Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Van de voorzitter

Beste leden,

Wat een onverwacht en abrupt einde van ons mooie volleybalseizoen. We hadden zo gehoopt dat het volledig stilleggen van de competities en trainingen niet nodig zou zijn, maar de gezondheid van ons allemaal is en blijft natuurlijk het allerbelangrijkst.

Met het afgelasten van alle trainingen en competities komt ook voor velen van ons het bezoek aan onze topsporthal te vervallen. Hoe ontzettend jammer dat ook ons eerste herenteam het seizoen niet met een mooie (eerste?!) plek kan afsluiten. En wat mis ik het nu  al, die wedstrijden en de gezelligheid in het Dynamocafé. Tegelijkertijd realiseer ik me ook dat er belangrijkere dingen zijn dan sociaal contact, namelijk ‘social distancing’ en ons houden aan de richtlijnen die door de overheid en de RIVM gesteld worden. Om die reden komt ook de ledenvergadering op 27 mei te vervallen; de eerstvolgende vergadering staat gepland in het najaar, de exacte datum volgt te zijner tijd. 

Als bestuur volgen we uiteraard die richtlijnen van de RIVM, de overheid en van de NEVOBO; zodra er vanuit de NEVOBO meer informatie komt over volgend seizoen, delen we dit met jullie.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze roerige tijd: alle mensen die werkzaam zijn in vitale beroepen, (jeugd)leden die voorlopig geen bezoek aan ouders of grootouders kunnen brengen, leden die ziek zijn of te maken hebben met ziekte in hun (directe) omgeving en iedereen die het zakelijk moeilijk heeft. 

Tot slot willen we iedereen bedanken die in deze moeilijke tijd zijn of haar steentje bijdraagt, op wat voor manier en in welke functie of hoedanigheid dan ook. 
Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
 
Namens het bestuur,
Jan Lit
voorzitter