Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

november 2016

2-3 verlies van Heren 2 tegen Zaanstad

Heren 2 verloor zaterdag met 2-3 van Zaanstad in Koog aan de Zaan. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Woensdag 7 december: Europa Cup en pizza avond

Zet woensdag 7 december vast in je agenda! Draisma Dynamo speelt dan een Europa Cup wedstrijd om de CEV Cup tegen het Zwitserse team van Lausanne Université Club in het Omnisport. De wedstrijd begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.00 uur. Kom je ook?  Koop of bestel dan alvast kaarten. Een kaartje kost € 10 voor volwassenen en € 7 voor jeugd t/m 16 jaar. Ben je Dynamo-lid of vrijwilliger? Dan betaal je voor een kaartje € 8 (€ 5 voor kinderen t/m 16 jaar). Koop of bestel je kaarten in de voorverkoop (t/m 3 december) dan krijg je nog € 2 extra korting. Je kunt kaarten kopen tijdens de thuiswedstrijd van Heren 1 op zaterdag 3 december (20.00 uur tegen Taurus) of via de website van Draisma Dynamo. En natuurlijk ook aan de kassa voor de wedstrijd, maar dan zonder korting... Iedereen die zin heeft om er een feest van te maken is al vroeg op de avond welkom bij de 'Europa Cup Pizza avond'. Om 18.15 bezorgt Domino's zoveel pizza's als we met z'n allen op kunnen. Bestel alvast je favoriete pizza voor slechts € 5. Voor de jeugd is er vanaf 18.15 weer een springkussen, smashbal, springmeter en schmink. Vanzelfsprekend ontbreekt ook onze volleybal DJ niet! 

Wedstrijdschema’s voorronde Open Club

De wedstrijdschema’s voor de voorronde van de Open Club op zaterdag 7 januari zijn bekend. Jongens CMV heeft vrijstelling van de voorronde.

Wedstrijdschema Jongens A in Den Haag
Wedstrijdschema Jongens B in Harderwijk
Wedstrijdschema Jongens C in Sneek
Wedstrijdschema Meisjes A In Enschede
Wedstrijdschema Meisjes B in Enschede
Wedstrijdschema Meisjes C in Nijmegen
Wedstrijdschema Meisjes CMV in Borne

Geef je op voor de Pietendisco op woensdag 30 november

Verplaatsing trainingen Omnisport van vrijdag 18 t/m dinsdag 29 november

Tijdens het Afastoernooi van vrijdag 18 november t/m dinsdag 29 november kunnen we geen gebruik maken van de topsporthal in het Omnisport. Alle trainingen worden verplaatst. Bijgaand de trainingslocaties voor deze periode. Dit is een aangepaste versie: 1e aanpassing van 16 november in rood, 2e aanpassing van 18 november in blauw. Trainers graag zelf ballen meenemen.

Goede sfeer en veel publiek op Super Sunday helaas geen garantie voor drie punten

Afgelopen zondag verloor Dames 1 met 3-0 van Pharmafilter US D1. Hard gewerkt werd er zeker, maar een zwaar bevochten wedstrijd was het voor US niet. Deze Super Sunday liep uiteindelijk voor zowel Dynamo Dames 1 als Dynamo Heren 1 (2-3 verlies) met een teleurstelling af. Lees het wedstrijdverslag van Dames 1 speelster Emma Rekar. 

Sinterklaasgedicht zorgt voor overwinning Heren 2

Heren 2 won zaterdag met 4-0 van Taurus 2. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Dames 1 viert overwinning met zure matten en appeltaart

Afgelopen zaterdag galmde het overwinningslied van Dynamo Dames 1 door de kantine van Sudosa Desto in Assen. Een 0-3 overwinning was de reden voor dit feestje. Onze meiden in het geel hebben zich naar deze knappe overwinning gevochten, ondanks de zenuwen die er toch ook wel waren. Sudosa Desto Dames 1 is een waardige topdivisie ploeg en tegenstander, maar heeft nog weinig geluk gehad wat betreft het winnen van sets. Lees het wedstrijdverslag van libero Emma Rekar.

Heren 2 verliest vijfsetter in Wateringen

Heren 2 heeft zaterdag met 3-2 verloren van Velo in Wateringen. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Bestel kaarten voor de Europacup wedstrijd tegen Zwitserland