Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

september 2016

Nog t/m 7 oktober: seizoenskaart Heren 1 met 50% korting

Wees erbij. Tot en met 7 oktober kun je nog seizoenskaarten met 50% korting kopen voor Heren 1 wedstrijden. De kaart geeft toegang tot alle eredivisie wedstrijden inclusief de Europacup-, play-off- en beker wedstrijden. Voor € 50 (€ 25 t/m 16) kunt je een heel seizoen naar topwedstrijden van een eredivisie team in het Omnisport. Een van onze mini’s heeft al voor drie nieuwe supporters gezorgd. Heren 1 komt bij alle mini en jeugd trainingen langs om de seizoenskaart te promoten. Zijn ze nog niet langs geweest? Dan zal dat binnenkort gebeuren. Er valt ook nog wat te winnen. De drie spelers (jeugd/mini) die voor de meeste nieuwe seizoenskaarthouders zorgen, winnen een wedstrijd/trainingstenue of wedstrijdbal. Denk je dat je in de prijzen valt? Mail dan jouw naam, team en het aantal mensen dat via jou een seizoenskaart heeft besteld naar elettink@live.nl. Je kunt de seizoenskaarten bestellen op de website van Draisma Dynamo
 

Een goed begin voor Heren 2: 3-1 winst tegen VCV

Heren 2 speelde zaterdag uit tegen VCV. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Stem op SV Dynamo!

SV Dynamo dingt mee naar de Nevobo Volleybal Award 2016 ‘Gekwalificeerd kader’.
De jury beloonde onze inzending al met een Top 3 notering. Nu is het zaak om van het publiek voldoende stemmen te krijgen om Nr 1 te worden. Daar kun jij bij helpen door op SV Dynamo te stemmen.

Een belangrijk onderdeel van onze inzending is de aandacht voor jeugd. Jeugd die door passie, begeleiding en opleiding uitgroeit tot ‘gekwalificeerd kader’ zoals jeugdtrainer, jeugdscheidsrechter en commissielid.
Dat jonge talent komt veelal uit de kweekvijver rondom wedstrijden van Draisma Dynamo en SV Dynamo Dames 1. Deze jongens en meisjes vinden het niet alleen maar mooi om ballenmeisjes/-jongen, veger of quickmopper te zijn, maar door de tomeloze inzet van Anneke en Ilke Klomp willen ze het ook zo goed mogelijk doen. Zij worden daarom elk jaar wel kampioen.

Help ons aan voldoende stemmen. Vraag teamgenoten, collega’s, vrienden, etc. om op de Jeugd van Dynamo te stemmen.  Klik hier voor het stemformulier, vul een e-mailadres en geboortedatum in, scroll naar beneden en klik op het rondje bij SV Dynamo en klik op Volgende. Stemmen kan t/m 26 september.

Aan de slag in het Dynamo Café?

Albert Mein, Dave van Asselt, Jan Dijkhof, Menno de Krosse, Rene de Burger en Ria den Hamer zijn altijd op zoek naar mensen die af en toe een paar uurtjes bardienst willen doen, maar nu zijn zij in het bijzonder op zoek naar:

  • iemand die 1 keer in de 3 weken bardienst wil draaien op woensdagavond van 20.00 tot 23.00 uur
  • een creatief iemand die samen met Willy Dijkhof de aankleding/het thema aanpast in het clubhuis. Dit is een aantal maal per jaar.
  • iemand die de bardiensten coördineert

Heb je interesse of vragen of wil je je opgeven als oproepvrijwilliger of wil je een keertje een 'introductiecursus' hoe het werkt achter de bar? Mail met clubhuis@svdynamo.nl en zij nemen contact met je op!

Bestel nu seizoenskaarten van Draisma Dynamo met 50% korting

De vaste supporters van Dynamo, leden en vrijwilligers kunnen binnenkort weer een heel seizoen genieten van topvolleybal in het Omnisport. Zij hebben gratis toegang met hun leden- of vrijwilligerspas. Familie, buren of vrienden neem je straks eenvoudig mee. Het is nu mogelijk een seizoenskaart met 50% korting aan te schaffen. Deze geeft toegang tot alle wedstrijden inclusief de Europacup-, play-off- en beker wedstrijden. De spelers van Heren 1 komen binnenkort langs bij alle onze mini- en jeugdspelers. We verklappen al een beetje wat ze gaan vertellen:  de drie spelers (jeugd/mini) die voor de meeste nieuwe supporters met een seizoenkaart zorgen, winnen een leuke prijs! Mail je naam, je team en het aantal mensen dat via jou een seizoenskaart heeft besteld naar elettink@live.nlJe kunt de seizoenskaarten bestellen op de website van Draisma Dynamo. De actie loopt tot 7 oktober

Aanpassingen (uitleg) nieuwe spelregels

De afgelopen weken zijn de nieuwe spelregels besproken met officials. Er zijn hierna nog een aantal aanpassingen in (voornamelijk de commentaren van) de spelregels doorgevoerd. Bijvoorbeeld een toevoeging op de spelregel over het schermen (spelregel 12.5.1). Alle veranderingen zijn verwerkt in:

Toegang topsporthal via Dynamo Café op zaterdag 1 oktober

Op 1 en 2 oktober vindt bij het Omnisport het sportieve evenement Lowlands Throwdown plaats. Hierdoor zijn op zaterdag 1 oktober alleen kleedkamer 1, 2, 3, 4, 5, 6 en scheids1 voor ons beschikbaar. Via het Dynamo Café (ingang 3) kun je naar de topsporthal. De hoofdingang is voor Lowlands.

Modderige teamdag Meisjes B1

Afgelopen zaterdag 10 september trok, goed voorbereid, het hele Meisjes B1 team naar Flevonice voor een dagje teambuilding. Het potje bubblevoetbal werd gezien als een warming up voor de obstacle run: een 7,5 km lang parcours met flinke obstakels dat leek op een stormbaan in combinatie met een mudrace. We waren als trainers/coaches onder de indruk van het enorme doorzettingsvermogen en de hulpvaardigheid van de meiden. Zelf konden we het amper bijhouden. Het samen doorlopen van het parcours heeft de teamgeest en de saamhorigheid versterkt. Het was een bijzonder geslaagde dag en we zien uit naar het volleybalseizoen met dit team!  

Geslaagde clinics tijdens kick-off

Dit weekend luidden we het volleybalseizoen 2016-2017 in met teampresentaties van Heren 1 en Dames 1, oefenwedstrijden van D1/H1 en clinics voor de mini's en de jeugd. Tijdens de clinic op zaterdagochtend konden de mini's hun kunsten vertonen in een nieuw aqua-blauw trainingsshirt met dank aan de shirtsponsoren Vastgoed Beheer Plan, Bellaflor-Dijkhof fleur & interieur en Dommerholt Advocaten. Na een uur lang zweten, wachtte er drinken en wat lekkers boven in het Dynamo Café en een persconferentie met Dames 1 en Heren 1 spelers. We zijn heel veel te weten gekomen… Dames 1 en Heren 1: bedankt voor deze leuke ochtend! We gaan er met z'n allen weer een mooi seizoen van maken. 

Inschrijven als scheidsrechter voor wedstrijden

Je kunt je vanaf nu (na inlog) inschrijven voor de wedstrijden. Tot de Kerst zijn er 85 seniorenwedstrijden waarvoor wij een scheidsrechters of 2 vlaggers moeten leveren en 86 jeugdwedstrijden. Het aantal mini-wedstrijden is nog niet bekend.Voor de senioren betekent dit dat zij, als teamtaak, 5 wedstrijden fluiten of vlaggen (tot de Kerst).