Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maart 2020

Bericht Nevobo PD regeling en indeling nieuwe seizoen

 

Ten eerste willen wij jullie danken voor de vele reacties die jullie hebben geplaatst op diverse kanalen op social media, mail en polls. Fijn dat volleyballend Nederland graag mee wil denken over mogelijkheden van indelen van de poules voor het seizoen 2020-2021.
Na de analyse is de Nevobo in samenspraak met de Bondsraad en de Bondsbestuurders en vele interne overleg tot een besluit gekomen voor een stand berekening van het abrupt gestopte seizoen. Hoe wij tot deze berekening zijn gekomen staat uitgewerkt in het nieuwsbericht dat jullie hier kunnen vinden.

“Iedereen is zich ervan doordrongen dat we in deze unieke situatie een beslissing moeten nemen en begrijpt dat iedere keuze voor- en nadelen kent. We denken hiermee de meest reële oplossing te hebben gekozen, die duidelijkheid verschaft richting het aankomende seizoen.”

Komende periode zal ook nadere informatie volgen over de inschrijving voor het nieuwe seizoen.

Voor de pd-regeling Oost inclusief nationaal, zie bijlage.

Hieronder nog wat andere punten specifiek voor de Regio Oost:

Het mini- en jeugdkamp gaan dit jaar niet door

Minikamp locatie De Wildwal in Lunteren

Jeugdkamp locatie De Zwemkolk in Markelo

Het mini- en jeugdkamp gaan dit jaar niet door vanwege het coronavirus.

De kampen, die in twee weekenden in juni zouden worden georganiseerd, gaan niet door. Helaas heeft Dynamo dit besluit moeten nemen, nadat bekend is gemaakt dat samenkomsten tot 1 juni verboden zijn.

De kampen zijn enkele weken daarna en we weten niet hoe de situatie dan is. We vinden het verschrikkelijk jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar de gezondheid van al onze mini’s en jeugdleden heeft onze prioriteit en draagt bij tot deze beslissing. Gezien alle ontwikkelingen de laatste dagen/weken hebben we helaas geen andere keuze.

De organisatie wil voor de mini’s en jeugd een fantastisch kamp neerzetten. Door de huidige omstandigheden is het onmogelijk om met elkaar deze voorbereidingen te treffen.

We gaan er alles aan doen om in juni 2021 voor jullie twee fantastische kampen te organiseren!

 

Van de voorzitter

Beste leden,

Wat een onverwacht en abrupt einde van ons mooie volleybalseizoen. We hadden zo gehoopt dat het volledig stilleggen van de competities en trainingen niet nodig zou zijn, maar de gezondheid van ons allemaal is en blijft natuurlijk het allerbelangrijkst.

Met het afgelasten van alle trainingen en competities komt ook voor velen van ons het bezoek aan onze topsporthal te vervallen. Hoe ontzettend jammer dat ook ons eerste herenteam het seizoen niet met een mooie (eerste?!) plek kan afsluiten. En wat mis ik het nu  al, die wedstrijden en de gezelligheid in het Dynamocafé. Tegelijkertijd realiseer ik me ook dat er belangrijkere dingen zijn dan sociaal contact, namelijk ‘social distancing’ en ons houden aan de richtlijnen die door de overheid en de RIVM gesteld worden. Om die reden komt ook de ledenvergadering op 27 mei te vervallen; de eerstvolgende vergadering staat gepland in het najaar, de exacte datum volgt te zijner tijd. 

Als bestuur volgen we uiteraard die richtlijnen van de RIVM, de overheid en van de NEVOBO; zodra er vanuit de NEVOBO meer informatie komt over volgend seizoen, delen we dit met jullie.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze roerige tijd: alle mensen die werkzaam zijn in vitale beroepen, (jeugd)leden die voorlopig geen bezoek aan ouders of grootouders kunnen brengen, leden die ziek zijn of te maken hebben met ziekte in hun (directe) omgeving en iedereen die het zakelijk moeilijk heeft. 

Tot slot willen we iedereen bedanken die in deze moeilijke tijd zijn of haar steentje bijdraagt, op wat voor manier en in welke functie of hoedanigheid dan ook. 
Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
 
Namens het bestuur,
Jan Lit
voorzitter

 

Nevobo stopt alle competities, ook Eredivisie en NOJK

 

De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie, per direct worden gestopt.
 
Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.
 
Geen alternatief einde voor Eredivisieseizoen
 

Coronahulp: kleine klus, groot gebaar

Kleine klus, groot gebaar. In tijden van crisis, zorgen wij voor elkaar.
 
