Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Condoleance Saakje BoermansSchrijf condoleance

Erwin Hekkert
Dag lieve Saakje, Veel bewondering voor alle tijd en energie die jij aan Dynamo hebt besteed, tot het laatst moment. Met veel plezier denk ik terug aan al die keren dat ik op een gezellige Dynamo clubhuisavond getuige was van jouw befaamde woorden “laatste ronde”. Rust zacht. Ik wens de familie heel veel sterkte met het gemis.
Jan Kloosterboer
“Wil je koffie?”‘ was steevast het eerste contact met Saakje, als ik als lijnrechter bij de officials-tafel kwam. Gastvrijheid ten top! “Wat wil je drinken?” was steevast de vraag na de wedstrijd. Alle bestellingen duidelijk genoteerd op een briefje. Punctualiteit ten top! Een geweldig mens is gestorven, maar zal altijd in mijn herinnering blijven. Mijn condoleances voor de familie en sterkte de komende tijd.
Aad Kok
In antwoord op Ron & Ria. Wat een prachtige woorden. Bedankt voor al die jaren jouw warme welkomst in de sporthal als ik kwam fluiten. Bedankt voor jouw enthousiasme, rust zacht lieve Saakje en sterkte voor de nabestaanden Aad en Francisca Kok
Leen Quartel
Dag lieve Moeke Mijn eerste herinnering aan jou waren de lekkere varkenshazen met pepersaus bij de Tol. Heerlijk waren die
Norman van Luyck
Als ik als jurylid aan Saakje denk, dan zie ik iemand met het hart op de goede plaats, zonder daar mee te koop te willen lopen. Altijd in dienst om de scheidsrechters, lijnrechters en juryleden een warm welkom te bezorgen. Wat een mooi mens is de (Dynamo)-familie ontvallen. Allemaal veel sterkte met dit verlies.
Wim Rooijakkers
Lieve Saakje, Het kan niet genoeg gezegd worden: Je was een onafscheidelijk deel van SV Dynamo. Niet alleen als supporter, maar vooral als gastvrouw met een uitnodigende lach, een vriendelijke blik en met altijd een passend welkomstwoordje voor iedereen. Maar vooral voor de officials voor en na elke wedstrijd, ongeacht de uitslag, je was er voor ons! Je zag ons en sprak met ons bij Dynamo, maar ook bij vele andere wedstrijden waar jij aanwezig was. Heel veel dank voor de vele keren dat je me warm ontvangen hebt en mij een gevoel van welkom gaf. De lieve en empatische woorden zal ik zeker gaan missen. Jouw familie en alle anderen die voor jou dierbaar waren: gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies. We missen jou Saakje, rust zacht!
Frans Loderus
Saakje was simpel gezegd ‘n lieve vrouw met ‘n warm hart! Altijd gastvrij, en in dienst van anderen. Haar glimlach en hartelijkheid spraken voor zich. sv Dynamo in het bijzonder, en volleybal minnend Nederland gaan haar ontzettend missen! Sterkte gewenst aan allen. Frans Loderus.
Koerdien
Saakje, dank je wel voor de vele jaren dat je mij en de collega’s gastvrij hebt ontvangen bij een wedstrijd van Dynamo. We zullen je allen missen. Rust zacht. Familie, vrienden en Dynamo familie heel veel sterkte met dit verlies.
Rob van den Berg
Smaakje een onverzettelijke vrouw. Ik ontmoette haar tijdens het dynamo kersttournooi om in de rustende jager te eten. Kwam bij haar thuis vaak om de sleutel op te halen van de hal. Ze gaf hem zelden af en deed zelf de deur open en het alarm er af. Vaak mee in de bus naar uitwedstrijden. Koffie verzorgen op de vrijdagmiddag voor heren 1. Nooit meer de app Saakje met de koffie voor de training aanwezig zijn. Smaakje heeft een plaats verdiend in de hemel. We zullen haar missen. Rob van den Berg. Verzorger heren 1
Nicole van der Mark
In de 9 jaren die ik voor Dynamo heb mogen spelen, eerst aan de Morellenlaan en daarna in het Omnisport, was er geen jaar zonder Saakje. Altijd tijd voor een praatje. Heel veel sterkte voor de familie, vrienden en de Dynamo familie.
Corry vd Linden
Lieve Saakje, bedankt voor alle goede zorgen! Je lieve woorden en altijd welgemeende belangstelling. Rust zacht. Familie gecondoleerd en sterkte met dit verlies.
Monique Linthorst – van Reij
Vanaf de eerste dag dat wij lid werden van de Vrienden van Dynamo was Saakje aanwezig. Zij hoorde erbij ook tijdens onze gezellige uitstapjes. Wat zal Saakje gemist worden. Rust zacht Saakje, bedankt voor alle goede zorgen.
Peter Sprenger
Een hele fijne en bijzondere vrouw. Mijn herinneringen liggen meer in de beginfase. Ook toen was Saakje niet weg te denken. Voor iedereen altijd een vriendelijk woord. Ook als ik haar wel eens jaren later even tegen kwam. Heel veel sterkte met het verlies voor alle nabestaanden en goede vrienden van Saakje. Prachtig dat zij door de vrijwilligersprijs zo in ere wordt gehouden.
Wieke
Ah… gecondoleerd! Wat een mooi stukje. Zelf ook warme herinneringen aan ‘Saakje achter de bar’ aan de Morrellenlaan. Sterkte met dit verlies! Hartelijke groet, Wieke
Edwin Grotenhuis
Geconditioneerd en heel veel sterkte gewenst voor met name de familie
George Janssen
Ook voor mij, verzorger van ZVH /Ortec Nesselande, heeft ze meerdere keren een bord smakelijke pasta vol geschept, voor haar geen verschil tussen dynamo of een tegenstander als er gegeten moest worden. Deze soort mensen met een gouden hart zijn helaas zeldzaam en nu is er dus weer één minder. Graag wil ik haar familie als ze die had, en de hele vereniging Dinamo condoleren en veel sterkte wensen met het overlijden van deze bijzondere vrouw en supporter.
Dirk Sparidans
Als speler van Dynamo kon ik altijd rekenen op de lieve glimlach en de aandacht van Saakje. Toen ik later als speler terugkeerde in het Omnisport.. nog steeds hetzelfde: aandacht en een lieve glimlach. Vanuit mij nu die aandacht voor jou, Saakje. Rust zacht. Je naam zal voor altijd verbonden zijn aan Dynamo en voor mij aan de prachtige tijd die ik in het Omnisport heb mogen meemaken.
Jan van de Kooi
Saakje, Zoals ik nooit de gestapelde glazen witte wijn op een maandagavond In de Carnaby Pub zal vergeten zal ook jij nog wel eens in mijn gedachten voorbij komen. Bijzonder mooi mens!
Marc Bloemhard
Lieve Saakje, Het is al gezegd. Ook voor de scheidsrechters was je een vaste baken bij de wedstrijden bij Dynamo, maar ook bij vele andere wedstrijden. Dank dank dank voor de vele keren dat je me warm ontvangen hebt. De lieve woorden voor en na de wedstrijden en het enthousiasme waarmee je me die vele keren begroette iedere keer als wij elkaar tegenkwamen gedurende vele jaren. Juist door jou was het altijd fijn om van Rotterdam naar Apeldoorn te rijden.
Ron & Ria
Rust zacht lieve Saakje