Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo 17-2 met de bus naar Zwolle. !
Nog 16 plaatsen

Niet met de bus? Bestel kaarten met korting (zie homepage bericht)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

MC Open Club heeft weinig moeite om teleurstelling positief te keren

Koud en onrustig verliep de eerste nacht van de United World Games, een sportieve ontmoeting tussen jongeren van ongeveer 8 tot 18 jaar afkomstig uit 40 verschillende landen (waaronder China, Mongolië en India) in uitkomend in zo’n 13 verschillende sporten (met o.a. volleybal, handbal en ijshockey). De droom om op het podium te staan, leefde na de eerste dag nog voort en zorgde voor vertrouwen in het vervolg.


Thuisvoordeel of niet, ze waren gewoon beter
De  sfeer in het immense (voetbal)stadion was (en is nog steeds) geweldig, maar de combinatie met de nacht zorgden wellicht voor de opstartproblemen in de laatste poulewedstrijd in de vroege ochtend (9.30 uur) om de eerste plaats tegen Brückl hotvolleys uit Oostenrijk. In ‘no time’ stond er een negatieve score van 0-11 op het scorebord. In het verloop van de eerste set werd het verschil iets kleiner, maar uiteindelijk betekende het wel setverlies (12-21). Het verschil in de eerste helft van de tweede set werd beperkt tot 3 punten, maar ook deze ging uiteindelijk terecht verloren (14-21). Deze Oostenrijkse meidenploeg bleek nog een maatje te groot.


Een ‘walk over’ in de 1/8 finale
Dit verlies -in combinatie met de andere uitslag-  betekende een derde plaats in poule A, de beste nummer 3 van alle poules én nog steeds kans op een hoge eindklassering. Op een ontspannen wijze (met zwemmen, een ‘gezonde’ maaltijd en spelletjes doen) werd naar de volgende avondwedstrijd toegeleefd. Nu was TG Bad Soden uit Duitsland, dat derde eindigde in poule I, de tegenstander. Deze wedstrijd werd onder luide aanmoedigingen van de jongens van RTC Zwolle met grote overmacht gewonnen: 21-11 en 21-8. Voor dit Duitse team was er geen ontsnappen aan, waardoor hun avontuur hier eindigde en die van de jonge Apeldoornse meiden nog even doorgaat.


Door sterk spel gaat ‘sprookje’ in Klagenfurt nog even door
Om ook nog op de allerlaatste toernooidag uit te komen, moest er ook in de kwartfinale gewonnen worden. Het verschil in kleding en leeftijd was minimaal,  maar de sterke servicedruk ontregelde het spel van Mezica volledig. In de tweede set lukte het de meiden uit Slovenië wel om 10 punten meer te maken (21-18 tegenover 21-8 in set 1).  Door deze overwinning staat voor zondagochtend 10.00 uur de halve finale tegen Meteor Praha (uit Tsjechië) op het programma. Ook deze wedstrijd is weer via http://dynamoapeldoorn.nl) in uw thuisbioscoop  te volgen. Een nieuwe uitdaging en dé reden om ook op deze laatste avond op tijd te kiezen voor een goede nachtrust.