Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

december 2012

Prachtig volleybal tijdens 20e Internationaal Jeugdtoernooi

Drie dagen lang hebben 44 jeugdteams in het Omnisport en de WSV-hal gestreden om de felbegeerde kampioensbekers tijdens het 20e Internationaal Jeugdtoernooi op 27, 28 en 29 december. Volleyballiefhebbers konden genieten van prachtig volleybal van jeugdspelers in de categorie B, A en A-top. Jeugdteams van de volgende verenigingen zijn kampioen geworden: Prima Donna Kaas Huizen (Jongens B), Volley Fixit Kalmthout (Jongens A), TSV Jona uit Zwitserland (Jongens Top), Bevo Roeselaere (Meisjes B), Zaanstad (Meisjes A) en SM Aesch Pfeffingen (Meisjes Top). De prijzen voor beste speler of speelster van het toernooi (MVP) gingen naar Lotte Vandendriessche van VBK Smash Oud Turnhout (MB), Maya Sleeckx van Volley Fixit Kalmthout (MA), Stephanie Bannwart van SM Aesch Pfeffingen (M Top), Maurice Habets van Taurus (JB), William Pierlinck van Volley Fixit Kalmthout (JA) en Marco Burkey van TSV Jona (J Top) uit Zwitserland. Kijk voor de volledige uitslag onder ‘Lees het hele bericht’.

Ophalen oliebollen en appelbeignets in het Dynamo Café

Alle mini's en jeugdleden die oliebollen en appelbeignets hebben verkocht, kunnen hun bestellingen op de volgende tijden afhalen in het Dynamo Café: 

- vrijdag 28 december van 13.00 uur t/m 15.00 uur
- zaterdag 29 december van 10.30 t/m 11.30 uur en van 14.00 t/m 16.00 uur 

Leuke volleybal buttons te koop

Nieuw! Leuke buttons voor op je trui, vest, t-shirt, tas, etui of in je haar.... Twee stuks voor drie euro. Wees er snel bij. Verkoop tijdens het Jeugdtoernooi op 27, 28 en 29 december in het Dynamo Café in het Omnisport. 

Nogmaals Super Saturday

Afgelopen zaterdag 22 december was het weer SSDD (Super Saturday Draisma Dynamo). En wat voor een! Het was een TOP middag en avond. Tussen de wedstrijden door werden de kampioenen bij de mini’s en de jeugd gehuldigd met een mooie medaille en presentje. De sfeer was prima. Er waren pizza’s van Domino’s en als toetje een ijsje van van Swoll. Na de wedstrijd van Heren 1 gingen de voetjes van de vloer, onder muzikale begeleiding van DJ Aron, samen met de verenigingen Protos uit Utrecht en de Kangeroes uit Hardenberg. Jong en oud stond gezamenlijk op de dansvloer. Er werd uitbundig gedanst, gefeest en gelachen. Kortom; een Super SaturDay! De commissie SSDD dankt iedereen voor zijn/haar bijdrage en een speciaal dank je wel gaat uit naar de volgende jeugdige leden, die deze middag en feestavond mede hebben georganiseerd en tot een groot succes hebben gemaakt! Dank je wel, Birgit en Carleijn Maatman, Irie Timmer, Sandra Fokke, Ruben de Vries en Jeffrey van Apeldoorn.

Wedstrijdschema Internationaal Jeugdtoernooi 2012 bekend

Het wedstrijdschema voor het 20e Internationaal Jeugdtoernooi is gepubliceerd. Houd altijd het actuele schema aan. Deze kun je vinden op toernooi.nl of in het menu onder Wedstrijden > Schema en uitslagen op de website van het Jeugdtoernooi.

Kerst- en nieuwjaarswens

2012 is bijna ten einde. We blikken terug op een jaar waarin we er met elkaar weer in zijn geslaagd een vereniging te vormen waarin onze leden met plezier en enthousiasme kunnen volleyballen. En we kijken stilletjes ook vooruit. Maken plannen voor het nieuwe jaar. Het bestuur van SV Dynamo wenst haar leden en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de vereniging, fijne feestdagen toe en een gezond, sportief 2013!

20e Internationaal Jeugdtoernooi binnenkort van start

Op 27, 28 en 29 december vindt de 20e editie plaats van het Internationaal Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn. Volleyballiefhebbers kunnen drie dagen lang genieten van topvolleybal in het Omnisport en de hier tegenover gelegen WSV-hal. Er doen 26 meisjesteams en 19 jongensteams mee uit binnen- en buitenland in de categorie A, B en A-top. Volg het toernooi op de website van het Jeugdtoernooi, www.svdynamo.nl/jeugdtoernooi, zie de link in het rode blokje bovenaan de homepage of via Menu > Toernooien > Int. Jeugdtoernooi. Of kom naar het Omnisport of de WSV-hal, de toegang is gratis!

Heren 2 wint tien wedstrijden op rij: een terugblik

Afgelopen zaterdag speelde Heren 2 de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft in alle vroegte (namelijk al om 11.00 uur…) thuis tegen Escare Apollo 8 uit Borne. Het werd weer 4-0 en Jeffrey van Apeldoorn maakte zijn debuut. De tussenstand: tien wedstrijden op rij gewonnen, slechts één nederlaag en ook maar één set verloren in eigen huis. Lees een terugblik op de eerste seizoenshelft met Justin Sombroek, trainer/coach en speler bij Heren 2.

Laatste Super Saturday van 2012 feestelijk uitgeluid

Het was lekker druk in het Omnisport tijdens de laatste Super Saturday van dit jaar. Helaas kon Dames 1 dit keer niet imponeren, Peelpush Dames 1 was drie sets te sterk. Vooral in de tweede set was er sprake van collectief falen aan de Dynamo-zijde van het net: 12-25, 7-25 en 14-25. Een troost was dat Draisma Dynamo Heren 1 wel alle punten wist te pakken tegen Floorever/Reflex, 3-0: 25-22, 25-18 en 25-19. Tussen beide wedstrijden in peuzelden Dynamo fans gezamenlijk meer dan 120 pizza's weg, een record! En rond een uur of tien, na afloop van de wedstrijd van Heren 1, was het feest in het Dynamo Café. Getuige de vele jeugdleden die pas op zondag weer naar huis fietsten was het erg gezellig... 

Gerard Hulleman overleden

Woensdag bereikte ons het trieste bericht dat Gerard Hulleman is overleden. Dinsdagavond is Gerard op zijn fiets in botsing gekomen met een auto en later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Gerard is jarenlang lid geweest van onze vereniging en heeft in verschillende heren teams gespeeld. Ook na zijn actieve lidmaatschap bleef Gerard betrokken bij de vereniging via zijn drie volleyballende dochters. De laatste jaren was Gerard vooral een trouwe supporter bij de wedstrijden van zijn kleinkinderen Carleyn, Birgit, Milan en Tamar. Leden en bestuur van SV Dynamo leven mee met Gerda, Irma en Edwin, Angela en Ernst, Mirjam en de kleinkinderen en wensen hen veel sterkte toe met dit onverwachte verlies van hun vader, schoonvader en opa.