Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!
 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

oktober 2015

Woensdag 4 november: Europa Cup wedstrijd Draisma Dynamo tegen VK Jihostroj České Budĕjovice

Woensdagavond 4 november speelt Draisma Dynamo een Europa Cup wedstrijd om de CEV Cup tegen het Tsjechische VK Jihostroj České Budĕjovice in het Omnisport. De wedstrijd begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. De entree bedraagt voor niet-leden € 10 (17 jaar of ouder) en € 7,50 (tot en met 16 jaar) en voor leden € 7,50 (17 jaar of ouder) en € 5 (tot en met 16 jaar). Zet de datum vast in je agenda! Kaartverkoop aan de kassa van het Omnisport voorafgaand aan deze wedstrijd.

Halindeling voorronde Open Club bekend

De halindeling voor de voorronde van de Open Club (NOJK) op zaterdag 2 januari 2016 is bekend. Meisjes A en Jongens B hebben vrijstelling van de voorronde, de andere teams komen wel in actie:

- JA, JC, MB en MC in de Meerwaarde in Barneveld
- JD en MD in de Veste in Borne

Meer informatie over de NOJKhet reglement en de spelregels van de Open Club en de indeling van de voorronde staat op de website van de Nevobo. 

Weer volop Dynamo sjaals verkrijgbaar

Ze zijn er weer, de mooie en originele sjaals van Dynamo! Het staat leuk bij alle Heren 1 spelers maar ze zijn nog mooier op de tribune bij het aanmoedigen van onze teams. Misschien als cadeau voor in december? Ze kosten € 10 en zijn verkrijgbaar voor elke wedstrijd bij de kassa/entree of muntverkoop in het Dynamo café. 

Nieuwste businessmagazine beschikbaar voor leden

Er is weer een nieuw Business Magazine uit. Het Businessmagazine is een uitgave van de Stichting Businessnetwerk Vrienden van Dynamo en bevat o.a. wetenswaardige artikelen over Heren 1, Dames 1 en Heren 2.  Het magazine verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid onder meer dan 1000 bedrijven in de regio en ruim 700 leden van SV Dynamo. Ben je binnenkort in het Dynamo Café? Neem dan een exemplaar mee. Ze liggen achterin het Dynamo Café en/of in de bestuurskamer.

Verplaatsing woensdag(avond) trainingen naar Zuidbroek

Op woensdagavond 28 oktober speelt Heren 1 een competitiewedstrijd. De trainingen van MC1, JA1, D3, D10, D11, D12 en H12 worden daarom verplaatst naar de sporthal in Zuidbroek, Laan van Omniversum 4. Zaal openen via de SV Dynamo code van Accress. Teams hebben inmiddels bericht gehad via de mail. Graag zelf ballen meenemen, er zijn geen antennes aan de netten. Op woensdag 4 november en 16 december speelt Heren 1 thuis een Europese wedstrijd in Omnisport en kunnen we vanaf dinsdag niet meer in het Omnisport trainen. Meer informatie over vervangende ruimte volgt via de mail en de website.

Woensdag 28 oktober thuiswedstrijd Heren 1 - Inter Rijswijk

Woensdag 28 oktober speelt Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Inter Rijswijk. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Voor de wedstrijden van Heren 1 betalen volwassenen € 5, jeugd t/m 16 jaar € 2,50. Leden en vrijwilligers van SV Dynamo hebben gratis toegang op vertoon van het lidmaatschapspasje. Het pasje kun je ophalen bij de kaartverkoop in het Omnisport voor aanvang van een thuiswedstrijd van Heren 1.

