Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mei 2022

SV Dynamo Apeldoorn is de beste jeugdvereniging van Nederland

Op zaterdag 21 mei vonden de finales plaats van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) volleybal 2021-2022. Aan deze uitgestelde editie streden jeugdspelers en -speelsters in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar om de titel ‘Jeugdkampioen van Nederland’. In 8 (!) reguliere leeftijdscategorieën deden jeugdteams van SV Dynamo uit Apeldoorn mee. Niet eerder in de historie van de club werd dat resultaat geboekt. Bij aanvang van de finales betekende dat dus een favorietenrol in de strijd om ‘De beste jeugdvereniging van Nederland’, de Jaap van Kasteel Trofee. Met hooggespannen verwachtingen reisden de teams, inclusief trouwe supporters, al vroeg in de ochtend naar Limburg. De eer om de finaleronde na twee jaar van afwezigheid weer samen met de Nevobo te mogen organiseren viel namelijk te beurt aan Regio Zuid.

Vaardigheidstraining scheidsrechters 16 juni

Op donderdag 16 juni geeft Ilse van Beusekom in het Dynamocafé de Vaardigheidstraining voor scheidsrechters van verenigingen uit de regio en onze eigen vereniging. Na het volgen van deze training heb je de V4-licentie en mag je wedstrijden in de 1e/2e klasse senioren en hoofd- en topklasse A-/B-jeugd fluiten. 
De avond begint om 20:00 uur en duurt tot circa 22:30 uur. Stuur een mailtje naar scheidsrechters@svdynamo.nl als je mee wilt doen. 

Speelt je team volgend seizoen 2e klasse senioren of hoger zorg dan dat het team minimaal 2 scheidsrechters met V4-licentie kan leveren. 

 

Meisjes B en Meisjes D Nederlands kampioen - Dynamo wint de Jaap van Kasteel Trofee!

Wat een dag! Vandaag speelden 8 jeugdteams de finale van het NOJK. Meisjes B en Meisjes D zijn Nederlands kampioen geworden en ook de andere teams leverden vandaag een bijzonder knappe prestatie. Hiermee hebben we weer de Jaap van Kasteel Trofee veroverd, de prijs voor de best presterende vereniging. Ook in 2008, 2009, 2010 én 2011 sleepte SV Dynamo de Jaap van Kasteel Trofee voor de beste jeugdvereniging in de wacht. Meisjes A en Jongens B haalden helaas de kruisfinale niet, Meisjes C en Jongens D behaalden een knappe 3e plek en Jongens A en Jongens C werden 4e. Alle spelers, speelsters en coaches, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Meisjes D Kampioen van Nederland!

Meisjes D is kampioen van Nederland!

Na 2 van de 3 gewonnen wedstrijden in de poulefase gingen de dames door voor de kruisfinale. De 1e set werd gewonnen, de 2e verloren en de 3e beslissende spannende set werd met 15-11 gewonnen waardoor er nu nog één wedstrijd volgende om het kampioenschap van Nederland.

De finale werd gewonnen en de dames zijn kampioen van Nederland!! 

Dames en coaches van harte gefeliciteerd.
 

Zaterdag 21 mei strijden 8 jeugdteams van Dynamo om de nationale titel

A.s. zaterdag 21 mei is de finale van de Open Club kampioenschappen. Dan strijden onze 8 Open Club teams tijdens de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) om de titel nationaal kampioen.

  • De jongste categorie, CMV, speelt haar finalewedstrijden in de Asseldonk in Bergen, bekijk het wedstrijdprogramma.
  • De C-jeugd meldt zich zaterdag in de Piushof in Panningen, bekijk het wedstrijdprogramma.
  • De B-finalisten reizen af naar de Wedert in Valkenswaard, bekijk het wedstrijdprogramma.
  • De A-jeugd strijdt in De Körref in Meijel, bekijk het wedstrijdprogramma.

Volg de uitslagen van de teams via deze link.

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

Op zondag 8 mei heeft iedereen een mail ontvangen over de publicatie van de concept teamindeling en het trainingsrooster vanaf maandag 16 mei, zie de bijlage. Vanaf a.s. maandag 16 mei trainen we volgens dit rooster.

Jeugdcommissie zoekt vrijwilligers

Bij een club zoals Dynamo verzetten vrijwilligers heel wat werk. Dat gebeurt op allerlei fronten:
• Technisch, zoals bijv. trainers
• Organisatorisch, zoals het bestuur
• In de hal, zoals zaaldiensten of barcommissies
• Etc.


Vrijwilligers zijn de benzine van onze club. Zonder alle vrijwilligers (dit zijn er bijna 250 bij Dynamo) is het niet te doen de club, “de motor”, draaiend te houden. Ook de jeugdcommissie kan gelukkig vaak (incidenteel of structureel) gebruik maken van een grote groep vrijwilligers. Maar vanzelfsprekend zijn er momenten dat mensen, om diverse redenen, hier ook weer mee ophouden. Dan is het zaak om uit dat grote potentieel (ouders van) leden te zorgen voor aanwas van vrijwilligers. In dat stadium zit de jeugdcommissie nu. We zoeken nieuwe mensen die ons willen helpen om de jeugd te kunnen laten trainen, spelen of elkaar te ontmoeten en leuke dingen te laten doen.

Zaterdag 14 mei Finaledag Regiobeker Volleybal

Zaterdag 14 mei spelen JA1, JC1 en H4 de finale om de Regiobeker in sporthal Optisport 't Spilbroek in Neede. JA1 heeft daarvoor in de halve finale Aetos JA1 verslagen en komt nu in de finale uit tegen DIOS JA1. JC1 versloeg in de kwartfinale Twente 05 en in de halve finale Pauwervoll en komt in de finale uit tegen Aetos JC1. JC1 speelt de finale om 09:30 uur, JA1 om 12:00 uur en H4 om 16:30 uur. Ben je in de buurt, de jongens kunnen best wat aanmoedigingen gebruiken!

Zinderende apotheose: veertiende landstitel voor Draisma Dynamo

Pieken op het juiste moment. Toeslaan wanneer de prijzen worden verdeeld. Daar draait feitelijk alles om in de topsport. Na drie nederlagen in de kampioenspoule leken de kansen op titelprolongatie definitief verkeken, zondagmiddag deed een herboren Draisma Dynamo na een zinderende apotheose in Doetinchem alsnog wat (op perschef Arjan de Frens na) niemand meer voor mogelijk had gehouden: het kroonde zich voor de veertiende keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen!

Heren 1 aanmoedigen in Doetinchem

Zondag 8 mei speelt Heren 1 in Doetinchem de derde wedstrijd in de best of five serie om het landskampioenschap tegen Active Living Orion om 15.00 uur.

Vanaf onze eigen Draisma Dynamo Arena zal er een bus naar Doetinchem rijden. Zie het bericht hieronder.

Wil je op eigen gelegenheid naar Doetinchem reizen dan kun je via deze link entreekaarten bestellen.