Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Senioren gaan ook weer volleyballen en aangepaste trainingstijden

Vanaf maandag 18 mei mogen ook de senioren weer volleyballen! We zijn blij te kunnen melden dat het gelukt is om een rooster samen te stellen waarin elk team één uur per week (m.u.v. D1 en H2) kan trainen. 
Hiervoor was het helaas nodig om de training van een aantal jeugd & minigroepen te verplaatsen en de begin- en eindtijd van trainingen iets aan te passen (i.p.v. 15 minuten ‘wisseltijd’ is dat ’s avonds nu 10 minuten).

We hopen je weer te zien op de Beachvelden.. 

Voorwaarden 1,5 meter afstand en maximaal 6 spelers per veld

 
Er is echter één hele grote maar: aan het weer mogen volleyballen zitten wel heel veel spelregels vast waar we ons strikt aan moeten houden. Je kan niet gewoon gaan volleyballen zoals je dat gewend was in de zaal.  
 
Er mag alleen getraind worden met inachtneming van de voorwaarde van 1,5 meter in alle oefeningen en spelvormen en met niet meer dan 6 spelers per Beachveld. Als team heb je de beschikking over 2 Beachvelden, zodat dit kan. Om een idee te geven wat dit betekent zijn onderaan dit bericht wat voorbeeldoefeningen toegevoegd.
 
We hebben deze totale spelregels vastgelegd in een protocol en we willen jullie vragen dit goed door te lezen en je daar ook aan te houden. We hebben dit protocol aangepast naar de situatie dat iedereen weer mag trainen.  

Zie de bijlage voor het protocol én aangepaste trainingsvormen.


 

Trainingsrooster

 

 Toelichting trainingsrooster


18+ (senioren)
De trainingen van de senioren zijn overwegend in de avond ingepland waarbij het nu zo is dat het laatste gedeelte er al wat schemering intreedt, maar de dagen worden nog steeds langer dus dit effect zal steeds wat minder zijn.

Jeugd
Een aantal jeugdgroepen traint op een ander moment. Kijk goed op welke dag je vanaf maandag 18 mei traint. Let op dat ook de aanvangstijd wat anders kan zijn door het inkorten van de wisseltijd tussen de trainingen.

Minis
Voor de mini’s geldt dat de trainingen van de vrijdag 16.00-17.00 van Niveau 4 en 5 zijn verschoven naar de zaterdagochtend 9.30-10.30 en dat ook Niveau 3 en niveau 2 welkom zijn op zaterdagochtend.

 

 

 

BijlageGrootte
Spel- en oefenvormen Buiten sporten.pdf654,56 KB
Corona protocol SV Dynamo.pdf241,04 KB