Voor het vragen en bieden van Coronahulp heeft Apeldoorn Pakt Aan een speciale pagina aangemaakt: Kleine klus. Hiermee brengen wij hulpvragen en aanbod bij elkaar.
 
Kijk voor meer informatie op: www.apeldoornpaktaan.nl

SV Dynamo breidt Jeugdopleiding uit met Talententrainingen en nieuwe trainer!

Afgelopen maandag 16 maart kon er al meegedeeld worden dat Michael Beugelsdijk door zal gaan als trainer/coach van Draisma Dynamo dames 1. Ook zal hij als Hoofdtrainer dameslijn in de vereniging actief blijven.


Daar kunnen we nu aan toevoegen dat we voor dames 2 van SV Dynamo een nieuwe trainer hebben gevonden in de persoon van Wim Bijsterbosch. Wim maakt na 4,5 succesvolle jaren bij Vovem ’90 de overstap naar onze vereniging en zal naast dames 2 ook een jeugdteam training gaan geven. Verder zal hij één van de Talententrainingen gaan verzorgen. “We hebben nu naast Michael als Hoofdtrainer dameslijn met Wim Bijsterbosch nog een opleider pur sang in huis. Samen met de dit seizoen al teruggekeerde André Jonker èn de trainers vanuit de eigen vereniging, hebben we nu een trainerspool in de dameslijn van erg hoog niveau”, stelt Hoofd Opleiding van SV Dynamo Arjan de Groot.


Herenlijn

In de herenlijn blijft het niveau eveneens hoog. Justin Sombroek gaat door als trainer/coach van H2 en ook de andere top- en opleidingstrainers zoals Redbad Strikwerda, Robert Horstink en Ruben de Vries blijven volgend jaar een actieve rol vervullen in de Jeugdopleiding


Talententrainingen

Vanaf het seizoen 2020-2021 zal  SV Dynamo starten met Talententrainingen op de vrijdagavond. De groepen zullen gevuld worden vanuit de eigen opleidingsteams en open staan voor talenten uit de regio Veluwe. 

Bericht Nevobo

Beste Allen,

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op.  Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag jl. is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan onze competitie.

De Nevobo heeft daarom de conclusie getrokken dat we de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitspelen. Zie voor meer informatie het persbericht op www.nevobo.nl of via onderstaande link.

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt

In het persbericht wordt ook een oproep gedaan om mee te denken over de competitie-indelingen voor het volgend seizoen 2020-2021 door een reactie te geven op Twitter of Facebook.

 

Competities Topdivisie en lager gestopt, slot Eredivisie uitgesteld

 De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Vanwege het coronavirus kan in ieder geval t/m 6 april niet worden getraind en gespeeld. De laatste reguliere competitieronde staat op het programma voor 18 april. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen. De volleybalbond vraagt haar leden om actief mee te denken hoe er voor het seizoen 2020-2021 een eerlijke competitie-indeling kan worden gemaakt. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld, dat, mits de omstandigheden het toelaten, eind april / begin mei kan worden gespeeld.

Bron: https://www.volleybal.nl/nieuws/competities-topdivisie-en-lager-gestopt-slot-eredivisie-uitgesteld

Begeleidingsstaf Dames 1-team langer bij SV Dynamo

SV Dynamo weet zich ook in de nabije toekomst verzekerd van de begeleidingsstaf van het dames 1-team. Zowel hoofdtrainer/-coach Michael Beugelsdijk, zijn assistent Jorg Radstake als teammanager Ernst Lettink blijven nog minimaal één seizoen in hun huidige functies aan de club verbonden.
  
In het nieuwe beleidsplan, getiteld ‘Van opbouwen naar doorbouwen’, staat als prestatiedoelstelling omschreven dat de Dynamodames binnen twee jaar willen pogen een stap naar de eredivisie te maken. De clubleiding en de staf stellen daarom alles in het werk om een eredivisiewaardig klimaat en de daartoe benodigde randvoorwaarden te creëren.
  
Als hoofdjeugdtrainer van de vereniging zal Beugelsdijk zich bovendien nadrukkelijker ontfermen over de jeugdopleiding aan de dameskant. Samen met André Jonker gaat hij de groeibriljantjes uit de eigen kweek verder polijsten en meest talentvolle speelsters klaarstomen voor Dynamo’s hoofdmacht. 
  
De op 29 februari 32 jaar geworden Beugelsdijk staat al sinds het seizoen 2016-2017 aan het roer bij de huidige nummer vijf van de Topdivisie Dames.

Afgelasting wedstrijden en trainingen verlengd t/m 6 april

In het verlengde van de overheidsmaatregelen die zondag zijn afgekondigd verlengt de Nevobo de afgelasting van ALLE volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m in ieder geval  6 april.