Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

november 2017

Belactie VriendenLoterij groot succes!

Vanavond hebben meer dan 20 vrijwilligers zich ingezet voor de VriendenLoterij actie. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur hebben zij geprobeerd alle leden te bellen met de vraag of zij SV Dynamo willen steunen via de VriendenLoterij. Het resultaat van deze actieavond overtrof alle verwachtingen! Werd vooraf 50 toezeggingen nog als een ambitieus doel gezien, aan het einde van de avond was dit aantal met meer dan 50 procent overtroffen! Iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat, heel erg bedankt, en natuurlijk hulde aan het belteam dat onvermoeibaar heeft geprobeerd alle leden te bereiken. Ben je vanavond niet gebeld en wil je ook graag SV Dynamo steunen via de VriendenLoterij? Via deze link kun je eenvoudig loten bestellen die al direct zijn gekoppeld aan SV Dynamo Apeldoorn. Heb je al loten en wil je het goede doel van je loten omzetten naar SV Dynamo? Kijk dan rechts op de homepage. Hier staat een VriendenLoterij banner met informatie hoe je dit kunt doen. Elk lot dat meespeelt met de VriendenLoterij levert onze vereniging € 6,75 op (de helft van de lotprijs van € 13,50). Je steunt hiermee niet alleen Dynamo, je maakt zelf ook elke maand kans op duizenden prijzen variërend van auto’s, fietsen, Iphones, reis- en dagjes uit cheques tot geldprijzen die kunnen oplopen tot € 100.000. We hopen dat alle loten enige tijd mee gaan spelen voor onze vereniging. Op de foto het belteam, heel hartelijk bedankt voor jullie inspanningen!

 

29 november belactie: steun SV Dynamo via de Vriendenloterij

Op woensdagavond 29 november organiseren we een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt ‘s avonds gebeld worden door één van onze leden met de vraag of jij ook Dynamo wil steunen via de VriendenLoterij. Iedereen die tijdens onze belactie een lot koopt, ontvangt van de VriendenLoterij een cadeaubon naar keuze (o.a. Mediamarkt en Hema) t.w.v. € 20!

Heren 2 verliest vijfsetter van Sudosa

Heren 2 speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Sudosa uit Assen. Het werd een spannende vijfsetter, lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Oorkonde en Gouden Nevobo-speld voor Jan de Groot

Gisterenmiddag ontving Jan de Groot temidden van zijn team, zoon en kleindochter een oorkonde en een Gouden Nevobo-speld voor zijn 40-jarige inzet als scheidsrechter. 
Wij vonden een bewijs van Jan's scheidsrechtersactiviteiten in het voormalige clubblad Time-out van 1980 onder het kopje: 'scheidsrechtervergoedingen 2e helft seizoen 1979-1980' en mogen aannemen dat Jan waarschijnlijk in 1978 voor het eerst de fluit ter hand nam.  Nog steeds fluit Jan elk seizoen minimaal 24 wedstrijden in de promotieklasse en regiodivisie en gaf aan daar nog graag mee door te gaan. 

Beste Jan, niet alleen de Nevobo wil je danken voor je 40-jarige inzet als scheidsrechter maar ook de vereniging. Het is niet voor niets dat bij het uitreiken van de speld door de spelers in het clubhuis voor jou werd geapplaudiseerd. Ik zal mijn best doen om jonge mensen enthousiast te maken om in jouw voetsporen te treden en waardeer het buitengewoon dat je je nog steeds als scheidsrechter inzet voor onze mooie vereniging.

 

Woensdag 22 november: Europa Cup en Pizza avond

SAVE THE DATE! Zet woensdag 22 november vast in je agenda! Draisma Dynamo speelt dan een Europa Cup wedstrijd om de CEV Cup tegen het Kosovaarse KV Luboteni Ferizaj in het Omnisport. Inzet is een plek bij de beste 16 van het Europese bekertoernooi. De wedstrijd begint om 19.00 uur, de zaal is open vanaf 17.30 uur. Kom je ook? Alle leden en vrijwilligers van Dynamo mogen gratis naar binnen. Neem je vrienden, familie en bekenden mee en laat ze een mooi avondje Europees Top volleybal meemaken. Iedereen die zin heeft om er een feest van te maken is al vroeg op de avond welkom bij de 'Domino’s Europa Cup Pizza avond'. Om circa 17.30 uur bezorgt Domino’s de pizza’s. Bestel je pizza.

Verplaatsing trainingen op dinsdag 21 en woensdag 22 november

Op woensdag 22 november speelt Draisma Dynamo thuis een Europa Cup wedstrijd tegen KV Luboteni Ferizaj. De trainingen op dinsdag 21 november en woensdag 22 november worden verplaatst. Zie onderstaand overzicht. Informeer je teamgenoten en vergeet geen ballen mee te nemen naar de trainingslocatie...De hallen kun je openen met de SPAAS app van Accres (gegevens  Dynamo).

Pharmafilter Dames 1 neemt 3 punten mee naar Amsterdam

Dames 1 verloor zaterdag thuis met 1-3 van Pharmafilter. Lees het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'.

29 november belactie: steun SV Dynamo via de VriendenLoterij

SV Dynamo steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk. Elk lot dat meespeelt met de Vriendenloterij levert onze vereniging € 6,75 op (de helft van de lotprijs van € 13,50). Je steunt hiermee niet alleen Dynamo, je maakt zelf ook elke maand kans op duizenden prijzen variërend van auto’s, fietsen, iPhones en led tv’s tot reis- en dagjes uit cheques en geldprijzen die kunnen oplopen tot € 100.000. Op woensdagavond 29 november organiseren we een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt ‘s avonds gebeld worden door één van onze leden met de vraag of jij ook Dynamo wil steunen via de VriendenLoterij. 

Heren 2 trakteert zichzelf op 11 november op een overwinning

Heren 2 won zaterdag met 3-2 van Keistad. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Sinterklaasfeest op woensdag 29 november

Sinterklaas is nog niet in het land, maar hij heeft ons al wel laten weten dat hij samen met zijn pieten op woensdag 29 november een bezoekje zal brengen aan Dynamo. Daarom nodigen we je uit voor een speciale Sinterklaastraining.

Datum     woensdag 29 november
Tijd         15:00 - 17:00 uur
Kosten     2 euro p.p.

We beginnen in het Dynamo Café en daarna is er een leuke training, waarbij de pieten vast ook wel even mee zullen doen. Deze middag is er een speciale pietentraining voor de kinderen van nijntje, sportspeeltuin, N2 en N3 en een speciale training voor N4, N5 en N6. Aan het eind is er nog wat lekkers en drinken. Je broertjes en/of zusjes zijn deze training ook welkom. Laat je wel even weten of je komt en wie je meeneemt via sinterklaas@svdynamo.nl?