Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!
 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

december 2015

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseren SV Dynamo Apeldoorn, de stichting Topvolleybal Dynamo en het businessnetwerk Vrienden van Dynamo de traditionele nieuwjaarsreceptie. Een goede mogelijkheid om iedereen weer te ontmoeten en persoonlijk een voorspoedig Nieuwjaar te wensen. De nieuwjaarsreceptie is op woensdag 6 januari 2015 tussen 17.00 en 19.30 uur in het Dynamo Café. Aansluitend is om 20.00 uur de bekerwedstrijd tussen Draisma Dynamo en stadsgenoot Alterno. Er zijn lekkere hapjes en drankjes voor iedereen, we hopen je zowel op de nieuwjaarsreceptie als bij de wedstrijd op de tribune te zien. Graag tot 6 januari! 

Wedstrijdprogramma's voorronde Open Club

De wedstrijdprogramma's voor de voorronde van de Open Club (NOJK) op zaterdag 2 januari 2016 zijn bekend. Meisjes A en Jongens B hebben vrijstelling van de voorronde, de andere teams komen wel in actie:

- Wedstrijdprogramma JA, JC, MB en MC in de Meerwaarde in Barneveld
- Wedstrijdprogramma JD en MD in de Veste in Borne

Meer informatie over de NOJKhet reglement en de spelregels van de Open Club en de indeling van de voorronde staat op de website van de Nevobo. 

Neem een kijkje bij het 23e Cofely Internationaal Jeugdtoernooi

Op 27, 28 en 29 december organiseren we het 23e Cofely Internationaal Jeugdtoernooi. Het toernooi is met 54 deelnemende teams volledig volgeboekt. Onze buitenlandse deelnemers komen dit jaar uit Zwitserland, Spanje, België en Duitsland. Het wedstrijdschema is te zien op toernooi.nl. Een aankondiging van het toernooi is ook te zien op het grote digitale billboard voor het Omnisport in Apeldoorn. Kom de komende 3 dagen een kijkje nemen in het Omnisport of de WSV-hal, de toegang is gratis! Lukt het niet om te komen, dan kun je de wedstrijden in het Omnisport ook live volgen via de webcams die bij de velden zijn geplaatst. Alle informatie over het toernooi kun je vinden op http://www.svdynamo.nl/jeugdtoernooi

Open Club teams lopen warm tijdens DBS Jeugd Toptoernooi

Onze acht Open Club teams hebben zondag, maandag en dinsdag meegedaan aan het DBS Jeugd Toptoernooi van Alterno. Het was een mooie gelegenheid om met een nieuw samengesteld team te oefenen voor de Open Club wedstrijd op zaterdag 2 januari. Jongens A maakte met Michiel Ahyi aan de leiding korte metten met elke tegenstander. Zij werden kampioen. Meisjes A werd 2e, Meisjes B verloor de finale in 3 sets van Alterno en werd ook 2e, Jongens B werd gedeeld 3e, Meisjes C werd gedeeld 2e, Jongens C werd 3e/4e, Meisjes D werd 2e en Jongens D 5e.  Allemaal heel goed gedaaan! Op de foto het Open Club Jongens D team met coach Ronald Lemmers.

Louis Berends overleden

Vanmorgen bereikte ons het droevige bericht dat Louis Berends is overleden. Louis is slechts 59 jaar geworden. Bijna iedereen bij Dynamo kende Louis, trainer en coach van diverse meisjesteams en speler van Heren 10. Lees het 'in memoriam' van Heren 10 onder 'Lees het hele bericht'. Hier staat ook een overzicht van alle jeugdteams die Louis de afgelopen 10 jaar heeft getraind en/of gecoacht. Het zijn er 33. Informatie over condoleren, de afscheidsdienst en de begrafenis staat in bijgevoegde rouwkaart onderaan het bericht.

