaren actief als trainer op divisieniveau. Afgelopen jaar was hij nog trainer van HLB Van Daal/DS Dames 1. In het verleden heeft Luuk ook al eens samen gewerkt met onze Hoofdtrainer dameslijn Michael Beugelsdijk bij het RTC en VCV Veenendaal. We hadden dan ook maar één gesprek nodig om er van beide kanten van overtuigd te raken dat Luuk de perfecte trainer is voor ons nieuwe dames 2.
 

Zaterdag 12 juni indoor trainingen jeugd in Welgelegenhal

Aanvulling/correctie op onderstaand berircht: op 12 juni zijn de trainingen van de jeugd in de Welgelegenhal.
Zie voor het adres onder het menu Contact en het kopje trainingen.

Zaterdag 12 en 19 juni indoor trainingen jeugd

Op 12 juni en 19 juni organiseren we voor de jeugd weer twee momenten waarop kan worden getraind. Dit keer trainen jullie in de nieuwe concept teamsamenstelling.  De teamindeling kun je vinden op de teampagina's onder het menu Teams.

Er worden drie blokken gecreëerd waarop de teams welkom zijn om, onder leiding van een algemene trainer, lekker weer eens met je eigen team binnen te trainen.  
 
Tijden:
 
 • 10.00 uur - 11.00 uur Meisjes C2, Meisjes C4 en Meisjes B5
 • 11.00 uur - 12.00 uur Meisjes B2, B3, B4 en Jongens B1
 • 12.00 uur - 13.00 uur Meisjes A1, Meisjes A2 en Meisjes A3
 
Wij kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien.
 

Zaterdag 5 juni binnen volleybal voor de jeugd

Op zaterdag 5 juni wordt er van 13.00 tot 16.00 in de zaal weer gevolleybald voor alle jeugdteams (m.u.v. JB1, JC1, MB1 en MC1) van Dynamo (A/B/C). Hiervoor hoef je je niet op te geven, dus kom gewoon lekker naar de hal toe. Na een periode van veel buiten volleyballen is het nu ook weer fijn om dit in de zaal te kunnen doen. We zijn ook voornemens om de komende zaterdagen nog meer team-specifieke trainingsmomenten aan te bieden. Hiervan houden we jullie op de hoogte. We zien jullie allemaal graag op zaterdag 5 juni weer in de hal.