Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Talent krijgt extra aandacht bij Dames 1

Dames 1 zal in het seizoen 2019-2020 in bekwame handen zijn. Hoofdtrainer Michael Beugelsdijk krijgt assistentie van zowel Jorg Radstake als André Jonker. Nauwer dan voorheen worden de grootste talenten uit de eigen opleiding bij de hoofdmacht betrokken.

De dinsdag- en donderdagtrainingen zijn exclusief toegespitst op de twaalfkoppige Dames 1 selectie en puur gericht op de wedstrijden in de Topdivisie. Op deze dagen staat Jorg Radstake hoofdcoach Beugelsdijk terzijde.
De meest getalenteerde leerlingen uit de Dynamo-school gaan in het kader van de talentontwikkeling elke maandag met het eerste team meetrainen. De jeugdige talenten kunnen bij deze wekelijkse oefensessies hun kwaliteiten verder ontplooien en alvast toegroeien naar senioren-niveau. Vanuit zijn rol als trainer van het Dames-3 team gaat André Jonker Michael Beugelsdijk bij deze trainingen de helpende hand bieden.
Door de uitgebalanceerde selectie, de kwaliteit en ervaring van de staf is hoofdcoach Beugelsdijk er van overtuigd dat hij van zijn team een stabiele Topdivisionist kan maken. Krachttrainer Jacco Geuzebroek, teammanager Ernst Lettink, fysiotherapeut Liesbeth Kaman en verzorgster Monique van Maldegem completeren in het nieuwe volleybaljaar het begeleidingsteam van Dames 1.