Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

De jeugd gaat weer volleyballen, maar .....

Binnen SV Dynamo zijn we de afgelopen dagen ontzettend druk geweest om er voor te zorgen we zoals eerder aangekondigd vanaf maandag 11 mei weer kunnen gaan trainen. We zijn blij te kunnen melden dat dat met vereende krachten is gelukt. Dat betekent dat we weer gaan volleyballen!

Protocol

Er is echter één hele grote maar: aan het weer mogen volleyballen zitten wel heel veel spelregels vast waar we ons strikt aan moeten houden. We hebben deze spelregels vastgelegd in een protocol en we willen jullie vragen dit goed door te lezen en je daar ook aan te houden. Daarnaast is de ruimte beperkt wat betekent dat alle trainingen uit één uur bestaan.

Zie de bijlage voor het protocol.
 

Trainingsrooster en wie traint wanneer?

We zijn op dit moment bezig de bezetting met trainers rond te maken. Dat is nog niet helemaal compleet en daarom hebben we de trainers dan ook nog niet in het trainingsrooster vermeld.

Jeugdteams en jeugd in seniorenteams
Op of rond 5 mei wordt de conceptteamindeling gepubliceerd en dan kan je zien in welk team je bent ingedeeld. Je traint vanaf maandag 11 mei op het moment waar je nieuwe team is ingedeeld.

Miniteams
Mini’s zullen blijven trainen in de oude teamsamenstelling. Je traint bij het niveau waar je afgelopen jaar gespeeld hebt. Voor mini’s die naar de jeugd gaan die trainen vanaf 11 mei mee bij hun nieuwe jeugdteam waar ze ingedeeld zijn.

Zie de bijlage voor het trainingsrooster.

Mini’s

De meeste mini’s trainen 2 keer in de week, niveau 2 en 3 één keer. Zij zullen trainen op basis van de teamindeling van het afgelopen seizoen. Voor de mini’s zullen er komende week ook al 2 instuiftrainingen zijn volgens onderstaande schema:

Woensdag 6 mei
16.00-17.00 N2 t/m N4
17.30-18.30 N5 t/m N6

Vrijdag 8 mei
16.00-17.00 N2 t/m N4
17.30-18.30 N5 t/m N6

NB Mini’s die naar de jeugd gaan komend seizoen mogen nog wel bij de instuiftrainingen  op 6 en 8 mei meetrainen.

Jeugd

Jeugdteams staan nu 1 keer in de week in het trainingsrooster, maar in de komende week gaan we voor die groep nog kijken of het mogelijk is een 2e moment in te plannen. Dit zal dan in het weekend plaats moeten vinden. Als we daar iets over weten zal dat gepubliceerd worden. Voor de jeugd zullen er komend week geen instuiftrainingen plaats vinden. Bij de jeugd zitten we met de beperkingen qua aantallen van de leeftijdscategorie 13 t/m 18 jaar. Dit zou betekenen dat de kans bestaat dat we niet iedereen die zou willen komen, toe kunnen laten.

We hopen jullie allemaal weer te zien op de Beachvelden

BijlageGrootte
Corona protocol SV Dynamo.pdf241,04 KB