Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

september 2012

Zaterdag 22 september van 11.00 tot 12.30 uur: pasfoto voor spelerspas of website

A.s. zaterdag 22 september is er in het Dynamo Café van 11.00 - 12.30 uur weer een mogelijkheid om een pasfoto te laten maken voor op de website of je spelerspas. Het laten maken van een foto voor de website (met je nieuwe wedstrijdshirt) is gratis. Leden die een digitale pasfoto laten maken voor een (nieuwe) spelerspas betalen € 2,50 administratie- en verwerkingskosten. Neem dit geld gelijk mee. Leden die een foto moeten laten maken voor een spelerspas krijgen hierover een mail. Kleding: spelers in hun nieuwe wedstrijdshirt en coaches en trainers graag in sportkleding. Voor vrijwilligers gelden geen kledingvoorschriften.

Wedstrijdschema A-B-C Jeugdtoernooi is bekend

Het wedstrijdschema van het A-B-C Jeugdtoernooi tijdens de Rabobank mini en jeugd startdag op zaterdag 15 september is bekend. Het toernooi duurt van 12.30 uur tot 15.00 uur.

Verplaatsing trainingen Omnisport van 1-9 oktober

In verband met de AFAS Tennis Classics in het Omnisport, kunnen we van zaterdag 29 september t/m dinsdag 9 oktober geeen gebruik maken van het Omnisport. Alle trainingen van maandag 1 oktober t/m dinsdag 9 oktober zijn weer verplaatst naar de nieuwe sporthal in Zuidbroek, Laan van Omniversum 4.

Speeldata bekend van de NOJK (voorheen Asics Open)

De data voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) zijn bekend. De voorronde vindt plaats op zaterdag 5 januari 2013 (de laatste zaterdag van de kerstvakantie), de halve finale op zaterdag 9 februari 2013 (dit keer niet in de voorjaarsvakantie) en de finale op zaterdag 16 maart 2013. Het toernooi was voorheen bekend onder de naam Asics Open. Helaas is Asics geen naamdrager meer van het toernooi en de Asics Open website wordt niet meer gebruikt. Alle informatie over het kampioenschap is terug te vinden op www.volleybal.nl. Onder ‘Lees het hele bericht’ staat meer informatie over de NOJK.

Ballenkinderen SV Dynamo gehuldigd

Al in mei waren onze ballenmeisjes, quickmoppers en vegers voor het zoveelste jaar op rij uitgeroepen tot de beste van Nederland. Zondagmiddag werden ze voorafgaand aan de EK kwalificatiewedstrijden door de Nevobo gehuldigd. Ze kregen een oorkonde en een prachtig shirt uitgereikt. Bij de Dames zijn de ballenkinderen gedeeld kampioen en de quickmoppers onbetwist kampioen. Bij de heren zijn zowel de ballenkinderen als de quickmoppers onbetwist kampioen.

Grote inzet Dynamo-ers tijdens EK kwalificatiewedstrijden

Anouk, Aranka, Bas, Brayan, Charlotte, Danielle, Danielle, Jasmijn, Jeroen, Leona, Maaike, Mandy, Marleen, Maruschka, Max, Melanie, Nienke, Robin, Romy, Sanne, Suzanne, Suzanne, Tanja, Tim, Tim, Veerle en Yana maakten afgelopen weekend overuren als ballenmeisje, teller, veger en quickmopper tijdens de EK kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Dames volleybalteam. En niet alleen zij, talloze andere vrijwilligers waaronder met name de familie Klomp trotseerden het mooie weer en leidden alles in goede banen. Bas Rauwerdink van de Nevobo: "We willen jullie en iedereen die namens SV Dynamo mee heeft geholpen afgelopen weekend, van harte bedanken voor jullie inzet!! Alles is goed verlopen, de dames hebben een flinke stap gezet richting kwalificatie en dit alles was niet mogelijk zonder jullie inzet." Op bijgaande foto staan helaas niet alle ballenmeisjes, vegers en quickmoppers maar alleen degenen die afgelopen zondag aanwezig waren.
 

Bardienst- en zaalwachtrooster bekend

Het nieuwe bardienst- en zaalwachtrooster voor de eerste helft van het seizoen is bekend. Kijk goed wanneer jouw team aan de beurt is en zet het in je agenda. De bardiensten voor ouders van jeugdleden worden binnenkort aan het schema toegevoegd. Het schema kun je vinden onder het Menu Competitie >  Bardienst en Zaalwacht. Op zaterdag 22 september gaat het weer beginnen!

Kick Off seizoen 2012 - 2013

Op vrijdag 14 september en zaterdag 15 september zal de kick off zijn van het nieuwe seizoen van Draisma Dynamo en SV Dynamo Apeldoorn. Dit jaar zullen beide eerste teams naast elkaar op vrijdagavond om 20.00 uur een wedstrijd spelen in het Omnisport. Leden van SV Dynamo Apeldoorn, sponsoren én het publiek kunnen dan kennis maken met beide teams. De mannen van Draisma Dynamo zullen aantreden tegen Floorever/Reflex uit Kampen, en SV Dynamo Dames 1 zal gaan spelen tegen SCU Emlichheim uit Duitsland. Op zaterdag 15 september zal Draisma Dynamo een clinic verzorgen voor de mini's en de A, B en C-jeugd van SV Dynamo Apeldoorn tijdens de Rabobank mini en jeugd startdag. Zie het bericht hierover op de homepage. In de middag zal het team van Mark Roper nog een oefenwedstrijd spelen tegen Abiant Lycurgus.

Definitief programma Rabobank mini en jeugd startdag bekend

Het definitieve programma voor de Rabobank mini en jeugd startdag op zaterdag 15 september is bekend. Het volle programma begint om 9.15 met een clinic van Heren 1 aan alle mini's. Mini's (én toeschouwers) zijn vanaf 9.00 welkom in het Omnisport. De kinderen kunnen zich direct gaan omkleden en zich melden in de zaal. Op het programma staan, naast nog een clinic van Heren 1 voor de jeugd, voorlichtingsbijeenkomsten aan ouders en coaches, een jeugdtoernooi voor de C-, B- en A-jeugd en het uitreiken van de ballentassen en spelerspassen aan de jeugdcoaches (vlak voor het jeugdtoernooi). Het evenement wordt georganiseerd als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder 'Lees het hele bericht' staat het volledige programma voor de mini’s en de jeugd en meer informatie over het jeugdtoernooi.

Oranje dames klaar voor EK Kwalificatie in Apeldoorn

Dit weekend zijn de Oranje volleybalsters te gast in Omnisport Apeldoorn voor de eerste reeks kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van volgend jaar. Jij komt toch ook kijken?! Nederland heeft het getroffen met de loting en is op papier de favoriet in poule B. Buiten Oranje bestaat deze poule uit Oekraïne, Denemarken en Griekenland. Een week na het toernooi in Apeldoorn volgt er een vierkamp in Oekraïne met dezelfde tegenstanders. Na afloop van deze twee rondes wordt de eindstand opgemaakt en plaatst de winnaar zich rechtstreeks voor het EK 2013.