Iris en Janine floten zaterdag hun eerste jeugd- en seniorenwedstrijd

Iris Koedijk (11) floot zaterdag haar eerste jeugdwedstrijd.  Weer een elf-jarige die een jeugdwedstrijd fluit. Tot voor kort vond de Nevobo nog dat je daar minimaal 16 jaar voor moest zijn. Iris, jij laat zien dat als je iets leuk vindt en het goed wilt doen, dat leeftijd er niet toe doet. Je begeleider was erg onder de indruk van je. Dat begon al vóór de wedstrijd. Je zag dat de coaches nog niet zo bedreven waren met de laptop en het Digitaal Wedstrijd Formulier. Je ging naast hen staan achter de tellertafel en hielp ze met het invullen. Heel goed Iris! En dan het tossen ... waar een begeleider met spanning naar uitziet. Niet dat het tossen zo moeilijk is, maar is het fluitje wel hoorbaar.  Als je op de scheidsrechterstoel staat en je 12 paar ogen, met een vragende  blik ('floot je nu wel of niet'), op je gericht krijgt kun je daar als scheidsrechter knap onzeker van worden. Nou Iris, al had Heren 1 naast je gespeeld en juichte een volle tribune voor een gescoord punt, dan nog hadden ze jouw fluitje gehoord.  Hard fluiten is één maar ook op het goede moment fluiten en het juiste team het punt geven is twee. Je deed het alle twee! Fantastisch Iris! Je mag echt trots zijn op jezelf, ik ben het in ieder geval op jou! 
 

Eerste Super Saturday op zaterdag 31 oktober

De eerste Super Saturday van dit seizoen is op zaterdag 31 oktober. Zowel Dames 1, Heren 1 als Heren 2 spelen dan een thuiswedstrijd. Tussen de wedstrijden door kun je weer een hapje eten in het Dynamo Café. Dames 1 speelt om 16.30 uur tegen Sliedrecht Sport, Heren 2 om 16.30 uur tegen Cito en Heren 1 om 20.00 uur tegen SSS. De toegang tot de wedstrijden van Dames 1 en Heren 2 is gratis. Voor de wedstrijden van Heren 1 betalen volwassenen € 5, jeugd t/m 16 jaar € 2,50. Leden en vrijwilligers van SV Dynamo hebben gratis toegang op vertoon van het lidmaatschapspasje. Het pasje kun je ophalen bij de kassa van het Omnisport voor een van de thuiswedstrijden van Heren 1. Blijf je gezellig een hapje eten? Op het menu staat Chinees buffet van Kota Radja. Het buffet bestaat uit Babi Pangang, Saté Ajam, Tjap Kan Tjoy (groenten), Foe Yong Hai met kip, Miniloempia’s, Kerriekoekjes, Kroepoek, Nasi en Bami. De kosten bedragen € 5,00 t/m 12 jaar en daarboven € 7,50. Aanmelden kan via de link op de website en is mogelijk tot vrijdag 30 oktober 17.00 uur. Graag tot dan!

Heren 1 verliest met 3-1 van Lycurgus

Er hing nog even een 3-2 in de lucht woensdagavond in het Omnisport. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen bleef Draisma Dynamo alle sets dicht in de buurt van Supercupwinnaar Lycurgus. Te veel foutjes aan het einde van de vierde set zorgden er helaas voor dat het publiek hierna naar huis kon. Het was een mooie wedstrijd om te zien, de setstanden waren 21-25, 21-25, 27-25 en 22-25.

Heren 1 zoekt ballenkinderen op 28 oktober en 4 november

Door twee extra doordeweekse speelrondes en de CEV-cup moeten onze lange mannen drie woensdagavonden op rij een thuiswedstrijd spelen. Voor 28-10 en 4-11 komt Anneke nog veel ballenkinderen tekort. Veel mini's mogen niet doordeweeks en op een aantal middelbare scholen is het dan toetsweek. Voor 28-10 heeft Anneke nog vijf rollers/vegers nodig en voor 4-11, bij de Europese wedstrijd, zelfs nog negen. Wie o wie helpt Heren 1 uit de brand? Het maakt niet uit of je nog nooit eerder hebt geholpen, je krijgt een goede uitleg en Anneke is altijd in de buurt.... Opgeven graag bij Anneke via klomp1@zonnet.nl.