Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!
 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

maart 2016

Proef met RFID-chip moet het ballenprobleem oplossen bij de jeugd

Al jaren verdwijnen er op onverklaarbare wijze trainingsballen van de jeugd. Van de 70 ballen die we tot onze beschikking hebben, raken we er jaarlijks tussen de 20 en 30 kwijt. In geld uitgedrukt is dat tussen de 1000 en 1500 euro per jaar. Dat is een fors bedrag. Waar de ballen blijven? Geen idee. We weten dat onze trainers er alles aan doen om de trainingsballen na elke training op te sporen en veilig achter slot en grendel op te bergen. En toch raken er steeds ballen kwijt. Sinds kort bergen we de trainingsballen in ballentassen op in de kast. Je ziet dan sneller dat er een bal ontbreekt. De tas moet immers weer vol in de kast. Toch verdwijnen er nog steeds ballen. Daarom doen we met ingang van het 2e kwartaal een experiment met een ballenvolgsysteem om het ballenprobleem definitief op te lossen.

Geen Bedrijventoernooi in 2016

SV Dynamo organiseert in 2016 geen Bedrijventoernooi.

2 april: Draisma Dynamo in halve finale play-offs tegen Abiant Lycurgus

Afgelopen zaterdag slaagde Heren 1 er tijdens de lastige uitwedstrijd in Groningen tegen Abiant Lycurgus helaas niet in om te winnen. Daarom is de wedstrijd op zaterdag 2 april misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De mannen van trainer/coach Bas Hellinga moeten deze thuiswedstrijd winnen om nog een beslissingswedstrijd af te dwingen.

Heren 2 zoekt in het paasweekend naar punten maar vindt ze niet

Heren 2 speelde afgelopen zaterdag tegen de hekkensluiter, Sliedrecht Sport, in sporthal de Stoep in Sliedrecht. Thuisblijvers konden voor het eerst meekijken via een livestream. Helaas lukte het Heren 2 niet om punten te pakken. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Live stream wedstrijd Heren 2 - Sliedrecht Sport zaterdag 26 maart 17.15

Het einde van de competitie nadert. Heren 2 knokt om in de topdivisie te blijven. De wedstrijd tegen Sliedrecht sport die vanmiddag op het programma staat kun je live volgen. De livestream van Heren 2 tegen Sliedrecht Sport start om 17.05 uur en is te volgen via https://www.youtube.com/watch?v=rEY5aB8Iz3UVoor volleyballiefhebbers volgt om 20.00 uur de live stream van de wedstrijd Sliedrecht Sport - VC Sneek. Deze wedstrijd is vanaf 19.50 uur te volgen via https://www.youtube.com/watch?v=PfrYNO_sMUE.

Matchday Dynamo Pizza avond op zaterdag 2 april

Zaterdagavond 2 april speelt Draisma Dynamo om 20.00 uur de return van de halve finale tegen Abiant Lycurgus. Voordat de wedstrijd begint, kun je samen met je hele team pizza eten in het Dynamo Café. Iedereen is welkom. Je kunt kiezen uit de volgende pizza's van New York Pizza:
1.Hawaii
2.Pepperoni
3.Margherita
4.Prosciutto e funghi.
Kosten € 5,00 per stuk, contant te betalen. Er is lekker ijs van Van Swoll toe. Je kunt je opgeven tot zaterdag 2 april 10.00 uur.
 

Van teamtraining naar techniektraining

Bij SV Dynamo trainen alle jeugdteams en CMV teams standaard 2 keer met hun team of in combinatie met andere teams. Vanaf komend seizoen gaan we dat anders doen en zal elk team in de B en C jeugd en CMV niveau 6 & 5 één teamtraining hebben. Gaan we hiermee afstappen van het standaard 2 keer trainen bij de jeugd en het CMV? Nee, we gaan het 2e moment alleen op een andere manier inrichten en we lichten ook toe waarom we het op deze manier gaan doen. NB: voor CMV niveaus 2, 3 en 4 en voor de A-jeugd zullen er wel 2 trainingen per team worden ingeroosterd. Voor deze teams geldt de nieuwe trainingswijze niet.

Zaterdag 2 april thuiswedstrijd Heren 1 - Abiant Lycurgus

Volle tribunes. Dat willen we graag op zaterdag 2 april in het Omnisport. Draisma Dynamo speelt dan om 20.00 uur de return van de halve finale tegen Abiant Lycurgus. A.s. zaterdag 26 maart gaat Heren 1 in het Alfa College in Groningen er alles aan doen om op voorsprong te komen. Als dat lukt, dan kan Heren 1 zich op zaterdag 2 april in eigen huis plaatsen voor de finale. Mocht de stand na 2 ontmoetingen echter 1-1 zijn in wedstrijden, dan volgt op zaterdag 9 april nog een beslissingswedstrijd in Groningen. Om de tribunes op zaterdag 2 april vol te krijgen ontvangt elk lid dat één betalende introducé meeneemt gratis één consumptiemunt voor het Dynamo Café. Je ontvangt de munt bij de kassa in het Omnisport. Lees meer over de actie

Jeugdtoernooi in Duitsland: 23e Netto-Regental-Cup toernooi

Jeugdleden kunnen zich (op eigen initiatief) inschrijven voor de 23e Netto-Regental-Cup toernooi. Het is een internationaal open lucht toernooi in Regenstauf, Duitsland. Het toernooi vindt plaats van 26 t/m 29 mei 2016 en is voor jongens en meisjes in 5 leeftijdscategorieën (geboren vanaf 1996 en later). Lees meer over het toernooi in de onderstaande PDF. Opgeven moet uiterlijk 25 april. Meer informatie kun je ook lezen op de website van het toernooifacebook-paginafacebook-groep en de trailer.

Plezier en vertrouwen bij Dames 1

Afgelopen zaterdag stond voor Dames 1 de thuiswedstrijd tegen Orion Dames 1 op het programma. De uitwedstrijd bij Orion werd helaas met 3 – 0 verloren, dus waren onze meiden erop gebrand dit keer een ander resultaat neer te zetten. Dames 1 zit in een goede flow met alweer twee gewonnen wedstrijden op rij, dus Orion was gewaarschuwd. Er heeft ook een wijziging bij de staf plaatsgevonden. Ellen Luttikhuis is aangesloten bij het team. Zij traint nu samen met onze Claudia de dames van Dynamo.