Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

augustus 2021

Gooi alle lege petflessen in de grote gele petfles in het Dynamo Café

Vanaf 1 juli 2021 wordt er statiegeld geheven op nagenoeg alle petflesjes (Chaudfontaine, Aquarius enz.). Het statiegeld bedraagt € 0,15 per flesje.Dynamo heeft besloten om het statiegeld niet door te berekenen in de prijs van de flesjes frisdrank die wij aan de bar verkopen. Daar staat tegenover dat we van jullie verwachten dat de lege flesjes in de 1.85 meter hoge petfles worden verzameld. Dus, de lege flesjes niet achterlaten in de kleedkamer, meenemen in de sporttas of weggooien in een afvalcontainer maar dumpen in de Grote Gele petfles in het Dynamo Café. Wil je de vereniging helpen? Neem dan ook lege petflesjes van huis mee en dump ze in de Gele Fles. Op deze wijze verdient de vereniging wat extra geld dat uiteindelijk weer ten goede komt aan de leden. 

Wedstrijdshirts

Het nieuwe volleybalseizoen gaat binnenkort weer van start. Tijd om de balans op te maken en na te gaan of je wellicht nog een (ander) wedstrijdshirt nodig hebt. Op dit moment is de voorraad wedstrijdshirts bij Daka nagenoeg op; er zijn in het magazijn alleen nog enkele herenmaten beschikbaar. Achter de schermen zijn we druk bezig om te onderzoeken wat de opties zijn voor andere shirts. Daarbij moeten we ook rekening houden met lopende sponsorcontracten. Voor dit seizoen zullen er geen nieuwe shirts beschikbaar komen. Als noodoplossing:

Coronaregels binnen sporten

Voor het sporten binnen houden we ons uiteraard aan de corona richtlijnen van het RIVM. Publiek is toegestaan in de sporthal met inachtneming van de 1,5 meter afstand en het plaatsnemen op een zitplaats. In het Dynamo Café gelden de richtlijnen die ook voor de horeca gelden, desinfectiemiddel is aanwezig, registratie is verplicht en plaatsnemen op een vaste zitplaats is de regel. Ook hier houden we uiteraard de 1,5 meter afstand aan. Het Dynamo Café sluit uiterlijk om 00:00 uur.

 

20% korting op de nieuwste indoorschoenen tijdens indoordagen Kievit Sport

Zoek jij de perfecte indoorschoen? Op dinsdag 31 augustus en donderdag 2 september komt Kievit Sport in samenwerking met Voetencentrum Wender van 18.00 uur tot 21.00 uur naar het Omnisport. Tijdens deze avond krijg jij een gratis screening door een podotherapeut. Deze screening bestaat uit een voetdrukmeting en een videoanalyse. Zo kunnen de specialisten zien hoe jij beweegt. Naar aanleiding hiervan geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen. Comfortabel én met de juiste stabiliteit.

Kievit Sport neemt tijdens deze indooravond de nieuwste indoorschoenen en collectie accessoires mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie. Daarnaast is er die avond een winactie, waarbij je je volledige aankoopbedrag terug kunt winnen. We vinden het fijn om te weten of je komt. Ga naar de website van Kievit Sport en vul het formulier onderaan de pagina in. We hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst. Tot dan!

 

Dynamo Café opgeknapt dankzij sponsor Houtkubus

Kennen we het Dynamo Café nog? Onze sponsor Houtkubus heeft deze zomer de vloer en de tafels een flinke opknapbeurt gegeven. Het ziet er weer als nieuw uit. Heel erg bedankt voor dit mooie werk. Al meer dan 50 jaar is Houtkubus hét adres op het gebied van vele soorten houten vloeren, PVC vloeren, en laminaatvloeren. Je bent van harte welkom voor vakkundig advies.

Sponsor in the spotlight: Xpert Clinics Hand- en polszorg

Graag verwelkomen wij onze nieuwe Dynamo ambassadeur Xpert Clinics Hand- en polszorg. Het bedrijf biedt al meer dan 20 jaar hoogwaardige zorg voor patiënten met problemen aan de hand, pols, elleboog en schouder. Als specialisten in hun vakgebied weten zij  als geen ander dat een probleem in deze regio van het lichaam grote invloed heeft op het dagelijks functioneren. Xpert Clinics Hand- en polszorg  is opgericht vanuit de gedachte dat specialisatie ook in de fysio- en ergotherapie noodzakelijk is om de beste zorg te kunnen leveren. Heb je een blessure aan je hand, pols, elleboog of schouder, neem dan eens een kijkje op de website van Xpert Clinics Hand- en polszorg en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen. Het bedrijf is gevestigd aan de Arnhemseweg 156 in Apeldoorn. De naam van onze nieuwe Dynamo ambassadeur vind je ook terug op het Dynamo sponsorbord, het Open Club selectie shirt en het digitale scherm in het Dynamo Café.

 

Start trainingen mini's

Datum rep: 
06-09-2021