Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

januari 2021

Multisport Winterevent groot succes!

Brrr..... buiten was het 2 graden en toch stonden er afgelopen zaterdagochtend en -middag meer dan 120 kinderen te trappelen om mee te doen aan ons Multisport Winterevent.’s Ochtends zien we de kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool fanatiek volleyballen, voetballen, handballen en dansen. Onze sponsor Jumbo zorgde voor vers fruit en leden van Jeugdcommissie deelden lekkere warme chocolademelk uit.

Lianne Sonneveld gaat volleyballen en studeren aan de University of Louisiana at Lafayette

Overgenomen van Kingstalent.com: Volleyballen en studeren in Amerika: de droom van menig volleyballer in Nederland. Lianne Sonneveld, speelster van Dames 1, is één van deze toppers. Het jonge talent zal dit jaar afreizen naar Amerika om volleyballen en studeren te combineren op het hoogste college niveau van Amerika. De University of Louisiana at Lafayette wordt het nieuwe thuis van de talentvolle passer/ loper de komende jaren, waar ze de school zal vertegenwoordigen als een Louisiana Ragin’ Cajun. Lees het hele artikel op Kingstalent.com.

Bekijk de wedstrijden van Draisma Dynamo via gratis livestream

Op 1 januari is de Eredivisie Volleybal hervat met de kraker Amysoft Lycurgus - Draisma Dynamo en een mooi resultaat: een 3-1 overwinning voor Dynamo. Alle Eredivisiewedstrijden kun je nu gratis live bekijken voorzien van liveverslag van commentatoren van de thuisspelende club. Hoe werkt het?

 • Maak (ruim voordat de wedstrijd begint) een account aan. Dit geldt zowel voor leden als niet-leden van de Nevobo. Leden kunnen hiervoor hun Mijn Volleybal-account gebruiken.
 • Kort voor een wedstrijd start de live-uitzending. Vanaf dat moment kun je inschakelen. Klik op een wedstrijd van de Eredivisie Heren of de Eredivisie Dames. Als je op de wedstrijd klikt, kom je automatisch bij de livestream uit.

De wedstrijden in de Eredivisie kun je ook bekijken via het platform eyecons.com. Later dit seizoen kun je de livestreams ook zien in de Mijn Volleybal app. Lees meer over de livestreams op de website van de Nevobo.

 

Sponsor in de spotlights: bakkerij Fuite

Bakkerij Fuite, gevestigd aan de Vlijtseweg in Apeldoorn, is voor velen al jaren een bekende sponsor van SV Dynamo en inmiddels ook Ambassadeur sponsor. Deze ambachtelijke bakker in een modern jasje was in oktober 2019 ook een van de winnaars van de Apeldoornse Business Awards. Een sponsor waar wij zeer blij mee zijn!

Sponsor in de spotlights: Herman de Boer Installatietechniek

Per 1 september 2020 heeft Herman de Boer Installatietechniek zich voor 2 jaar verbonden aan SV Dynamo als Ambassadeur. Hier zijn we erg blij mee en we heten Herman de Boer Installatietechniek welkom als nieuwe sponsor! Herman de Boer Installatietechniek is een allround vakman op installatiegebied, zeer betrokken bij sport en wil graag zijn bijdrage aan SV Dynamo leveren door middel van sponsoring. De naam van Herman de Boer Installatietechniek prijkt op het Dynamo sponsorbord, het digitale scherm in het Dynamo Café, onze website en uiteraard ook op de Open Club shirts 2021. Of je nu toe bent aan een nieuwe CV-ketel, een nieuwe badkamer, zonnepanelen of ander installatiewerk, deze allround installateur gevestigd aan de Waterkamer 152 in Apeldoorn draait er zijn 2 rechter handen niet voor om. 


 

Zaterdag 16 januari: Multisport Winterevent voor jeugd t/m 17 jaar

Volgens de geldende Covid-19 regels mogen we tot en met dinsdag 19 januari niet binnen sporten. Jeugd t/m 17 jaar mag echter wel in teamverband buiten sporten. En dat is fijn want sport en bewegen is belangrijk voor het opbouwen van een goede weerstand. Omdat we sport en bewegen willen blijven aanbieden aan de jeugd, organiseren we op zaterdag 16 januari een Multisport Winterevent.


Welke sporten ga je doen?

Er zijn een aantal sporten en spellen die je ook goed kunt doen als je warme kleding aan hebt. Welke sporten en spellen op het programma staan blijft nog even een verrassing, dat hoor je op zaterdag 16 januari. Je zal met je team in ieder geval 4 verschillende sporten en/of spellen spelen. Het maakt niet uit of je wel of niet kunt volleyballen, het gaat erom dat we er met elkaar weer een gaaf evenement van gaan maken!


Wie kunnen aan dit toernooi meedoen?

Het Multisport Winterevent is voor jeugdleden van SV Dynamo en jeugd uit Apeldoorn dat geen lid is van SV Dynamo. Leeftijd: vanaf groep 6 van de basisschool t/m 17 jaar.


Hoe kun je meedoen?
 • Ben je lid van SV Dynamo? Dan hoef je je niet voor dit toernooi in te schrijven. Omdat we het belangrijk vinden dat we contact met elkaar houden, delen we alle teams t/m 17 jaar automatisch in. We willen uiteraard iedereen de ruimte geven om een eigen afweging te maken of je deel wil nemen. Binnenkort ontvang je een mail met meer informatie over het Multisport Winterevent. Hierin staat ook hoe je je kunt afmelden.
 • Ben je geen lid van SV Dynamo? Dan kun je een team inschrijven via het aanmeldformulier. Inschrijven kan t/m woensdag 13 januari. Deelname is gratis.
Programma

9.00 - 12.00   Toernooi voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool

 • Je kunt een team inschrijven in de categorie groep 6/7 of groep 7/8.
 • Teams bestaan uit minimaal 4 personen en maximaal 8 personen.
 • Er is ruimte voor maximaal 10 buurt teams.
 • Vol = vol

13.00 - 16.00   Toernooi voor jeugd van 12 t/m 17 jaar

 • Je kunt een team inschrijven voor de leeftijdscategorieën 12/13, 14/15 en 16/17 (dit komt ongeveer overeen met de leeftijden van de SV Dynamo-teams).
 • Teams bestaan uit minimaal 6 personen en maximaal 10 personen.
 • Er is ruimte voor maximaal 10 buurt teams.
 • Vol = vol

Helaas zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan, maar ook zonder hen gaan we er een mooie dag van maken!


We zien jullie graag op zaterdag 16 januari.

 

 

Training gegeven? Dien je trainersdeclaratie in!

Heb je training gegeven in de periode augustus tot en met december 2020? Dien je trainersdeclaratie dan uiterlijk zondag 10 januari in. Declaraties die later binnenkomen zullen deze uitbetalingsronde niet meer in behandeling worden genomen. De vergoedingen worden in de maand januari verwerkt en uitgekeerd. Hoe kun je een declaratie indienen?