Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mei 2021

Het Dynamo Beach Café is geopend!

Afgelopen zaterdag 29 mei is onder prachtige weersomstandigheden het Dynamo Beach Café officieel geopend. Onze voorzitter Jan Lit heeft samen met zijn kleindochter Aimée de Groot (spelend in niveau 5 bij de mini’s) het lint doorgeknipt. Om dit project te realiseren is er in januari van dit jaar een Dynamo Beach Café commissie gevormd met Arjan de Groot, Jeroen van der Linden, Mark Neuteboom Spijker, Marc van Tongeren, Walter Ruessink en Jan Lit. Iedereen erg bedankt voor de inzet! Er waren zaterdag ongeveer 25 genodigden aanwezig waaronder vertegenwoordigers van de gemeente Apeldoorn, de Stichting Topvolleybal Dynamo en onze buren van WSV en DNIJ. Naast een aantal vrijwilligers van Dynamo waren ook de meeste spelers van Heren 6 van de partij, zij hebben met elkaar heel veel werk verricht. Dank mannen. Een aantal sponsoren willen we hartelijk bedanken voor de financiële bijdrage om het Beach Café te kunnen realiseren: Bouwbedrijf Veeneman, Vloerenspecialist Houtkubus en fullservice communicatiebureau Amazing. Het bestuur hoopt dat alle leden met veel plezier gebruik maken van het Beach Café. Want wat is er nou leuker en gezelliger dan samen iets drinken na een beachtraining? Vanaf maandag 7 juni is de koelkast gevuld en staan de versnaperingen klaar in het Beach Café. Er hangt een prijslijst bij. Als je wat pakt, graag direct betalen (er staat een geldkistje). Het Dynamo Beach Café is alleen open als er getraind wordt op de beachvelden. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jeroen van der Linden via 06 24 68 70 35. 

Opening Dynamo Beach Café met Beachtoernooi

Deze week zijn de trainingen van Dynamo Beach begonnen. Genoeg aanmeldingen om van start te kunnen gaan met echte Beach trainingen. We hadden gevraagd om voor 14 mei op te geven. Dit was vooral om te kijken of en hoe we trainingsgroepen op kunnen starten. Er is nog voldoende ruimte, dus wil je echt leren Beachvolleyballen, geef je dan alsnog op via beach@svdynamo.nl!

Dynamo Beach Café

Dynamo Beach kan natuurlijk niet zonder een plek waar je na het buiten trainen met je team of het volgen van een beachtraining wat kunt drinken. De afgelopen weken is er door een aantal mensen binnen de vereniging hard gewerkt om een mooi terras aan te leggen met daarop 2 zeecontainers. Een daarvan voor opslag materiaal en de andere om te kunnen voorzien in een drankje voor of na de training. Op de foto zien jullie al het terras en de 2 zeecontainers. De komende tijd zal dit verder ingericht worden.

Trainingsrooster buitensporten vanaf dinsdag 25 mei

Doordat een aantal teams vanaf dinsdag 25 mei weer binnen gaat trainen zijn er een aantal wijzigingen in het rooster van het buiten sporten. Het buiten sporten loopt door tot de zomervakantie van de basisscholen in Apeldoorn (laatste trainingsdag zondag 18 juli). I.v.m. Pinksteren wordt er zondag 23 mei en maandag 24 mei niet getraind. Met regen wordt er niet geannuleerd. Als er tijdens de training onweer te dichtbij is of het regent te hard, dan kan er even geschuild worden. In geval van bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld als het KNMI code geel afgeeft, kan besloten worden om de trainingen af te gelasten. Houd de website in de gaten.

Ronald Lemmers nieuwe trainer Dames 7

Als TC zijn we verheugd te melden dat we in de persoon van Ronald Lemmers een nieuwe trainer hebben gevonden voor dames 7, één van de opleidingsteams in onze dameslijn. Ronald is als trainer begonnen bij de mini’s en is daar met de jongens van Alterno Nederlands kampioen geworden bij de NOJK (Open Club). Daarna is hij vooral actief geweest als trainer in de jeugd. Bij SV Dynamo traint hij nu al een aantal jaren het opleidingsteam met de meiden die vanuit de mini’s voor het eerst in de C-jeugd gaan spelen. Naast Dames 7 zal Ronald ook komend seizoen weer dit team (Meisjes C3) training geven.

