Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

juni 2018

Chauffeurs en courtcrew (jongeren) gezocht

I.v.m. het evenement VOLLEY2018 (WK zitvolleybal dames & heren, EK Beachvolleybal dames & heren, en het EK zaalvolleybal jongens dringend op zoek naar:

  • chauffeurs voor busjes om spelers en officials te vervoeren. Locaties waar nog chauffeurs nodig zijn: Ede, Eindhoven, Apeldoorn, Utrecht en Arnhem.
  • kinderen die willen ballenrollen bij het EK Beach in Apeldoorn (vooral op vrijdag 20/7 en zaterdag 21/7) en naar kinderen die in Rotterdam en/of Den Haag actief willen zijn in het zand of in de zaal. 
  • Andere vrijwilligers. Daarbij kun je denken aan: tellers, toegangscontroleurs, baliemedewerkers, 'verwijzers' (soort gastheer/-vrouw), etc. Waarbij de piek ligt in het finaleweekend van 20-22 juli: alle toernooien komen dan samen in Rotterdam en Den Haag.

Maar vooral chauffeurs en ballenkinderen worden gezocht!

Heb je tijd en vindt je het leuk om mee te werken aan dit mega-volleybalevenement? Laat dit dan z.s.m. weten!

Kinderen kunnen zich aanmelden bij Anneke Klomp, vrijwilligers voor alle andere functies bij Teun Zijp

t.zijp @ dynamovolleybal.nl
klomp1 @ zonnet.nl

 


Hartelijk dank voor je medewerking!

MC Open Club Het hoogst haalbare resultaat zorgt voor trots

Na de indrukwekkende openingsceremonie op vrijdagavond was het de ‘playersparty’, waarmee een succesvolle tweede dag beëindigd werd. Door deze uitstekende resultaten werd op de laatste toernooidag nog gestreden om de eerste plaatsen in poule B. De poule van de beste nummers 3 en de -op punten- laag geklasseerde nummers 2.
 

De vermoeidheid is zichtbaar
Wetende dat de ‘prijzen’ pas aan het eind van ieder toernooi te verdelen zijn, heerste euforie over het bereiken van de ½ finale. Lastig om niet toe te geven aan de vermoeidheid, nog één keer wel dat broodje ‘anders’ bij het ontbijt te nemen, nog niet (helemaal) bezig te zijn met het pakken van de koffers en jezelf niet aan te passen aan alle teams die uitgespeeld zijn. Toch lukte het tegen Meteor Praha uit Tsjechië om geconcentreerd te spelen. Het werd een 2-0 overwinning, met de setstanden 21-14 en 21-12. Het gemak waarmee in de eerste set voortdurend een voorsprong gepakt werd, zorgde voor een kort moment van ‘inslapen’ bij het begin van de tweede set. Veerkracht en doorzettingsvermogen bracht gelukkig halverwege al weer de ommekeer.

Start nieuwe seizoen

Inmiddels is het seizoen weer voorbij en gaan we de komende weken druk aan de slag met het rondmaken van de teams en het trainingsrooster voor komend seizoen. Eind augustus en begin september bereiden we ons in totaal 3 weekenden voor op het nieuwe seizoen. We hebben de volgende (voorlopige) planning staan, noteer het vast in je agenda!

MC Open Club heeft weinig moeite om teleurstelling positief te keren

Koud en onrustig verliep de eerste nacht van de United World Games, een sportieve ontmoeting tussen jongeren van ongeveer 8 tot 18 jaar afkomstig uit 40 verschillende landen (waaronder China, Mongolië en India) in uitkomend in zo’n 13 verschillende sporten (met o.a. volleybal, handbal en ijshockey). De droom om op het podium te staan, leefde na de eerste dag nog voort en zorgde voor vertrouwen in het vervolg.

6 uit 7! SV Dynamo weer snelste tijdens Drakenbootfestival

En weer was Dynamo de snelste! Onder grote publieke belangstelling kwalificeerde SV Dynamo zich tijdens de halve finale van de Drakenbootrace als eerste voor de finale. Dynamo werd bijna ingehaald door sportclub Teuge, echter hun boot sloeg om net voor de finish. De finale samen met de zeeverkenners uit Barendrecht en Pickwick Players was ongemeen spannend. Voor het publiek aan de finishlijn was het duidelijk: Dynamo wint! Voor de 6e keer in zeven jaar is Dynamo de snelste. Racers: Romeo Tuinman, Ewoud Heijink, Elmo Slump, Joost Huisink, Michel van Beek, Roderick van Beek, Lars Aalders, Sander Meeboer, Erik Huisink, Richard Janssen, Daan de Jonge, Dave den Hollander, Sander den Hollander, Jelle Overvelde, Michiel van Dorsten, Ruben de Vries en Tom Heijink. Klik hier voor een impressie van het Drakenbootfestival.

MC Open Club steelt de show in Klagenfurt

Deelnemen aan de United World Games (UWG) van 21 t/m 24 juni garandeert een onvergetelijke ervaring. De sportieve strijd aangaan met leeftijdsgenoten uit meerdere van de in totaal 40 landen, maar tevens de ontmoeting met jongeren in meerdere takken van sport. Klagenfurt, de plek waar sport verbroedert en waar jongeren dezelfde ‘taal’ spreken. Deze unieke kans wordt het meisjes Open Club C-team met medewerking van vele sponsoren gegund.

Schoonmaakactie Meisjes B met Carwash Kleiboer

Kom vandaag tussen 10.00 en 14.00 uur naar Carwash Kleiboer! Daar staan onze meiden van Open Club B voor je klaar. Zij maken met alle plezier de binnenkant van je auto schoon tegen een kleine vergoeding. Via deze actie willen ze geld inzamelen voor deelname aan een toernooi in Hongarije. Neem de waspas van Kleiboer ook mee (Dynamo-kortingskaart) en laat de auto voordelig wassen in de wasstraat. Graag tot straks! 

Vrijwilligers gezocht voor EK Beach in Apeldoorn

Het EK Beach volleybal komt al aardig dichtbij. Op zondag 15 juli vindt de openingswedstrijd plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Anneke Klomp is nog op zoek naar vrijwilligers:
1. oudere jeugd met een goede conditie die willen helpen met harken van het veld. Vooral achter in de week zijn nog veel handen tekort. Er is zelfs de mogelijkheid om mee te gaan naar Den Haag om bij de finales te helpen.
2. vlotte jonge dames die de spelers willen begeleiden naar het veld. Je blijft de hele wedstrijd bij de stoelen van de spelers, zorgt voor drinken, vouwt hun handdoeken netjes op enz. Je bent gastdame voor de spelers en komt echt in contact met ze. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn.
3. scanners en verwijzers.

Op de volgende dagen en tijden zijn er wedstrijden:

Data Open Club bekend

Jeugdteams van SV Dynamo doen jaarlijks mee aan de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK, nieuwe naam: Volleybaldirect Open). De toernooidagen voor het volgende seizoen zijn bekend: zaterdag 5 januari 2019 (voorronde), zaterdag 23 februari 2019 (halve finale) en 30 maart 2019 (finale).

Eindschoonmaak Dynamo Café

Wat is er nu leuker dan samen de bezem door het Dynamo Café en het trappenhuis te halen? Op maandag 18 juni ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom om mee te helpen. Kun je alleen overdag? Ook prima. Laat de clubhuiscommissie even weten dat je komt door een mailtje te sturen naar clubhuis@svdynamo.nl. Hoe meer mensen, hoe sneller klaar!