Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

augustus 2017

Goed nieuws over de nieuwe wedstrijdshirts

Vanaf vrijdag 1 september 16.00 uur kunnen de bestelde mini-shirts opgehaald worden bij Intersport. De shirts waar een spelersnummer op gedrukt moet worden (de jeugd- en seniorenshirts) zijn nog niet allemaal klaar. Zodra we weten wanneer deze shirts ook opgehaald kunnen worden, zullen we dat via de website en Facebook bekend maken.

Laat op zaterdag 2 of 9 september gratis een pasfoto maken voor je spelerspas of de website

Met ingang van het nieuwe seizoen hebben weer veel leden een nieuwe spelerspas nodig. Hiervoor kun je gratis een pasfoto laten maken. Als je een nieuwe pasfoto nodig hebt voor je spelerspas, dan kun je dat zien op de teampagina. Je kunt zaterdag 2 september tussen 11.30 uur en 13.00 uur en zaterdag 9 september tussen tussen 10.00 en 13.30 uur gratis een pasfoto laten maken in het Dynamo Café. Ben je speler, coach, trainer of vrijwilliger en staat er nog geen foto van jou op de site? Kom dan ook even langs voor een foto. Spelers kunnen een foto laten maken in het nieuwe wedstrijdshirt. In het Dynamo Café zijn nieuwe, ongenummerde, Dynamo shirts beschikbaar (uni in m, l en xl; Dames in m, l en xl en libero in m en l), speciaal voor de fotosessie. 

 

 

Driekamp Dames 1 op zaterdag 2 september

Op zaterdag 2 september speelt Dames 1 van 12.00 tot 18.00 uur een driekamp tegen Donitas D1 en Pharmafilter US D1, de nummers twee en drie van de Topdivisie vorig seizoen. Leuk om Dames 1 weer in actie te zien in het Omnisport, de toegang is zoals altijd gratis!

 

Finaleplaatsen NK Beach in Scheveningen

De beste 16 beachvolleybalteams per leeftijdscategorie speelden zaterdag het NK Beach in Scheveningen. Alle deelnemers van Dynamo mochten na de poulefase door naar de finale-ronde. Wessel Rouw, Max Ruiters en Ilja van der Pijl haalden het tot de 8e finale. Fleur Dubbelhuis, Carlijn Radstake, Mirthe Bouwmeester, An Den Hamer tot de kwartfinale. Britt Lettink speelde met Nicole van de Vosse van Avior een hele spannende halve finale die, in de beslissende set, net verloren ging met 16-18. Als gevolg van een blessure kon Britt niet meer strijden voor plaats 3 en werd uiteindelijk 4e van Nederland! Britt gefeliciteerd met dit fantastische resultaat. 

 

Alle trainingen in Omnisport op dinsdag 29 augustus verplaatst naar sporthal Mheenpark

Morgen, dinsdag 29 augustus, kunnen we niet trainen in het Omnisport i.v.m. werkzaamheden in de topsporthal. Train je op dinsdag in het Omnisport? Dan vindt jouw training morgen plaats in sporthal Mheenpark. Je kunt binnenkomen via de zij-ingang. De deur wordt op afstand geopend, neem hiervoor contact op met 055 527 05 55. Voor trainingen in de Welgelegenhal wijzigt er niets.

Programma kick-off op 9 september bekend

Het nieuwe volleybalseizoen is begonnen! Traditiegetrouw beginnen we met een kick off weekend, dit jaar op zaterdag 9 september. Benieuwd wie er in Heren 1 en Dames 1 spelen? Kom dan zaterdagmiddag 9 september om 15.00 uur naar de oefenwedstrijden in het Omnisport. Na het voorstellen van alle spelers en speelsters spelen Heren 1 en Dames 1 naast elkaar een oefenwedstrijd. De mannen van Draisma Dynamo spelen tegen VVP. Dames 1 speelt tegen VCN. Neem familie, buren en vrienden mee, de toegang is gratis! Maar voordat de wedstrijd begint, is er een vol programma. De mini’s krijgen ’s morgens een clinic van Heren 1 en Dames 1, de C-, B- en A-jeugd speelt een onderling jeugdtoernooi en iedereen kan een pasfoto laten maken voor de website of een spelerspas. Onder 'Lees het hele bericht' staat het volledige programma voor de mini's en de jeugd op zaterdag 9 september.

Dynamo op NK Beach in Scheveningen

In de zomervakantie trainden 30 jongens en meisjes van onze vereniging op de beachvelden bij het Omnisport en het Zwitsalterrein. Bijna 1200 jongeren waren in de zomer te vinden bij beachtoernooien op de stranden langs de kust en meren. De beste 4 teams van de 4 regio's strijden zaterdag a.s. voor het Nederlands kampioenschap in Scheveningen. Onze vereniging is daar sterk vertegenwoordigd met Britt Lettink, Fleur Dubbelhuis, Carlijn Radstake, Mirthe Bouwmeester, An Den Hamer, Wessel Rouw, Max Ruiters en Ilja van der Pijl. Volg het toernooi https://www.facebook.com/juniorbeachcircuit of https://www.instagram.com/juniorbeachcircuit/ of ga naar de beachvelden in Scheveningen om ze aan te moedigen.

Bericht voor Jeugdteams

In de Nieuwsbrief die vanochtend werd verstuurd werd o.a. verwezen naar de teampagina's voor het trainingrooster. Helaas waren de teampagina's voor de jeugd nog niet  in orde, dit wordt zo snel mogelijk aangepast. Onze excuses voor het ongemak.
 

Zaterdag 26 augustus: seniorentoernooi en BBQ!

Het programma voor het seniorentoernooi op zaterdag 26 augustus is bekend. Voor 1e ochtendwedstrijden begint de warming-up op alle velden in het Omnisport uiterlijk om 9.15. Zorg ervoor dat je op de starttijden van je wedstrijden de warming-up al hebt gedaan. Van 9.45 tot 18.00 zijn er oefenwedstrijden tussen de verschillende seniorenteams waarna iedereen om 18.00 uur kan aanschuiven bij de barbecue! De kosten voor de barbecue bedragen € 10 voor volwassenen en € 5 voor de jeugd t/m 12 jaar. Introducees zijn natuurlijk ook van harte welkom! Inning van de kosten vindt weer plaats via het bij de vereniging bekende rekeningnummer. Opgave is mogelijk tot en met donderdag 24 augustus via dit inschrijfformulierOnder 'lees het hele bericht' staat het wedstrijdprogramma voor het seniorentoernooi.

(Aangepast) trainingsrooster

Het trainingsrooster voor het komende seizoen is iets aangepast i.v.m. koppelingen van teams en beschikbaarheid van trainers. Aanvullende wijzigingen zijn niet uitgesloten omdat we bij de jeugdtrainers afhankelijk zijn van schoolroosters. Hierdoor zullen (in tegenstelling tot eerdere berichten) de jeugdtrainingen ook starten op maandag 28 augustus, evenals de trainingen voor de mini's. Senioren en recreanten starten op maandag 21 augustus.

 

Hieronder de belangrijke data voor de komende periode:

  • Maandag 21 augustus - start trainingen senioren en recreanten
  • Maandag 28 augustus - start trainingen jeugd & mini's
  • Zaterdag 26 augustus - onderling seniorentoernooi
  • Zaterdag 9 september - kick off met presentatie Heren 1 & Dames 1, onderling jeugdtoernooi, clinic en oefenwedstrijden
  • Vrijdag 22 en zaterdag 23 september - eerste ronde competitie

We wensen iedereen een mooi volleybal seizoen!