Van de voorzitter: uit het bestuur

Beste leden, het is al weer een tijdje geleden dat wij als bestuur iets van ons hebben laten horen. Om te beginnen wil ik, namens het bestuur, vanaf deze plaats Heren 1 en staf van harte feliciteren met het behalen van de landstitel. Zij hebben een topprestatie geleverd. Ondanks de corona perikelen hebben zij toch nog een optimale strijd kunnen leveren. Fantastisch gedaan mannen. Ook de Stichting Top Dynamo wil ik bij deze van harte feliciteren. De bedoeling is dat wij de komende maand als bestuur om de beurt een stukje schrijven voor op de site. Ik heb de spits als voorzitter reeds afgebeten, daarna zal Rob als voorzitter TC het één en ander melden, penningmeester Marc zal ingaan op de stand van zaken van de financiën en Karin betreffende het secretariaat e.d.

Dynamo Sportspeeltuin start woensdag 19 mei

In het Apeldoornse Sport & Beweegakkoord staat de volgende passage:
Vaardig in bewegen van jongs af aan, Breed Motorisch opleiden

“Een leven lang sporten en bewegen begint bij de jeugd. We zien dat kinderen steeds minder bewegen en dat hun motorische vaardigheid steeds verder achteruitgaat. Als kinderen niet vaardig zijn in sporten en bewegen is de kans groter dat ze er ook geen lol aan zullen beleven.”


Deze passage kunnen wij als SV Dynamo helemaal onderschrijven. Het meer breed motorisch opleiden is dan ook een onderwerp dat wij nu al meenemen in onze technische leerlijnen bij de jeugd. Kinderen zien dit ook steeds meer terug in hun trainingen. Uiteindelijk willen we kinderen niet alleen veel plezier laten beleven aan volleyballen, maar willen we hen ook goede motorische vaardigheden aanleren die van belang zijn voor het ontwikkelen van een actieve leefstijl.


Dynamo Sportspeeltuin

De leeftijd waarop je kunt gaan volleyballen bij de mini’s is vanaf 6 jaar. Wij willen kinderen graag zo jong mogelijk aan het bewegen krijgen en voor hun 6e jaar de mogelijkheid bieden met sporten en bewegen te beginnen. We gaan daarom starten met de Dynamo Sportspeeltuin voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bij de Dynamo Sportspeeltuin ga je nog niet op volleybal, maar je wordt wel lid van de volleybalvereniging. Je gaat eerst goed de basisvormen van bewegen leren, zodat je met 6 jaar goed voorbereid kunt beginnen met volleyballen bij de mini’s (CMV). Binnen de Dynamo Sportspeeltuin bieden we 2 soorten beweegdiploma’s aan: het Nijntje Beweegdiploma en het Acie Sportdiploma. Hieronder vertellen we wat meer over deze 2 beweegdiploma’s.

Niveau waarop de teams spelen is aangepast

Op de teampagina's van senioren- en jeugdteams staat nu het juiste niveau waarop het team gaat spelen in de competitie van 2021-2022. 

Dynamo Beach start woensdag 19 en donderdag 20 mei

Van binnen naar buiten volleyballen: al een paar jaar trainen we na de meivakantie buiten op de beachvelden met het eigen team en de eigen trainer. Wij zien dit als de overgang van binnen trainen naar buiten trainen en niet als beachvolleybal. Wat we vaak horen is dat spelers/speelsters dan ook echt willen beachvolleyballen. Als je echt wilt beachvolleyballen, kun je lid worden van Dynamo Beach. Dat kan naast je gewone Dynamo teamtraining. Zie de informatie hieronder. 

Foto: Michiel van Dorsten tijdens het WK Beachvolleybal in 2015 

Alle trainingen van dinsdag 4 mei afgelast

In verband met het weer en de zware windstoten zijn alle trainingen van dinsdag 4 mei afgelast.

Concept teamindelingen en trainingsgroepen

Het was een raar seizoen zo met Corona, eigenlijk was het geen seizoen. We hopen erop dat we volgend seizoen weer zonder beperkingen mogen trainen en spelen. We zijn daarom net als elk jaar in deze periode weer druk bezig geweest met de conceptteamindelingen en de trainingsgroepen van de mini's voor komend seizoen 2021-2022. De conceptindelingen zijn te vinden bij de teams. Daarnaast is aan alle leden een begeleidend schrijven gemaild. Vanaf maandag 10 mei zal er met de nieuwe teams worden getraind volgens een nieuw rooster (zie bijlage). NB het trainingsrooster zal nog weer worden aangepast als er verder versoepelingen komen vanuit de overheid. We zullen door blijven trainen tot in Apeldoorn de schoolvakanties beginnen. Als je vragen en/of opmerkingen hebt lees het begeleidend schrijven over hoe contact op te nemen. Mede namens JC en MC, TC SV Dynamo