Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

maart 2013

Nog 1 nachtje slapen, Dots & Stripes Party in het Dynamo Café!

Niet vergeten, morgenavond (30 maart) een Dots & Stripes Party in het Dynamo Café! Mannen gestreept & vrouwen gestippeld. Wees erbij!

Paasmiddag voor de mini's groot succes

Op woensdag 27 maart was het Paasfeest voor alle mini’s in het Omnisport! Van 15.30 tot 17.30 uur konden de kinderen zich uitleven op een spelletjesparcours. Alle miniteams werden door elkaar gemixt. Bij elkaar waren er zo'n 18 teams die meededen met een aantal volleybalvarianten (scheef netvolleybal, volleybal met een strandbal en blind volleybal), een eierloopparcours, een levende lopende band, loopski’s, touwtrekken en een looprups. Ook stond er een springkussen waar de kinderen zich prima op hebben vermaakt. Bij elk spel kon je punten verdienen. Uiteindelijk heeft team 10 gewonnen! Lianne, Lisa, Laura, Sanne, Fleur & Sil van harte gefeliciteerd! De prijsjes en paaseieren werden gesponsord door HANOS & JAMIN Apeldoorn. Hartelijk dank daarvoor. Foto’s kun je bekijken onder Multimedia > Foto’s.

Geen trainingen in de meivakantie

Omdat de meeste scholen dit jaar twee weken meivakantie hebben, hebben de mini's en jeugdleden twee weken geen trainen. Voor senioren en recreanten ziet het er in de periode van 29 april t/m 10 mei (meivakantie) als volgt uit:

  • Mini's en jeugd: geen training van maandag 29 april t/m vrijdag 10 mei (2 weken)
  • Senioren en recreanten: geen trainingen van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei (meivakantie) en 9 (Hemelvaart) en 10 mei
  • Senioren en recreanten: wel trainingen op maandag 6 mei t/m woensdag 8 mei

Ga mee met het jeugdkamp!

De voorbereidingen voor het jeugdkamp zijn in volle gang! Jeroen, David, Menno, Lars, Sander, Loreen en Tessa zijn hard bezig om voor jullie een super gezellig weekend in elkaar te zetten. Ze staan voor de bijna onmogelijke opgave het fantastische kamp van vorig jaar te overtreffen. Het gaat nu hard met de inschrijvingen. Heb je je nog niet ingeschreven voor het jeugdkamp en wil je wel mee, geef je dan nog snel op! Wil je weten wie er allemaal meegaan? Kijk dan bij de inschrijvingen (in het linker rode blokje op de homepage). Dit jaar is het jeugdkamp van vrijdag 24 mei 19.00 uur tot en met zondagmiddag 26 mei 14.30 uur bij 't Witte Zand in Meppen. Een prachtig gebouw met veel ruimte eromheen voor sportactiviteiten. Iets verderop liggen de bossen waar we natuurlijk ook iets gaan doen... Het zal een leuk, gezellig kamp worden met natuurlijk volleybal maar ook bijzondere activiteiten en andere sporten. Speel jij in de B of in de C? Dan mag je dit jaar met ons mee! Ook iedereen die de B- of C-leeftijd heeft maar in een hoger team speelt, mag zich opgeven! Dus niet treuzelen, schrijf je nog snel in! Tip: Schrijf je in met je hele team!

Neon Party!

Pasfoto's voor spelerspas of website

Staat er nog geen foto van jou op de website? Of geen mooie foto? Of een foto met een oud shirt? Of heb je een foto nodig voor je spelerspas? Vrijdag 12 april van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 13 april van 9.00 - 11.00 uur is er in het Dynamo Café weer een mogelijkheid om een pasfoto te laten maken. Het laten maken van een foto voor de website (met je nieuwe wedstrijdshirt) is gratis. Leden die een digitale pasfoto laten maken voor een (nieuwe) spelerspas betalen € 2,50 administratie- en verwerkingskosten. Neem dit geld gelijk mee. Leden die een foto moeten laten maken voor een spelerspas krijgen hierover een mail. Kleding: spelers in hun nieuwe wedstrijdshirt en coaches en trainers graag in sportkleding. Voor vrijwilligers gelden geen kledingvoorschriften.

Heren 1 strijdt met FirmX Orion om plek 5 en 6

Heren 1 verloor afgelopen zondag de beslissende wedstrijd om de derde plek kansloos van Tilburg: 3-0. De Tilburgers gaan nu met SSS uit Barneveld de strijd aan om de felbegeerde derde positie die recht geeft op Europees volleybal. Draisma Dynamo speelt nog een play-off ronde om de plekken vijf en zes tegen bekerhouder en scheidend landskampioen Doetinchem FirmX Orion. Aanstaande zaterdag ontmoeten de beide ploegen elkaar om 20.00 uur in het Omnisport, de ‘return’ wordt gespeeld op dinsdag 26 maart. Mocht de onderlinge stand dan 1-1 zijn, dan volgt er op zaterdag 30 maart nog een beslissingsduel.

A.s. zaterdag 23 maart extra drukte rondom Omnisport

Aanstaande zaterdag 23 maart is het extra druk rondom het Omnisport. Omnisport Apeldoorn heeft namelijk de Nederlandse primeur van de Music Show Scotland, een groot muzikaal evenement. Er zijn twee voorstellingen, een om 14:30 uur en een om 20:00 uur. Onze thuiswedstrijden gaan gewoon door maar iedereen, zowel thuisspelende als uitspelende teams én supporters, moet rekening houden met extra drukte op de toegangswegen en parkeerterreinen rondom het Omnisport. Je kunt alleen naar de sporthal via onze eigen ingang 3 en er is beperkte toegang in het kleedkamergebied (tot en met twee grote toegangsdeuren van de hal). Uitspelende teams kunnen beter ergens anders een vertrekpunt afspreken en niet voor het Dynamo Café verzamelen. Thuisspelende teams en eigen publiek kunnen beter met de fiets komen. Libema gebruikt onze parkeerruimte niet, maar kan niet voorkomen dat mensen daar toch gaan parkeren.

Wedstrijdverslag finale Open Club Jongens C

Na twee rondes zonder serverlies hielden we voor de finale rekening met meer tegenstand. In de eerste wedstrijd bleek die inschatting juist te zijn, want na een 24-21 voorsprong moesten we toch de setwinst aan SSS laten (24-26). De tweede set begonnen we vervolgens heel stroef, maar met een daverend slot wisten we toch de set binnen te slepen. Een mooie bonus was ons positieve puntensaldo, waardoor het onderlinge resultaat met SSS in ons voordeel uitpakte.

Tweemaal 4e, driemaal 5e bij finale Open Club

Onze jeugdteams zijn er dit jaar niet in geslaagd om één of meerdere titels 'Nederlands Kampioen' te behalen op het NOJK. Meisjes A en Jongens C werden 4e van Nederland en Meisjes B, Meisjes C en Jongens B eindigden op een gedeelde 5e plek. Alle spelers, speelsters en coaches van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Jullie behoren wel tot de top van Nederland! Onder 'Lees het hele bericht' de einduitslag, alle uitslagen kun je vinden onder deze link.