Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Nieuwe sponsor: begin september 20% korting op volleybalschoenen

Kievit Sport

Kievit sport, onze nieuwe ambassadeur, zullen onze leden maar ook D1 en H1 gaan ondersteunen in het maken van een goede schoenen keus tbv blessure preventie.

20% korting op 1 en 3 september

Op onze speciale ledenavond op dinsdag 1 en donderdag 3 september in het Dynamo cafe biedt Kievit Sport 20% korting op de allernieuwste Mizuno en Asics schoenen.
Koop dus nog geen nieuwe schoenen en laat je begeleiden door Kievit Sport . Zet deze avond alvast in jullie agenda en verdere info volgt nog.

Kievit Sport stelt zich voor

Wij zijn Kievit Sport. Met ons team van specialisten zetten we ons in om zoveel mogelijk sporters blessurevrij te kunnen laten sporters en daarnaast hun prestaties te boosten. Welke sport je ook doet, het begint bij een stevige basis. Kievit Sport heeft een breed aanbod schoenen voor iedere ondergrond. Met onze analyse selecteren we de perfecte schoen voor iedereen en ontdekken we bovendien de kans op blessures. We bieden producten en adviezen op maat. Om onze diensten ook aan te kunnen bieden bij teams, organiseren we speciale indoordagen. Hoe ziet een indoor-leden avond eruit?  Op een indooravond  komen wij met onze specialisten langs bij jullie vereniging. We nemen onze apparatuur mee, zodat we bij iedereen een goede loopanalyse uit kunnen voeren. Daarnaast komen er twee (sport)podotherapeuten met ons mee die een uitgebreide bewegingsanalyse uitvoeren.

Impressie van een indoordag​

Screening

We beginnen bij elk persoon met een gratis individuele screening door een van de podotherapeuten. Deze bestaat uit een volledig functieonderzoek, een drukmeting en een videoanalyse. Naar aanleiding van deze screening geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door onze specialist gebruikt wordt om de juiste schoen te kiezen.

Aanmeten van de juiste schoenen

Na de screening worden de schoenen uitgekozen. Onze specialisten bekijken aan de hand van het advies van de podotherapeut wat de perfecte schoen is. Hierbij hebben we de mogelijkheid tot de volledige passerie van Mizuno en Asics. We beschikken over elk model en elke maat en zullen deze dan ook bij ons hebben. De sporter kan elke schoen direct in de praktijk testen en zal tevens van advies worden voorzien door onze specialist en, indien nodig, de podotherapeut.

20% korting

Wij geven op 1 en 3 september  20% korting op elk paar schoenen. Uit de nieuwste collectie!

Tot op de leden avond