Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!
 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

april 2016

Mooie overwinning voor Dames 1 als afsluiting van het seizoen

Afgelopen weekend speelde Dames 1 de laatste wedstrijd van het seizoen. In eigen huis mochten wij om 16:30 uur aantreden tegen ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo DS1. Als voorbereiding op de wedstrijd was er voor ons als team, voor de vrijwilligers en de sponsoren een lunch voorbereid door Patrick en Monique zodat we iedereen konden bedanken. Nadat we lekker een broodje hadden gegeten en lekker hadden zitten kletsen, was het tijd om iedereen te bedanken. Na een mooie speech van Lisette en de bedankjes voor alle vrijwilligers was het tijd om ons te gaan focussen op de wedstrijd. We hadden vandaag één doel, spelen met plezier en volle bak gaan.

Heren 2: Het doet niets af aan de kwaliteit en onze kijk op de toekomst

Onze degradatie uit de topdivisie is nu een feit. De Nevobo heeft namelijk -in tegenstelling tot vorig seizoen- gekozen de voorkeur te geven voor een onderlinge ‘opvulwedstrijd’ tussen de nummers 2 van beide eerste divisies. Al met al bleek het dit seizoen -op set coëfficiënt- dus net niet voldoende te zijn om voor lijfsbehoud te kunnen zorgen. Dat was overigens wel de doelstelling, die we onszelf -door het vertrek van vier ‘zwaargewichten’- voor het tweede seizoen in de topdivisie gesteld hadden. Extra zuur maakt het natuurlijk dat we tot op de laatste speelronde kansen kregen en er (gevoelsmatig) zo dichtbij zaten. Al eerder hadden we het verschil kunnen maken, maar met de spanning van deze laatste speelronde zijn we uiteindelijk een illusie armer, maar een ‘once in a lifetime’-ervaring rijker.   

Spanning op laatste speeldag werd Heren 2 (bijna) fataal

Voorafgaand aan de laatste speeldag van de competitie vochten we samen met US en VoCASA uit wie er op de plekken 10, 11 en 12 zouden eindigen. De opdracht voor ons was -gezien het mindere setsaldo- duidelijk: We moesten minimaal een punt (en dus twee sets) zien te pakken. Uiteindelijk werd het een 3-2 overwinning.

Laatste thuiswedstrijd Heren 2 en Dames 1 in de topdivisie

Komend weekeinde vindt ook de laatste competitieronde in de Topdivisie plaats; zowel D1 als H2 doen dat met een thuiswedstrijd. Dames 1 kan het laatste duel met een gerust hart tegemoet zien, gewoon lekker vrijuit spelen. Misschien kunnen ze zelfs nog een plekje stijgen op de ranglijst.
Hoe anders is het voor Heren 2: zij moeten nog vol aan de bak! Samen met twee andere teams bungelen ze onderaan de ranglijst. Twee teams degraderen naar de Eerste Divisie, de derde handhaaft zich in de Topdivisie. De tegenstander van H2 is niet kinderachtig, Webton Hengelo staat derde in de tussenstand. Maar ook de concurrentie heeft geen makkelijke tegenstanders. Lukt het de ploeg van Jorg Radstake zich te handhaven? Kom naar Omnisport om het team te ondersteunen en help de ploeg aan de broodnodige overwinning.

Nieuwe teamindeling Jeugd seizoen 2016/2017

De teamindeling van de jeugd voor het seizoen ​2016/2017 wordt zondag 24 april 2016 gepubliceerd op de website. De teamindeling van de mini's en de senioren wordt op een later tijdstip gepubliceerd. Net als vorige jaren is dit een voorlopige teamindeling, deze kan nog veranderen. Meisjes A speelsters, die doorgaan naar de seniorenteams, staan voorlopig nog bij de jeugd onder Team SrA en SrB. Deze speelsters kunnen zien in welk seniorenteam ze zijn geplaatst als ook de seniorenteams zijn gepubliceerd. Mini's die doorstromen naar de jeugd staan voorlopig nog even twee keer ingedeeld: in hun nieuwe jeugdteam en hun oude miniteam. Let op: de trainingstijden bij alle teams zijn nog niet aangepast. In de loop van de meivakantie wordt een nieuw trainingsschema bekend gemaakt die geldt tot het einde van het seizoen. Voor vragen over de teamindeling kun je terecht bij je contactpersoon. Wie dat is, kun je zien bij je nieuwe team.

Gezocht: nieuwe trainer voor de recreanten

Voor de maandagmix groep recreanten zijn we voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer. Wil jij met een groep leergierige mannen en vrouwen werken aan het verbeteren van hun volleybalkwaliteiten of weet jij iemand die dit zou willen doen, neem dan via mail contact op met de recreanten@svdynamo.nl. De nieuwe trainer zal met open armen worden ontvangen.

Dames 1 verliest met 3-2 van Krekkers

Afgelopen weekend speelde Dames 1 de laatste uitwedstrijd van dit seizoen tegen Krekkers Dames 1 in Mariaparochie. De wedstrijd ging helaas met 3-2 naar Krekkers. Lees het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'. A.s. zaterdag volgt de laatste competitiewedstrijd thuis in het Omnisport om 16.00 uur tegen ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. We nemen dan afscheid van een viertal speelsters die volgend jaar niet in het geel te bewonderen zijn. In het bijzonder van Lisette van de Kemp die na 14(!) jaar Dames 1 een punt zet achter haar volleybal carrière. Graag tot a.s. zaterdag 23 april!

Heren 2 haalt het beste uit zichzelf en pakt set van de kampioen

Zondag 17 april speelde Heren 2 een uitwedstrijd tegen de verse kampioen Peelpush in de topdivisie. Met klinkende cijfers ging de 3e set naar Dynamo: 25-14. Of Heren 2 nog meer heeft binnengehaald, lees je in het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake. Op zaterdag 23 april spelen ze om 16.30 uur hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Webton Hengelo. Een wedstrijd waarin ze punten moeten pakken om nog een kans te maken zich te handhaven in de topdivisie. Publiek is meer dan welkom in het Omnisport!

Nog één keer massaal achter Heren 1?!

Gistermiddag wisten de mannen van Draisma Dynamo in Zwolle met 3-1 te winnen van Landstede Volleybal. Een zeer belangrijke overwinning op weg naar deelname aan Europacup volleybal komend seizoen. Nederland weet namelijk sinds kort dat het één Europees startbewijs minder heeft, waardoor de strijd om de derde en vierde plaats ineens weer belangrijk is geworden. Nu ons eerste herenteam ‘uit’ al heeft gewonnen kan de klus woensdag in eigen huis worden afgemaakt, maar dan moet er natuurlijk wel worden gewonnen. De wedstrijd in Omnisport begint zoals gewoonlijk om 20.00 uur, en we hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn om de ploeg aan te moedigen om deze (troost)prijs te pakken. Bij een goede uitslag zit de competitie er voor de ploeg van Bas Hellinga op. Mocht de ploeg van oud-Draisma Dynamocoach Redbad Strikwerda weten te winnen, dan volgt komende zaterdag in Zwolle nog een beslissingswedstrijd.

Laatste thuiswedstrijd Heren 2 en Dames 1 in de topdivisie