Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juli 2020

In memoriam Ivo Visser

Stil werden wij van het verdrietige bericht van het overlijden op 25 juli van

Ivo Visser


op 53-jarige leeftijd.

Bijna 20 jaar was hij lid van onze volleybalvereniging. Al die jaren speelde hij competitie. Natuurlijk wilde hij graag winnen maar zeker ook de gezelligheid van het samen sporten, wedstrijden spelen, de nazit en teamuitjes gaven hem veel plezier. Voor de vereniging heeft hij zich verdienstelijk gemaakt binnen de Seniorencommissie.

Ivo was al langere tijd ziek. Hij heeft zo lang als mogelijk was nog gevolleybald en bleef betrokken bij zijn team. Van zijn teamgenoten ondervond hij veel steun in de afgelopen jaren. Lees in de bijlage herinneringen van Heren 11 aan Ivo.

Onze gedachten zijn bij Jolanda en de kinderen. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Bestuur, leden en (oud-)spelers H11

I.v.m. het coronavirus is de afscheidsbijeenkomst op 31 juli alleen voor genodigden. Wil je de dienst volgen via livestream of de nabestaanden een berichtje sturen vraag het adres dan op bij secretaris@svdynamo.nl .

Van het bestuur

Besturen in coronatijden

Het zijn bizarre tijden, niet in het minst voor verenigingsbestuurders. Er kon niet worden gevolleybald maar toch – of juist dan – moeten er zaken besproken en geregeld worden. Maar vergaderen in het Dynamo Café mocht nog niet. Dit betekende appen, mailen, bellen, online vergaderen via Teams. Natuurlijk lukt dat wel, gelukkig zijn al die voorzieningen er. Maar er gaat niets boven samen rond de bestuurstafel zitten, elkaar zien, elkaars reacties zien en horen, alle aandacht bij het onderwerp, meer tijd om iets te bespreken.

Al meer dan 120 teams bereiden zich in Apeldoorn voor op het nieuwe seizoen

Op zaterdag 5 en zondag 6 september (senioren) en zaterdag 12 en zondag 13 september (jeugd) organiseren Dros-Alterno en Dynamo met ondersteuning van de Nevobo een voorbereidingstoernooi.

Tot dusver hebben 121 teams uit alle delen van Nederland zich aangemeld om op een van deze dagen in Apeldoorn te volleyballen. Klik op 'Lees het hele bericht' voor de deelnemende verenigingen.


Wil je ook in Apeldoorn volleyballen?

Lees onderstaande en vul het aanmeldformulier in.

Zomerstop en concept trainingsrooster seizoen 2020-2021

Zaterdag 18 juli start de zomervakantie voor de (basis)scholen en gaat bij SV Dynamo de zomerstop in. Er zijn dan geen trainingen meer op de beachvelden.


Concept trainingsrooster

Het trainingsrooster dat nu op de site staat, is nog een concept. Het kan nog wijzigen o.a. omdat een groot aantal (jeugd)trainers hun beschikbaarheid nog niet weten. School en werkroosters worden pas na de zomervakantie bekend.  We proberen zo snel mogelijk na de zomervakantie het trainingsrooster definitief te maken. Houd er dus rekening mee dat jouw training nog op een andere dag of tijd terecht kan komen.


Beachen

Als je tijdens de zomerstop wilt volleyballen op de beachvelden dan zal je dit zelf moeten regelen met inachtneming van de protocollen vanuit de overheid


Indoortrainingen

Na de zomervakantie gaan we weer in de hal trainen omdat dit gelukkig weer mag. We mogen zonder beperkingen trainen, maar voor en na de trainingen zullen we nog wel te maken hebben met maatregelen/beperkingen rondom Corona. Voordat de indoor trainingen weer beginnen zullen we de protocollen rondom trainingen en het gebruik van het Dynamo Café communiceren.


Start indoortrainingen

Niet alle teams beginnen op hetzelfde moment met trainen, daarom geven we hieronder een overzicht:
 
  • Topteams starten vóór maandag 24 augustus. Communicatie over tijden en dagen verloopt via de trainers naar de spelers.
  • Opleidingsteams starten met trainen vanaf maandag 24 augustus. Communicatie over tijden en dagen verloopt via de trainers naar de spelers.
  • Alle (overige) jeugd en seniorenteams en recreanten starten vanaf maandag 31 augustus met trainen conform het dan geldende trainingsrooster.
  • Mini’s starten met trainen vanaf maandag 7 september. Mini’s staan nu nog als niveau blokken met tijden in het trainingsrooster. Communicatie over waar welk team precies zal trainen verloopt via de minicommissie naar de spelers en ouders en/of begeleiders.


Dan rest ons jullie allemaal een goede zomer toe te wensen en we zien jullie vanaf eind augustus graag weer terug.

Handdoekenactie binnenkort van start

Binnenkort kun je jouw eigen Dynamo handdoek bestellen! De actie start op 24 augustus. De handdoeken zijn er in 2 maten: 50 cm x 100 cm voor € 17,50 en 70 cm x 140 cm voor € 22,50. Van iedere bestelde handdoek gaat er € 5 naar de vereniging. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Nieuwe sponsor: begin september 20% korting op volleybalschoenen

Kievit Sport

Kievit sport, onze nieuwe ambassadeur, zullen onze leden maar ook D1 en H1 gaan ondersteunen in het maken van een goede schoenen keus tbv blessure preventie.

20% korting op 1 en 3 september

Op onze speciale ledenavond op dinsdag 1 en donderdag 3 september in het Dynamo cafe biedt Kievit Sport 20% korting op de allernieuwste Mizuno en Asics schoenen.
Koop dus nog geen nieuwe schoenen en laat je begeleiden door Kievit Sport . Zet deze avond alvast in jullie agenda en verdere info volgt nog.