Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

juli 2017

Conceptversie wedstrijdprogramma

Het concept wedstrijdprogramma van regio Oost voor seizoen 2017-2018 is vanaf nu te vinden op de competitiesite van de Nevobo. In dit conceptprogramma kan door het wedstrijdsecretariaat in ons thuisprogramma nog wijzigingen worden doorgevoerd tot op het moment dat het programma definitief zal worden gemaakt op 1 september 2017. Wil je iets wijzigen in de uitwedstrijden dan kan dit alleen in overleg met het wedstrijdsecretariaat. Let op: het wedstrijdprogramma is nog onderhevig aan wijzigingen! Elk jaar zijn er teams die het conceptprogramma volgen en vervolgens voor een dichte sporthal komen te staan. Het programma wordt pas 1 september definitief, na die datum kunnen de wedstrijden in de agenda worden gezet.

Noorse aanwinst Draisma Dynamo

Draisma Dynamo heeft een Noorse speler aan de selectie toegevoegd. Nadat vorig seizoen Rune Fasteland onder contract stond, komt de 22-jarige passer/loper Isak Helland-Hansen komend seizoen het team uit Apeldoorn versterken.

Fijne zomer!

De trainingen starten weer op maandag 21 augustus. Voor de mini's is dit een weekje later omdat eerst de schoolroosters van de minitrainers bekend moeten zijn. Noteer alvast in je agenda:
- Maandag 21 augustus - start trainingen (m.u.v. mini's)
- Maandag 28 augustus - start trainingen mini's
- Zaterdag 26 augustus - onderling seniorentoernooi
- Zaterdag 2 september - onderling jeugdtoernooi
- Zaterdag 9 september - kick off met presentatie Heren 1 & Dames 1, clinic en oefenwedstrijden
- Vrijdag 22 en zaterdag 23 september - eerste ronde competitie
Het bestuur wenst iedereen een fijne zomervakantie toe!

Wessel Blom verlengt contract bij Draisma Dynamo

Draisma Dynamo is er opnieuw in geslaagd een speler nog een seizoen aan zich te binden. Wessel Blom is de zevende speler die behouden blijft voor de eredivisieploeg uit Apeldoorn. Voor de passer/loper wordt het zijn tweede seizoen in Apeldoorn.

Wedstrijden Oranje Dames en Heren

Wat een feest in Apeldoorn afgelopen weekend. Wil je de Oranje dames nog een keer in actie zien? Dat kan: van 22-27 augustus spelen ze in Rotterdam voor WK-kwalificatie. De kaartverkoop is geopend, tot 1 augustus geldt 10 tickets halen, 9 betalen. En dan kun je volgende maand ook nog meegenieten van de Gelderland Cup, een tweeluik van de volleyballers van Oranje tegen Italië. In september spelen de dames in aanloop naar het EK ook nog voor eigen publiek tegen Duitsland en Kroatië. Lees de Oranje nieuwsbrief van de Nevobo voor meer informatie over de speelsteden en het bestellen van tickets.

Toptoernooi Europees CEV CUP winnaar op 15, 16 en 17 september in Omnisport

Europees CEV CUP winnaar 2017 TOURS VB uit Frankrijk speelt op 15, 16 en 17 september 2017 een toernooi in Omnisport Apeldoorn. Tegenstanders zijn landskampioen Abiant Lycurgus, bekerkampioen Seesing Personeel Orion en het Duitse SVG Luneburg. Wil je deze toppers van dichtbij zien? Bestel dan voordelige kaarten voor slechts € 10,50 per wedstrijd (normaal 21,50 per dagkaart). De prijs geldt t/m 1 augustus 2017 voor leden van volleybalverenigingen. Kaarten kun je bestellen via www.mausitopromotion.com of www.ticketmaster.nl, Bij aankoop van 1 entree kaart krijg je op de wedstrijddag 1 gratis saunakaart van Wellness Resort De Zwaluwhoeve bij het vertonen van je (lidmaatschaps)kaart.

 

Casita Travel voor 5 jaar sponsor van SV Dynamo

Recent tekenden SV Dynamo en Casita Travel een 5-jarige verbintenis. Met ingang van het nieuwe seizoen is Casita Travel sponsor van SV Dynamo en daarom zal het logo van Casita Travel op de mouw van het nieuwe wedstrijdshirt van Dynamo staan. Casita Travel is een reisorganisatie aan de Arnhemseweg 34a in Apeldoorn, gespecialiseerd in de verhuur van goed ingerichte vakantiewoningen, casita´s, finca’s en villa´s op bijzondere locaties. De vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd door het Casita Travel team en bevinden zich in Spanje en op de Canarische Eilanden (Tenerife, Lanzarote, La Palma, Fuerteventura, Gran Canaria, El Hierro en La Gomera). Daarnaast biedt Casita Travel ook fraaie vakantiehuizen aan op Ibiza en in Portugal, onder andere in de regio’s Alentejo, Algarve, het bloemrijke eiland Madeira en Porto Santo. 

Leveringsplicht 2017-2018, scheidsrechters bedankt!

Vandaag gaven Ilse van Beusekom en Robin Bussink zich op voor de VS3 scheidsrechterscursus. Robin Bussink is de eerste scheidsrechter van het Jeugdarbitragecorps (JAC), die door het volgen van deze cursus, in de hoogste klassen van de regio mag fluiten. Klasse Robin! Door de inzet van Jan de Groot, Peter van Vliet, Albert Mein, Jeroen van der Linden, Willy Willems, Ilse van Beusekom en Robin Bussink als scheidsrechters die in de regio samen 96 wedstrijden gaan fluiten in de promotieklasse en regiodivisie voldoet de vereniging aan haar leveringsplicht. Hierdoor mogen alle teams die in deze klasses willen spelen daar ook daadwerkelijk in uitkomen. Heerlijk voor de teams, maar zeker ook voor de scheidsrechtercoördinator (Bart Bosman) die geen 'dreigmails' tot uitsluiting van teams meer zal ontvangen van de Nevobo. Scheidsrechters, heel hartelijk dank!

Wat een jubileumfeest!

Wat een feest zaterdag! Zo'n 70 kinderen dwaalden al vroeg in de middag door het Omnisport op zoek naar vossen, geheime plekjes (spinnenwebcross) en onderdelen van de meerkamp. Tijdens de receptie in een uitpuilend Dynamo Café haalden een aantal leden en oud-leden herinneringen op aan 50 jaar Dynamo en keken we vooruit naar het nieuwe seizoen. Onder grote belangstelling werden het nieuwe Dynamo logo en het nieuw ontworpen wedstrijdshirt bekend gemaakt. Met grote dank aan onze nieuwe shirtsponsoren Autoverhuur Bultman, Aannemingsbedrijf Draisma, Mennink Makelaars, Casita Travel en Intersport Jonker. Tijdens de oefenwedstrijd konden de speelsters van het Nederlands Dames volleybalteam alvast wennen aan volle Apeldoornse tribunes als opwarmer voor de World Grand Prix, van 9 t/m 11 juli in het Omnisport. Ondertussen werd het Italiaanse buffet klaar gezet en konden de allerkleinsten alvast de prachtige dansvloer openen. Het dansen, feesten en proosten met huidige en oude teammaatjes ging door tot in de kleine uurtjes... Organisatie bedankt, het was top geregeld! Bekijk de foto's van Peter Donderwinkel.