Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mei 2020

Prijsuitreiking Grote Club Actie

Afgelopen najaar heeft de landelijke Grote Clubactie plaatsgevonden. SV Dynamo heeft ook dit jaar weer meegedaan en van de opbrengst zijn o.a. spelmaterialen voor in het clubhuis aangeschaft. Veel enthousiaste mini’s en jeugdleden hebben loten verkocht en er is in totaal € 743,60 opgehaald!
Vanwege de Coronamaatregelen heeft de prijsuitreiking even op zich laten wachten maar gisteren hebben we dan toch de prijzen uit kunnen reiken. De volgende kinderen zijn de bestverkopende leden van deze actie:

 

1e prijs is gewonnen door Isabel Nouwen (gesigneerd spelersshirt van Heren 1)
2e prijs is gewonnen door Fleur Bosgoed (een wedstrijdvolleybal)
3e prijs is gewonnen door Linde Burghout (een cadeaubon)

Wij willen iedereen die loten heeft verkocht hiervoor graag bedanken en feliciteren hierbij Isabel, Fleur en Linde van harte met hun gewonnen prijs!

Jeugd- en Minicommissie SV Dynamo

In memoriam - Saakje Boermans

Midden jaren zeventig. Volleybalvereniging SV Dynamo beschikt aan de Morellenlaan inmiddels over een eigen hal waarin getraind wordt en wedstrijden worden gespeeld, de Dynamohal. Er is echter één klein probleem: de hal van Dynamo heeft (nog) geen kantine. Maar voor elk probleem is een oplossing. Niet ver weg, aan de Deventerstraat, is een bruin café genaamd ’t Veerhuis. Daar kun je na een training of wedstrijd ook wel een drankje drinken of een hapje eten. Café Biljart ’t Veerhuis is het domein van een vrouwelijke kastelein: Saakje Boermans. Zo maakt Dynamo kennis met Saakje, en Saakje kennis met Dynamo.”

Bovenstaande tekst was de opening van het artikel in het Businessmagazine van voorjaar 2015. Boven het artikel stond: ‘Trouwe supporter en vrijwilligster: Saakje Boermans’.

Deze tekst vertelt direct veel, misschien wel alles over Saakje. Hoe ze in contact kwam met Dynamo en hoe zij op hoge leeftijd nog altijd zeer betrokken was. In de oude Dynamohal aan de Morellenlaan, pal tegenover haar woonhuis, hing in de hoofdentree een groot bord met daarop de tekst: ‘Dynamo, je blijft eraan kleven, voor heel je leven’. Ook die regel was volledig van toepassing op Saakje. Sinds haar kennismaking in de jaren zeventig tot aan de laatste dag van haar leven was ze zeer betrokken bij Dynamo. Sterker nog: ze was Dynamo! Wie Dynamo zei, noemde in één adem Saakje. Of Moeke, voor degenen die al wat langer bij de club rondlopen.

Senioren gaan ook weer volleyballen en aangepaste trainingstijden

Vanaf maandag 18 mei mogen ook de senioren weer volleyballen! We zijn blij te kunnen melden dat het gelukt is om een rooster samen te stellen waarin elk team één uur per week (m.u.v. D1 en H2) kan trainen. 
Hiervoor was het helaas nodig om de training van een aantal jeugd & minigroepen te verplaatsen en de begin- en eindtijd van trainingen iets aan te passen (i.p.v. 15 minuten ‘wisseltijd’ is dat ’s avonds nu 10 minuten).

We hopen je weer te zien op de Beachvelden.. 

Concept teamindelingen & trainingsgroepen

De concept teamindelingen & trainingsgroepen bij de mini’s zijn gepubliceerd op de website en kun je vinden onder het menu teams 
 
Voor de jeugd en jeugd in seniorenteam tot en met 18 jaar zal er vanaf maandag 11 mei getraind worden op de Beach velden comform het rooster uit het eerdere bericht op de website.
 
De mini’s trainen vanaf maandag 11 mei nog op basis van de teams van het afgelopen seizoen, dus niet op basis van de nu gepubliceerde trainingsgroepen! 
 
Het zijn conceptindelingen en er kunnen nog verschuivingen plaatsvinden. Iedereen ontvangt een mail met aanvullende informatie. Daarin staat o.a. hoe je contact op kunt nemen als je vragen en/of opmerkingen hebt. 
 

 

In memoriam Herman Bos

Zeer onverwacht – hij stond nog volop in het leven – is onze oud-voorzitter Herman Bos op 80-jarige leeftijd overleden op 1 mei 2020, aan de gevolgen van het coronavirus. 
 
Herman begon in het seizoen 1995/1996 als duo-voorzitter, samen met Henk de Ruijter. In het seizoen daarna nam hij de teugels alleen in handen. Tot hij eind 2000 aftrad. 
Op deskundige wijze bestuurde hij de vereniging. In die periode werden de eerste plannen gesmeed en uitgewerkt voor een grote topsportaccommodatie in Apeldoorn. Inmiddels volleyballen we al weer jaren met heel veel plezier in het Omnisport. 
 
