Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Zomerstop en concept trainingsrooster seizoen 2020-2021

Zaterdag 18 juli start de zomervakantie voor de (basis)scholen en gaat bij SV Dynamo de zomerstop in. Er zijn dan geen trainingen meer op de beachvelden.


Concept trainingsrooster

Het trainingsrooster dat nu op de site staat, is nog een concept. Het kan nog wijzigen o.a. omdat een groot aantal (jeugd)trainers hun beschikbaarheid nog niet weten. School en werkroosters worden pas na de zomervakantie bekend.  We proberen zo snel mogelijk na de zomervakantie het trainingsrooster definitief te maken. Houd er dus rekening mee dat jouw training nog op een andere dag of tijd terecht kan komen.


Beachen

Als je tijdens de zomerstop wilt volleyballen op de beachvelden dan zal je dit zelf moeten regelen met inachtneming van de protocollen vanuit de overheid


Indoortrainingen

Na de zomervakantie gaan we weer in de hal trainen omdat dit gelukkig weer mag. We mogen zonder beperkingen trainen, maar voor en na de trainingen zullen we nog wel te maken hebben met maatregelen/beperkingen rondom Corona. Voordat de indoor trainingen weer beginnen zullen we de protocollen rondom trainingen en het gebruik van het Dynamo Café communiceren.


Start indoortrainingen

Niet alle teams beginnen op hetzelfde moment met trainen, daarom geven we hieronder een overzicht:
 
  • Topteams starten vóór maandag 24 augustus. Communicatie over tijden en dagen verloopt via de trainers naar de spelers.
  • Opleidingsteams starten met trainen vanaf maandag 24 augustus. Communicatie over tijden en dagen verloopt via de trainers naar de spelers.
  • Alle (overige) jeugd en seniorenteams en recreanten starten vanaf maandag 31 augustus met trainen conform het dan geldende trainingsrooster.
  • Mini’s starten met trainen vanaf maandag 7 september. Mini’s staan nu nog als niveau blokken met tijden in het trainingsrooster. Communicatie over waar welk team precies zal trainen verloopt via de minicommissie naar de spelers en ouders en/of begeleiders.


Dan rest ons jullie allemaal een goede zomer toe te wensen en we zien jullie vanaf eind augustus graag weer terug.