Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

december 2021

Dames 1 pakt volle winst op laatste speeldag tegen Voltena

Op donderdagavond 23 december stond de laatste speelronde van 2021 op het programma. Na de teleurstelling van afgelopen zaterdag was er weinig tijd om te rouwen. Voor de dames van Draisma Dynamo een geweldige kans tegen de ‘beachers’ uit Werkendam voor eerherstel te gaan. “Ga genieten”, “voorkom frustraties” en “blijf communiceren”, de belangrijkste woorden in de voorbespreking vlak voor de wedstrijd. Gelukt, dat zeker! Vanaf het eerste fluitsignaal stonden de dames ‘aan’, de scherpte was aanwezig: veel servicedruk, goed anticiperen en weinig eigen fouten. Voltena gaf zich echter niet snel gewonnen, waardoor het verschil in punten tot een minimum verkleind werd (27-25). De comeback van Voltena duurde tot ongeveer halverwege de tweede set en maakte het tot een spannende strijd. Vervolgens was het Dynamo die de regie weer helemaal terugpakte (25-22). Het Apeldoornse collectief bleek ook in de derde set te sterk, nu wel met een enorm verschil (25-12). Door deze eerste 3 - 0 overwinning, ook nog eens in een thuiswedstrijd, is er de aansluiting met de subtop/middenmoot weer. Voor het team het best denkbare cadeau zo vlak voor Kerst.

Van de voorzitter: terugblik op 2021

2021 was weer een bijzonder jaar. In september konden wij eindelijk weer gaan trainen en wedstrijden spelen. Wat hadden wij hiernaar verlangd. Wij zijn met z’n allen met veel enthousiasme weer gestart. Het Dynamo Café was open en de gezelligheid was weer terug. De sluitingstijd werd wel 24.00 uur, maar tijd genoeg om nog een lekker biertje of ander drankje te nuttigen.

Dames 1 kan geen punten bijschrijven tegen naaste concurrent Peelpush

Op zaterdagavond 18 december stond er na een korte ‘winterstop’ van 19 dagen zonder wedstrijd weer een competitiewedstrijd op het programma voor Draisma Dynamo Dames 1. Naaste concurrent Peelpush kwam naar Apeldoorn met vast en zeker hetzelfde idee: gaan voor de volledige winst. Tijdens de persconferentie van onze MP, met opnieuw dat mededeling dat we als land in een harde lockdown moeten, was de conclusie na afloop van de wedstrijd ook hard. De Apeldoornse dames begonnen slecht aan (bijna) iedere set, herstelden zich steeds knap en gaven op de beslissende momenten niet thuis. Zonder één punt aan de totaal van 7 toe te schrijven, eindigde deze zaterdagavond teleurstellend met een 1 – 3 nederlaag en met de volgende setstanden: 21-25, 21-25, 25-22 en 24-26. Veel tijd om na te denken is er niet, want aankomende donderdagavond wordt er opnieuw in het Omnisport gespeeld tegen de (beach)volleybalsters van Voltena. 

Geen oliebollen via SV Dynamo

Geen oliebollen van bakker Toet via Dynamo dit jaar. Door omstandigheden kan de bakker dit jaar geen oliebollen voor ons bakken. We zien elkaar niet meer op de vaste momenten in de zaal en daarom is het nu niet mogelijk om een nieuwe actie te organiseren. Jammer!
We gaan rond Pasen een nieuwe actie starten om zo veel mogelijk geld op te halen voor gave activiteiten tijdens de kampen. Tegen die tijd ontvangen jullie hier informatie over. Helpen jullie dan mee?
Geef je familie, vrienden, buren en al je andere vaste verkooppunten snel door dat we dit jaar geen oliebollen verkopen.
Volgend jaar zorgen we voor een nieuwe oliebollenactie, voor nu mag je de oliebollen zelf regelen (of bakken). 

Beugelsdijk stopt aan het einde van het seizoen bij Draisma Dynamo Dames 1

Michael Beugelsdijk is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen als hoofdtrainer/-coach bij Draisma Dynamo Dames 1. Zijn lustrum vorig jaar had hij zich vast anders voorgesteld. De teleurstelling van het stilleggen van de competitie maakte snel plaats voor het doen van een licentieaanvraag. Promotie naar de Eredivisie en het maken van zijn debuut op het hoogste nationale niveau zorgde nog voor één jaar verlenging. Nu is het tijd voor een andere stap in zijn carrière en gunt hij ‘zijn’ dames een nieuwe trainer/coach. Vertrekken bij ‘zijn’ club doet hij niet, maar de focus komt helemaal te liggen bij het opleiden van talentvolle jeugdspeelsters voor Dames 1 en het verder professionaliseren van SV Dynamo. “Meer thuis zijn bij mijn kinderen en gewoon samen eten, is dat wat ik steeds meer mis”, zet Beugelsdijk zijn lastige besluit kracht bij.

Trainingsschema december (aangepast op 15 december)

Het trainingsrooster voor december is weer iets aangepast. A.s. vrijdag 17 december zijn alle trainingen verplaatst naar sporthal Zuiderpark (in plaats van de Welgelegenhal). En a.s. zondag zijn alle trainingen verplaatst naar de Welgelegenhal (in plaats van Sprengeloo). Alle tijden blijven gelijk. Vergeet geen ballen mee te nemen naar sporthal Zuiderpark. Halwijzigingen zijn niet doorgevoerd in het rooster hieronder. Stel je teamgenoten snel op de hoogte. Het Dynamo Café is zaterdag 18 december geopend tot 17.00 uur. 

Hernieuwde oproep: vacature bestuurslid commerciƫle zaken

Het bestuur van SV Dynamo is met spoed op zoek naar een bestuurslid commerciële zaken. Lijkt je dit een uitdagende functie en heb je hier affiniteit mee, dan is deze functie wellicht wat voor jou! Het is een pré als je al over een (commercieel) netwerk beschikt. Lees meer over de vacature onder ‘Lees het hele bericht’.

Ook Dames 1 kan Zwolle in doordeweeks duel niet afhouden van winst

Op woensdagavond 1 december stond het doordeweekse duel tegen Zwolle op het programma. In het Theater van de Sport ging de thuisploeg flitsend van start. Net zoals in alle voorgaande zes gewonnen duels werden de passers meteen onder druk gezet. Toch lukte het Draisma Dynamo om de service steeds beter te verwerken. De inhaalrace stopte bij een tussenstand van 16-18 in de eerste set. Ondanks het verlies van de openingsset (18-25) waren er voldoende lichtpuntjes aanwezig. In de tweede set waren beide teams gelijkwaardig(er) aan elkaar. Nipt verlies (24-26) liet zien dat de Apeldoorners steeds beter in hun eigen spel kwamen en veel kansen creëerden. Toch bleken we niet in staat om de uitstekend presterende Zwolse dames (met opnieuw een clubrecord) van de zevende overwinning op rij af te houden. Het verlies van de derde set (21-25) betekende een 0 – 3 nederlaag van Draisma Dynamo tegen Djopzz Regio Zwolle.

Gevonden en gewassen kleding Omnisport

Gevonden en gewassen kleding Omnisport. Voor een overzicht zie de bijlage. Geschikt om naar Afrika of Moldavië te sturen. Is nog tot 20 december 2021 terug te vragen.