Dynamo is Herman dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend. 
 
Onze gedachten zijn bij zijn kinderen en verdere familie. 
 
Bestuur en leden SV Dynamo Apeldoorn

SV Dynamo start met Dynamo Talententraining onder leiding van Redbad Strikwerda

SV Dynamo is bijzonder blij en trots te kunnen melden dat Redbad Strikwerda vanaf komend volleybalseizoen aangesteld is als trainer voor de Dynamo Talententrainingen. Deze Talententrainingen worden binnen SV Dynamo aangeboden aan talentvolle jongens en meisjes uit de regio, ook als ze geen lid zijn van SV Dynamo!


De Dynamo Talententraining kent vier groepen: meisjes en jongens 15 en 16 jaar en meisjes en jongens 17 jaar en ouder. Bij de indeling zal vooral het ontwikkelniveau leidend zijn en niet zozeer leeftijd, waardoor ook jongens en meisjes die jonger dan 15 jaar zijn, geselecteerd kunnen worden. Binnen deze talententrainingen wordt Strikwerda verantwoordelijk voor de groep jongens 15 en 16 jaar. Hij staat er als trainer vooral bekend om dat hij talent alle ruimte biedt om zich optimaal te ontwikkelen, iets dat perfect aansluit bij de visie van de vereniging.


Strikwerda combineert het trainen van de Talententrainingen voor jongens met zijn functie als trainer van Draisma Dynamo Heren 1. Daarnaast blijft hij binnen de vereniging ook actief in het opleiden van de jongens-/herenlijn. Samen met Robert Horstink en Arjan de Groot bouwt hij verder aan de goede opleiding die SV Dynamo nu al biedt.


Met teams in de eredivisie (H1), topdivisie (H2), 2e divisie (H3), 3e divisie (H4) en een aantal opleidingsteams, biedt SV Dynamo op elk niveau ruimte voor talentvolle spelers. Met de nieuwe Dynamo Talententrainingen wordt daar nog een extra dimensie aan toegevoegd.


Regionaal talent gezocht
De planning was dat regionaal talent in de maanden mei en juni kon deelnemen aan zogenaamde open trainingen. Gezien de situatie rond het coronavirus kunnen we helaas nog geen exacte data voor deze trainingen melden. Wie kennis wil maken met deze training en met het opleidingsprogramma van SV Dynamo, kan zich nu alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar tc@svdynamo.nl. Vergeet niet je naam, telefoonnummer, woonplaats, club, leeftijd en niveau door te geven. Zodra de trainingsdata bekend zijn, nemen we contact met je op. 

Robert Horstink nieuwe hoofdtrainer jongens-/herenlijn

SV Dynamo is bijzonder blij en trots dat met ingang van komend seizoen Robert Horstink als hoofdtrainer voor de jongens- en herenlijn is aangesteld. Robert is geen onbekende binnen de vereniging: afgelopen jaar was hij al actief als tweede trainer van Heren 2 (topdivisie) en Heren 3 (2e divisie). In zijn nieuwe functie als hoofdtrainer wordt Robert voornamelijk verantwoordelijk voor het bewaken van de opleidingsstructuur en de afstemming met de verschillende trainers. Hij is als geen ander in staat talenten te begeleiden en te motiveren om zo bij hen het beste naar boven te halen. Het begeleiden van deze talenten gaat Robert overigens samen met Arjan de Groot doen. Arjan combineerde vorig jaar de functie van hoofdtrainer nog met die van hoofd opleidingen binnen SV Dynamo; komend seizoen richt hij zich dus uitsluitend op de opleidingen. De afstemming van het persoonlijk ontwikkelplan gebeurt uiteraard in overleg met de talenten zelf en met hun ouders/verzorgers. Met het aanstellen van Robert als hoofdtrainer kunnen we onze jeugdopleiding voor de jongens-/herenlijn nog beter vormgeven. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar komend volleybalseizoen.

De jeugd gaat weer volleyballen, maar .....

Binnen SV Dynamo zijn we de afgelopen dagen ontzettend druk geweest om er voor te zorgen we zoals eerder aangekondigd vanaf maandag 11 mei weer kunnen gaan trainen. We zijn blij te kunnen melden dat dat met vereende krachten is gelukt. Dat betekent dat we weer gaan volleyballen!

Protocol

Er is echter één hele grote maar: aan het weer mogen volleyballen zitten wel heel veel spelregels vast waar we ons strikt aan moeten houden. We hebben deze spelregels vastgelegd in een protocol en we willen jullie vragen dit goed door te lezen en je daar ook aan te houden. Daarnaast is de ruimte beperkt wat betekent dat alle trainingen uit één uur bestaan.

Zie de bijlage voor het protocol.