Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oktober 2020

Bericht van de penningmeester

Beste leden, hopelijk gaat het jullie allen nog goed in deze bijzondere tijd. Ook voor ons als bestuur zijn dit woelige tijden, met het steeds weer in moeten springen op de veranderende regels. Menig penningmeester heeft op dit moment waarschijnlijk slapeloze nachten door het gesloten clubhuis. Gelukkig kan ik nog prima slapen. Dat komt door de financiële buffer uit het verleden (verkoop oude Dynamohal) waardoor we nog altijd een mooi saldo op de bank hebben staan.

Trainingsrooster herfstvakantie

Het trainingsrooster voor de herfstvakantie (maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober) staat als bijlage bij dit bericht. In verband met de coronamaatregelen vervallen de komende 4 weken alle trainingen voor leden vanaf 18 jaar. Heren 1, Dames 1 en Heren 2 mogen met maximaal 4 personen (exclusief trainer) per veld trainen met 1,5 meter afstand. De trainer moet dan buiten het veld instructie geven. Leden jonger dan 18 jaar mogen als team of met andere teams onder de 18 jaar samen trainen.


Mondkapje
Libema (Omnisport) en Accres (Welgelegenhal) hebben per direct een verplichting van het dragen van een mondkapje ingevoerd in hun binnenruimtes. Als huurder zijn we bij hen te gast en we willen iedereen dan ook vragen een mondkapje te dragen.

Je doet je mondkapje op vanaf het moment dat je het gebouw in gaat tot het moment dat je op jouw veld bent in de zaal. Dus ook een mondkapje op als je langs andere velden loopt. Bij het verlaten van jouw veld na de training doe je het mondkapje weer op. Dus ook hier weer je mondkapje op als je langs andere velden loopt. En pas als je buiten bent mag het mondkapje weer af. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar (besluit overheid). Het is nog onduidelijk of Libema & Accres dit ook voor jeugd jonger dan 13 jaar wil laten gelden. Mocht dat het geval zijn, dan volgen wij de regels van Libema en Accres en zullen we dat op de website melden.


Sommige leden gebruiken de gangen voor het aantrekken van schoenen of kleding. Hiervoor geldt nogmaals:

  • je komt niet ver van te voren naar je training;
  • je komt volledig omgekleed naar de training;
  • je doet je schoenen aan in de zaal zonder dat trainende teams er last van hebben.

Alleen op deze manier zorgen we ervoor dat we kunnen blijven trainen met wat er nu nog mag.

 

Volledige competitie tijdelijk stilgelegd

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities, inclusief de Eredivisie-, Beker en jeugdcompetities, per 14 oktober 22.00 uur voor tenminste 4 weken stilgelegd. De Nevobo kiest er voor om alle wedstrijden van woensdag 14 oktober ook stil te leggen. Daarnaast komen geplande CMV toernooien in deze periode te vervallen. Deze maatregelen hebben, bovenop de ontwikkelingen van de afgelopen weken, veel impact op het verdere verloop van de competities. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competities. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie. Op korte termijn wordt hierover gecommuniceerd. Vervolgens geeft de Nevobo ook uitsluitsel over een passende oplossing voor de teamgelden voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021. Het volledig nieuwsbericht is hier terug te lezen.

Breng nu je stem uit op Dynamo met de Rabobank ClubSupport Campagne!

Wil je Dynamo financieel steunen via de Rabobank ClubSupport Campagne? Dan kun je vanaf vandaag t/m 25 oktober stemmen op SV Dynamo. Als coöperatie geeft de Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Leden van de Rabobank mogen mee beslissen welke maatschappelijke initiatieven de Rabobank ondersteunt. Het kost je dus zelf niets.


Je kunt alleen stemmen als je een Raborekening hebt én lid bent van Rabobank Apeldoorn en omgeving. Als je alleen een Raborekening hebt en geen lid bent van de Rabobank Apeldoorn en omgeving, dan kun je niet stemmen. Ben je lid? Breng dan je stem uit op Sportvereniging Dynamo. Met de opbrengst willen we bij de beachvelden een aangename kantine of keet met terras realiseren waar je na je training gezellig wat kunt drinken. In 2019 heeft deze actie onze vereniging bijna € 1.000 opgeleverd! Stemmen is heel eenvoudig. Je kunt dit jaar voor het eerst stemmen via de Rabobank app of via de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Uiteraard moet je wel eerst inloggen. Volg de volgende stappen:

Dit weekend livestream van alle wedstrijden om de Supercup

Klaar voor een weekend topvolleybal? Zaterdagmiddag 3 oktober speelt Draisma Dynamo om 17.30 uur de halve finale van de Supercup tegen Active Living Orion. De winnaar van deze wedstrijd speelt zondag 4 oktober om 16.00 uur de finale tegen Amysoft Lycurgus. Het overzicht van de Dames wedstrijden staat op de website van volleybal.nl. Je kunt alle wedstrijden om de Supercup live volgen via https://www.volleybal.nl/supercup/livestreams


Foto: Wout van Zoeren

In memoriam Ton van Dijck

Op 29 september is op 77-jarige leeftijd overleden


Ton van Dijck


Vanaf 1971 was Ton lid van onze vereniging. Meteen al was hij actief als trainer, coach, bestuurslid en in diverse andere functies. Hij gaf vooral trainingen in de dameslijn. Heel veel volleybalsters hebben hem op deze manier leren kennen. Tot aan zijn overlijden onderhield hij met velen van hen nog contact. De gezelligheid van het verenigingsleven was voor Ton altijd een belangrijke motivator, samen met echtgenote Ans en later ook met de kinderen.


Een echte spin in het web was Ton als secretaris van het befaamde internationale Dynamotoernooi. Zijn rol – en die van Ans – bij de bouw van de Dynamohal mag ook niet worden onderschat. Tientallen kannen koffie werden naar de bouwplaats gebracht waar ze ook zelf flink de handen uit de mouwen staken. Ook zette hij zich in voor de Vriendenclub van Dynamo, de huidige Businessclub (in de bijlage een artikel uit het Business Magazine).


Met warme gevoelens en grote dankbaarheid voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan zullen we ons Ton blijven herinneren.


Onze gedachten zijn bij Ans, Marieke en Sophie en de verdere familie.