Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

mei 2017

SV Dynamo en Mennink voor 5 jaar met elkaar in zee

Vorige week is de samenwerking tussen Mennink Makelaars en SV Dynamo  bekrachtigd. Voor de komende 5 jaar is Mennink sponsor van onze vereniging. De naam van Mennink zal achterop het nieuwe Dynamo wedstrijdshirt komen te staan, boven het rugnummer. Mennink Makelaars, gevestigd aan de Loolaan 14 in Apeldoorn, is een gerenommeerde Apeldoornse makelaar met een no nonsens mentaliteit, die de huizenmarkt in Apeldoorn goed kent en zijn klanten altijd centraal stelt.

SV Dynamo tekent sponsorcontract met hoofdsponsor Bultman

We zijn verheugd Bultman Autoverhuur te kunnen presenteren als hoofdsponsor van SV Dynamo. Vorige week zijn de handtekeningen gezet onder een sponsorcontract voor 5 jaar. Bultman Autoverhuur is voor de meeste Dynamo leden geen onbekende naam. Al decennia lang is Bultman hét adres voor het huren van een bestelbus of vrachtwagen voor verhuizing of vakantie.

Kom je ook naar het jubileumfeest op 1 juli 2017?

Zaterdag 1 juli 2017 vieren we het 50-jarig bestaan van Dynamo. Op 1 juli 1967 ontstond Dynamo na een fusie van 3 volleybalverenigingen CVVA, CVV DES en VV Volley.

Programma

  • 12:00 uur activiteiten voor jong en oud
  • 15:30 uur receptie
  • 17:00 uur wedstrijd Nederlands Dames Volleybalteam + Meet & Greet
  • 19:00 uur Italiaans koud en warm buffet
  • 20:00 uur feest

Kom je ook? Laat het ons weten!

Wil je er bij zijn? Vul dan dit formulier (per persoon) in.

Wil je, tegen geringe betaling, gebruik maken van het Italiaanse koud en warm buffet, vul dan dit formulier (per gezelschap) in.
 

Wil je zien wie er nog meer komen, klik dan hier en klik hier voor wie er ook komen eten?

Wil je al vast wat oude herinneringen ophalen?

Blader in het Dynamo archief

Digitaal archief

Het 'fysieke' archief,dat ligt opgeslagen in het Omnisport,omvat vele duizenden documenten, boekjes, shirts, vaantjes etc. Een aanzienlijk deel van dit archief is gedigitaliseerd. Je kunt nu op archief.svdynamo.nl bladeren door de geschiedenis van Dynamo en de verenigingen van waaruit Dynamo is ontstaan. 
 

 

 

Nieuw wedstrijdshirt nodig?

Heb je een wedstrijdshirt nodig? Deze kun je kopen of bestellen via Intersport (Intersport heeft een kleine voorraad in de winkel). Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel in de maten XS t/m XL en een recht unisex model (maten 128 t/m XXL). De prijzen zijn € 29,99 voor de shirts in de kindermaten 128 t/m 164 en € 44,99 voor de volwassen maten. Koop je shirt in de winkel of bestel via de webshop van Intersport. Neem contact op met Intersport over de levertijd.

Algemene ledenvergadering op dinsdag 16 mei

Het bestuur van SV Dynamo Apeldoorn nodigt erevoorzitters, ereleden, leden en ouders van jeugdleden (jonger dan 16 jaar) uit voor de algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op dinsdag 16 mei om 19.30 uur in het Dynamo Café. De agenda is op 5 mei per mail verstuurd aan alle genodigden.

In memoriam: Bert Velthuijsen

Bert Velthuijsen, erelid van onze vereniging, is afgelopen zaterdag op 92-jarige leeftijd overleden. In de ruim 45 jaar dat Bert lid was van Dynamo speelde hij een belangrijke rol binnen onze vereniging. Bert was grondlegger van het minivolleybal, trainer, coach, scheidsrechter én bestuurslid. Het omgaan met de jongste jeugd, onze mini’s, vond hij geweldig. Vele uren was hij in de sporthal om training te geven, trainers te ondersteunen en kinderen en ouders op te vangen. Samen met zijn vrouw Hermine was Bert ook een trouwe supporter, vooral van Dames 1. Jarenlang volgden ze samen de wedstrijden op een vast plekje in de sporthal en namen dan steevast vers fruit mee voor de speelsters. Ook thuis bleef Bert bezig met volleybal. Hij verzamelde alle berichten die in de pers verschenen en maakte vele jaargangen plak- en fotoboeken van Dames 1, Heren 1 en de vereniging. De boeken worden op dit moment gedigitaliseerd. Spelers van Dames 1 en Heren 1 ontvingen bovendien allemaal originele krantenknipsels over hun prestaties. Hiervoor belde Bert bij flink wat buren aan.

Trainingrooster t/m 20 mei online

Het trainingsrooster t/m 20 mei is zichtbaar op de teampagina's en onder het menu 'Roosters'.

Instuiftrainingen jeugd vrijdagavond

Na het einde van de competitie zitten we al jaren met de situatie dat er tijdens trainingen geen volledige opkomst meer is met als gevolg kleine groepen of zelfs leegstaande velden. Als vereniging vinden we dit zonde van het geld en het is ook niet leuk om met 3,4 of 5 man te trainen. Nu hebben we daarvoor een oplossing bedacht dat er altijd genoeg aanwezig zijn om lekker te kunnen volleyballen na het seizoen. Ieder team houdt een eigen trainingsmoment (vaak in combinatie met andere teams) en voor het 2e trainingsmoment gaan we op vrijdag werken met instuiftrainingen. Alle C-jeugd traint van 17.00-18.30, alle B-jeugd van 18.30-20.00 en alle A-jeugd van 20.00-21.30. Op deze instuiftrainingen gaan we vooral lekker veel spelen. Je moet hierbij denken aan onderlinge toernooien, bij mooi weer naar buiten om te beachen en er zou bijvoorbeeld ook een keer een ouder-kind toernooi kunnen komen dus veel meer gericht op de FUN. Tijdens deze trainingen mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen, zodat die een keer kennis kunnen maken met volleybal.

Aannemingsbedrijf Draisma verlengt sponsorcontract

De Stichting Topvolleybal Dynamo deelt met gepaste trots mee er in te zijn geslaagd om Aannemingsbedrijf Draisma ook in het seizoen 2017/2018 aan de Stichting te binden. Voor het komende seizoen zal de naam ‘Draisma Dynamo’ de voorkant van het shirt van Heren 1 sieren.

Als Apeldoorns bedrijf realiseren wij ons dat we een lokale verantwoordelijkheid hebben. Onze werknemers wonen in de regio en onze projecten realiseren wij ook grotendeels in Apeldoorn en directe omgeving”, aldus de directie van Aannemingsbedrijf Draisma B.V. Door de verlenging van haar sponsorschap met Stichting Topvolleybal Dynamo onderstreept Aannemingsbedrijf Draisma eens te meer haar grote betrokkenheid bij “Draisma Dynamo” Heren 1.