Het volleybaljaar 2015 van Heren 2

Een korte terugblik op de eerste seizoenshelft van 2015 geeft aan dat Heren 2 nog steeds op koers ligt om hun (misschien wel voorzichtige) doelstelling te halen. Niet alleen in de decembermaand hebben ze laten zien dat ze van bijna ieder team punten kunnen pakken, zeker wanneer ze in onze immense thuishal Omnisport spelen, maken ze het vele tegenstanders extra moeilijk. Lees de terugblik van trainer/coach Jorg Radstake én de wedstrijdverslagen onder 'Lees het hele bericht'.

Wel een toetje maar geen slagroom voor Heren 2 in Den Dungen

Afgelopen zaterdag stond voor Heren 2 de laatste wedstrijd van 2015 op het programma. Hiervoor mochten ze uit tegen HLB van Daal/DS uit Den Dungen aantreden, met Sander Mulder (oud-Dynamo speler uit de gloriejaren van ons eerste herenteam) als hoofdcoach aan het roer. De prognose van dé volleybalapp van Nederland was een 3-2 overwinning voor het thuisspelende team. Aan Heren 2 de taak om het tegendeel te bewijzen, de stijgende lijn met twee succesvolle thuiswedstrijden door te trekken en ook in uitwedstrijden punten zien te halen.

Dames 1 neemt geen punten mee uit Gennep

Afgelopen zaterdag stond voor Dames 1 de laatste wedstrijd van 2015 op het programma. Een zware pot tegen de koploper uit de Topdivisie, Flamingo’s ’56 DS1. Het was een goede wedstrijd met mooie acties maar ondanks goed spel konden de setjes net niet worden gepakt. Lees het wedstrijdverslag onder 'lees het hele bericht'.

Geef je op voor het Blacklight op 23 december

Op woensdag 23 december, in de Kerstvakantie, wordt voor de tweede keer het spectaculaire Blacklight-volleybal-toernooi georganiseerd. In een geheel donkere zaal wordt er gespeeld. Het enige licht is blacklight. Door dit blacklight lichten alleen witte en fluorescerende spullen op. Iedereen (leden, ouders, broer/zus, opa/oma etc.) die bij de vereniging is betrokken, is welkom om te volleyballen in het donker of wat te eten en te drinken bij kaarslicht.

Het programma

  • 08-09 ontbijt + glow-in-the-dark verven
  • 09-13 volleybal mini's
  • 09-13 volleybal ouders mini's
  • 12-13 lunch + glow-in-the-dark verven
  • 13-17 volleybal jeugd
  • 13-17 volleybal ouders jeugd
  • 17-19 maaltijd
  • 19-22 volleybal senioren / recreanten
  • 22-einde hapje en drankje

Klik hier om je op te geven of lees eerst het hele bericht.

Heren 1 wint de Europacupwedstrijd maar verliest de golden set

Het zat er echt in vanavond in het Omnisport. De eerst set nam Draisma gelijk een voorsprong van een paar punten. Tot 20 punten ging het gelijk op met de Slovenen. Daarna slopen er wat slordigheden in het spel. Door wat servicefouten en uitgeslagen ballen ging de set naar de bezoekers, 21-25. De 2e, 3e en 4e set was genieten. Prachtig spel, durf en inzet leidde tot 3 setwinsten op rij: 25-21, 25-18 en 25-23. Geweldig! Door de 3-1 winst volgde een golden set tot de 15 punten om uit te maken welk team een ronde verder mag. Het publiek rook de winst, alle spelers waren in een goede flow. Helaas was het begin van de golden set niet goed. Waar het aan lag? Een gebrek aan durf? De harde klappen en goed in het blok geplaatste ballen van set 2, 3 en 4 hadden plaats gemaakt voor doorzichtige prikballen. Tel daar nog wat foutjes bij en er staat 5-10 voor Slovenië op het scorebord. Draisma sprokkelde er nog wat punten bij maar via 13-8 werd het 15-9 voor de Slovenen.