Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!
 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

januari 2016

Dynamo Dames 1 is het gevoel van winnen even kwijt…

Dames 1 speelde zaterdag thuis tegen Pharmafilter. Helaas zonder Chantal Nijstad die geblesseerd is aan haar meniscus. Hierdoor kon de 15-jarige Lynn Zweekhorst, diagonaal bij Dames 2, haar debuut maken in de topdivisie. Bij een achterstand van 5-11 in de vierde set kwam Lynn binnen de lijnen. Het was een prima invalbeurt en mede door een miraculeuze redding en goede service van Lynn vluchtte Pharmafilter in een time-out en kwam Dynamo terug in de wedstrijd. Helaas net niet genoeg voor een 5e set, 22-25. Lees het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'.

Super Sad Saturday

Een sombere regenachtige dag en een Super Sad Saturday in het Omnisport. Heren 2 verloor 3 setjes nipt van Next Volley Dordrecht (23-25, 32-34 en 29-31), Dames 1 verloor met 1-3 van Pharmafilter (22-25, 25-23, 19-25, 22-25) en Draisma Dynamo speelde voor de tweede maal deze week een vijfsetter, ditmaal tegen Taurus, en verloor wederom de laatste set (23-25, 25-17, 21-25, 25-21, 13-15).

Drie keer net niet voor Heren 2

Slechts 6 punten minder maken dan de tegenstander in een hele wedstrijd en met lege handen achterblijven. Het overkwam Heren 2 vandaag in eigen huis tegen Next Volley Dordrecht: 23-25, 32-34 en 29-31. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake onder 'Lees het hele bericht'.

A.s. zaterdag Super Saturday!

A.s. zaterdag is het weer Super Saturday! Zowel Dames 1, Heren 1 als Heren 2 spelen dan een thuiswedstrijd. Tussen de wedstrijden door kun je weer een hapje eten in het Dynamo Café. De toegang tot de wedstrijden van Dames 1 en Heren 2 is voor iedereen gratis. De wedstrijden van Heren 1 zijn gratis voor alle leden en vrijwilligers van SV Dynamo met een lidmaatschapspasje. Blijf je gezellig een hapje eten? Dit keer zijn er pizza’s van New York Pizza. Als toetje is er gratis ijs van van Swoll. Er is keuze uit vijf soorten pizza (Hawaii, Peperoni, Margaritha en prosciutto e funghi (ham en champignons) voor 5 euro per stuk. Pizza's bestellen kan tot en met vrijdagavond 29 januari 23.00 uur.

Meisjes C2 in het nieuw dankzij Bouwbedrijf Veeneman

Meisjes C2 heeft nieuwe shirts dankzij Bouwonderneming Veeneman. Het Apeldoornse familiebedrijf voert bouwprojecten uit voor particulieren, corporaties, vastgoed en de zorg. Veenman bouwde o.a. De Villa van 's Heeren Loo aan de Zutphensestraat voor de huisvesting van jongeren met een verstandelijke beperking. De Villa won de Architectuurprijs 2013. Alle medewerkers van Veeneman werken als een team samen om het beste resultaat te halen. Dit ziet Veeneman ook terug bij een teamsport als volleybal, gezamenlijk werken aan het beste resultaat. Meisjes C2 is niet het eerste Dynamo team dat is verrast met een nieuw shirt. Ook in het verleden heeft het bedrijf al een aantal heren- en damesteams van SV Dynamo voorzien van kleding.

Dames 1 verliest met 3-0 in de PDK Arena

Dames 1 speelde afgelopen zaterdag tegen PDK Huizen in de Prima Donna Kaas Arena. Dat wedstrijden niet altijd zo verlopen zoals je je hebt voorgenomen, lees je in het wedstrijdverslag onder 'Lees het hele bericht'.

A.s. zaterdag verkoop inspeelshirts in het Dynamo Café

A.s. zaterdag 30 januari kunnen jeugdleden weer een nieuw inspeelshirt kopen (paars met witte bedrukking). Het zijn unisex shirts in de maten S, M, L en XL. De shirts kosten 5 euro per stuk. Graag contant betalen. De verkoop is van 9.00 tot 13.00 uur in het Dynamo Café. Wees er snel bij, op is op!

Heren 2 beleeft een kostbare avond in Amsterdam

Heren 2 won zaterdag de eerste set in 2016. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen, lees je in het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake over de ontmoeting van Heren 2 en USC US in Amsterdam.

Woensdag 27 januari bekerwedstrijd Heren 1 - Orion

Bekerderby brengt 1500 euro op voor het KWF

Indrukwekkend stil was het precies een week geleden in een gevuld Omnisport. Voor aanvang van de bekerwedstrijd Draisma Dynamo - Coolen Alterno herdachten spelers en publiek samen Dynamo lid, trainer en teamgenoot Louis Berends en haalden we € 1500 op voor het KWF. Bedankt supporters van Alterno en SV Dynamo voor jullie komst en gift. Jolien Banda maakte foto’s van deze bekerderby die eindigde in een 3-1 overwinning voor Draisma Dynamo. We kijken uit naar de volgende ontmoeting, een competitiewedstrijd op vrijdagavond 12 februari om 20.00 uur in het Omnisport. Van harte welkom, er is plek voor 1500 supporters...