Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

augustus 2018

Geef je op voor de BBQ op zaterdag 8 september!

Goede en lekkere tradities moeten in ere worden gehouden! Daarom organiseren de BBQ helden van Heren 6 ook dit jaar weer een luxe barbecue voor alle leden (en familie) op zaterdag 8 september. De barbecue bestaat o.a. uit:

- Oosterse kippendijen spies
- Black Angus runder hamburger
- Malse varkenshaas spies
- Runder bavette
- Lamspies
- Brood met lekkere smeersels

- Diverse luxe sauzen
- Verse meloenen
- Aardappel salade met verse tuinkruiden

Het vlees wordt geleverd door onze ambassadeur sponsor VSS Meat uit Elspeet, een ambachtelijke zelfslachtende slager. De barbecue vindt plaats vanaf 18.00 uur op het parkeerterrein van onze vereniging. De kosten zijn slechts € 10 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar betalen maar € 5. Schrijf je in voor woensdag 4 september. Tot dan! 

Meld je nog snel aan voor het jeugdkamp!

Ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden voor het jeugdkamp? Doe dat dan nog snel, je kunt je nog tot en met 1 september opgeven. Het jeugdkamp is dit jaar in de Zwemkolk, Oude Rijssenseweg 20, Markelo. Uiterlijk aanstaande maandag krijgen jullie bericht over de exacte tijden van ontvangst op vrijdag en vertrek op zondag. Alvast heel veel plezier en ga ervan genieten!

Programma startdag voor de jeugd op zaterdag 1 september bekend

Zaterdag 1 september is het zover! Dan openen we het seizoen 2018-2019 met een leuke, sportieve startdag. Alle jeugdteams van SV Dynamo stellen zich voor en spelen een onderling volleybaltoernooi. Het programma in het Omnisport ziet er als volgt uit:

  • 9.00 uur -  9.30 uur opening zaal en omkleden C-jeugd
  • 9.30 uur - 13.30 uur C-toernooi
  • 12.00 - 13.30 gratis lunch met broodje knakworst voor ALLE A-B-C teams
  • 12.30 uur officiële opening en voorstellen ALLE jeugdteams (A, B en C)
  • 13.00 uur omkleden A- en B-jeugd
  • 13.30 uur - 16.30 uur A- en B-toernooi

Laat op zaterdag 1 of 8 september gratis een pasfoto maken voor je spelerspas of de website

Met ingang van het nieuwe seizoen hebben weer veel leden een nieuwe spelerspas nodig. Hiervoor kun je gratis een pasfoto laten maken. Je kunt zaterdag 1 september tussen 15.00 uur en 17.00 uur en zaterdag 8 september (tijdstip nog niet bekend) gratis een pasfoto laten maken in het Dynamo Café. Ben je speler, coach, trainer of vrijwilliger en staat er nog geen foto van jou op de site? Kom dan ook even langs voor een foto. Spelers kunnen een foto laten maken in het wedstrijdshirt. 

 

 

Trainingstijden en -locatie gewijzigd (m.i.v. 3 september)

Het aangepaste trainingsrooster vanaf maandag 3 september staat nu online. Trainingen zijn van tijd en/of locatie gewijzigd. Kijk goed waar en wanneer je nu traint. 

Trainingslocaties
Naast het Omnisport en de Welgelegenhal zijn er nu ook trainingen in Ravelijn en Sprengeloo. Zie voor de adressen en de link naar Google Maps onder het kopje Trainingen op de contact pagina van de website.

Gratis meet & greet met Laura Dijkema bij Daka Apeldoorn!

Zaterdag 1 september 2018 is iedereen van harte welkom bij de start van de indoorweek bij DAKA Apeldoorn. Vanaf 13.00 uur is Laura Dijkema aanwezig ter ere van de nieuwste Mizuno volleybalschoen. Grijp je kans om een handtekening en/of foto te scoren met Nederlands beste  spelverdeelster! Je kunt ook de nieuwste Mizuno schoenen testen en uitleg krijgen van een Mizuno expert. Meld je aan via evenement@DAKA.nl. Bij aankoop van Mizuno schoenen ontvang je tijdens de Indoor week bovendien 15% korting op vertoon van de DAKA VIP-App en spaar je 4% op je aankopen.

Trainingsrooster gepubliceerd

Het trainingsrooster staat online onder het menu 'Roosters' (let op: de trainingen van de mini's staan hier nog niet helemaal correct op, er volgt een mail van de minicommissie). De trainingen voor de senioren en de recreanten beginnen weer op maandag 27 augustus. De mini's en de jeugd starten een weekje later, op maandag 3 september. Bekijk het overzicht van de voorbereidingsweekenden op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 8 september spelen de senioren een onderling toernooi, zie het speelschema

Draisma Dynamo Volleybal zoekt uitbreiding van het mediateam

Draisma Dynamo Volleybal is op zoek naar uitbreiding van het mediateam. Wat doet het mediateam? De leden van het mediateam maken foto’s, filmpjes en interviews bij de wedstrijden van Draisma Dynamo. Via facebook, twitter, instagram en wellicht binnenkort via ons eigen YouTube-kanaal informeert het mediateam de achterban over alles wat er gebeurt rond het Draisma Dynamo team.

Geef je nog snel op voor het jeugdkamp en win een leuke prijs!

Oeps, heb je je vergeten op te geven voor het jeugdkamp? Doe dat dan nog snel! Er zijn nog plekjes beschikbaar voor jou en je teamgenoten. Het kamp is op 7, 8 en 9 september. Wat gaan we doen? Uiteraard gezellig chillen bij het kampvuur, een spannend bosspel spelen, lekker volleyballen en .... nog véééeeel meer. Je kunt mee als je in september 12, 13, 14 of 15 jaar bent. Ben je jonger of ouder maar wil je graag met je teamgenoten mee op kamp? Stuur dan even een mailtje naar jeugdkamp@svdynamo.nl. Als jij je samen met de rest van je team opgeeft, maak je kans op een leuke prijs! Voor het team dat met de meeste teamgenoten naar het kamp komt, is er een hele leuke verrassing. Dus geef je samen op! Opgeven kan via het aanmeldformulier. Hier staat ook meer informatie over de kosten e.d. Hopelijk zien wij jullie daar!

Hulp gezocht!

SV Dynamo doet voor het eerst mee met de grote clubactie. Dit is een landelijke sponsoractie waarbij 80 % van de opbrengsten naar de eigen vereniging gaat. De actie start op 15 september, maar de voorbereiding vindt de komende weken plaats. De jeugdcommissie heeft deze taak op zich genomen op verzoek van het bestuur. Zij zijn op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die willen ondersteunen bij de voorbereiding en de begeleiding tijdens de actie:
- een enthousiaste social media gebruiker die bedreven is in het communiceren op social media
- een creatieve schrijver
- een commerciële vrouw of man, voor de bestelling en eventuele extra acties tijdens de grote club actie
- een aantal vrouwen en mannen die willen helpen bij de verwerking van de verkochte loten.
Wil jij helpen? Bel of mail naar Harold Dubbelhuis van de jeugdcommissie, 06-53233672 of jeugd@svdynamo.nl.