Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

juli 2019

Invulling coaches en trainers jeugd krijgt vorm

De afgelopen tijd is de Jeugdcommissie druk in gesprek geweest met trainers en coaches voor het aankomende seizoen. Daar waar er al concrete afspraken met de trainer en/of coach gemaakt zijn, hebben we inmiddels de naam van de trainer en/of coach toegevoegd aan het team. De komende periode worden de laatste gesprekken gevoerd. Zodra deze ook definitief zijn, wordt dit meteen bij het betreffende team vermeld.

Dynamo, kun je niet (meer) missen!

Het viel al direct op na een bezoekje aan de Intratuin. Dynamo speelt hier!

Waarschijnlijk zijn al vele tienduizenden voetballers en bezoekers aan Intratuin er voorbij gereden zonder zich te realiseren dat in dat zwarte gebouw vele honderden kinderen en volwassenen dagelijks actief zijn met volleyballen op recreatief niveau tot het allerhoogste niveau in Nederland.

Dat is nu voorbij! Dynamo is niet meer te missen op deze A-locatie.  

Als volleerde glazenwassers maakten Cor Koning en Edwin Sonneveld vijf gigantische ruiten schoon en vetvrij en kon Steneker de door hen gemaakte letters en het logo op het glas plakken.

Talent krijgt extra aandacht bij Dames 1

Dames 1 zal in het seizoen 2019-2020 in bekwame handen zijn. Hoofdtrainer Michael Beugelsdijk krijgt assistentie van zowel Jorg Radstake als André Jonker. Nauwer dan voorheen worden de grootste talenten uit de eigen opleiding bij de hoofdmacht betrokken.

De dinsdag- en donderdagtrainingen zijn exclusief toegespitst op de twaalfkoppige Dames 1 selectie en puur gericht op de wedstrijden in de Topdivisie. Op deze dagen staat Jorg Radstake hoofdcoach Beugelsdijk terzijde.
De meest getalenteerde leerlingen uit de Dynamo-school gaan in het kader van de talentontwikkeling elke maandag met het eerste team meetrainen. De jeugdige talenten kunnen bij deze wekelijkse oefensessies hun kwaliteiten verder ontplooien en alvast toegroeien naar senioren-niveau. Vanuit zijn rol als trainer van het Dames-3 team gaat André Jonker Michael Beugelsdijk bij deze trainingen de helpende hand bieden.
Door de uitgebalanceerde selectie, de kwaliteit en ervaring van de staf is hoofdcoach Beugelsdijk er van overtuigd dat hij van zijn team een stabiele Topdivisionist kan maken. Krachttrainer Jacco Geuzebroek, teammanager Ernst Lettink, fysiotherapeut Liesbeth Kaman en verzorgster Monique van Maldegem completeren in het nieuwe volleybaljaar het begeleidingsteam van Dames 1.

Wijziging spelregels voor het seizoen 2019-2020

Op de informele bondsraad van 23 maart 2019 en bondsraad van 22 juni 2019 zijn de reglementen en aanpassingen van spelregels voorgesteld en goedgekeurd. In de bijlage staan alle wijzigingen die gelden voor het seizoen 2019-2020.

 

 

Start trainingen en voorbereidingszaterdagen na de zomervakantie

In onderstaand schema staan de data waarop de trainingen weer beginnen na de zomervakantie en de planning van de voorbereidingszaterdagen. Publicatie van het concept trainingsrooster volgt op een later moment. We wensen iedereen een fijne zomer en tot eind augustus!

 

 

 

 

 

Start trainingen (basisscholen beginnen op maandag 2 september)

Maandag 2 september

Start seniorentrainingen

Maandag 9 september

Start jeugd- en mini-trainingen

Een aantal topteams en opleidingsteams zullen eerder starten. Deze teams zijn hier rechtstreeks over geïnformeerd.

Voorbereidingszaterdagen

Zaterdag 31 augustus

  • Oefenwedstrijden opleidingsteams.
  • Einde zomervakantie borrel in het Dynamo Café

Zaterdag 7 september

  • Voorbereidingstoernooi Apeldoorn breed (i.s.m. Alterno en Nevobo) 3e divisie en lager (gekoppeld aan EK mannen). Meer informatie hierover volgt.

Zaterdag 14 september

  • Kick Off Heren 1 & Dames 1 inclusief programma voor jeugd en mini's

Zaterdag 21 september

  • Eerste competitiewedstrijden

Nb. De Jeugd ontvangt via mail nog informatie over de invulling van het programma.

Vrijwilligers gezocht voor NK Jeugd Beach op 6 en 7 juli in Scheveningen

De Nevobo zoekt vrijwilligers voor het NK Jeugd Beach op 6 en 7 juli in Scheveningen. Het werk bestaat uit het verwerken van de uitslagen van een categorie. Dit gebeurt aan de wedstrijdtafel die bij de beachvelden staat. Het is niet erg moeilijk en je staat er ook niet alleen voor. In principe zijn er steeds teams van 2 personen per categorie. Aan het NK Jeugd Beach nemen jaarlijks ruim 150 teams deel. Vrijwilligers ontvangen een toernooishirt, koffie/thee, lunch, diner, reiskostenvergoeding en een dagvergoeding van € 25. De tijden zijn van 08.30 tot 18.00 uur. Als je 1 dag kunt helpen in plaats van 2, dan is dat ook prima. Wil jij vrijwilliger zijn bij het NK beach? Stuur dan een mail naar Henk Steeghs via beach@nevobo.nl.   

MC1 wordt derde in Barcelona en neemt (wissel)beker mee naar huis

Het mee mogen maken van een internationaal toernooi op deze jonge leeftijd is nogal bijzonder. Niet alleen de voorbereiding en het spelen van wedstrijden tegen teams van internationale allure (en met een andere speelstijl), maar ook de ontmoeting met leeftijdsgenoten uit andere landen maakte ongelooflijk veel indruk. De wijze les is om de kansen te zien (en te benutten) om in contact te treden met de ander(en). Zeker gelukt! Wederzijds respect, sportieve aanmoedigingen en digitaal contact als hoogste opbrengst. Het MC1-team van SV Dynamo heeft indruk gemaakt op alle tegenstanders, het publiek en de organisatie. Het waren de sfeermakers van deze editie van de Barcelona Cup.


Het spelen van een troostfinale is vaak geen eenvoudige opgave. Toch was het willen winnen van een ‘grote’ beker een geweldige uitdaging. Ondanks de vermoeidheid en de hitte bleven de Apeldoornse meiden tot het einde gefocust. Het doel om het -na de tweede dag- hoogst haalbare resultaat (een 3e plaats) te bereiken, was duidelijk. Opnieuw moest de kampioen uit Catalonië verslagen worden en daarin slaagde het Nederlandse team onder luide aanmoedigingen van hun lokale ‘vrienden’ (de locals): 25-19 en 25-20. Door deze overwinning behaalde het MC1-team van SV Dynamo de derde plaats bij de VI BCN CUP 2019.