Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!
 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

september 2015

Interne VT-2 trainersopleiding van start

Aanstaande vrijdag 2 oktober gaat een interne VT-2 trainersopleiding van start. Deze opleiding is alleen voor SV Dynamo leden en wordt door de vereniging betaald. Hiermee bouwen we aan een van de pijlers van het technisch beleid van de vereniging: een (nog) beter geschoold technisch kader (trainers).

Scheids- en lijnrechterrooster tot de Kerst bekend

Het is gelukt! Twee weken lang konden leden van het Jeugd Arbitrage Corps en seniorenteams zelf wedstrijden uitkiezen om te fluiten of te vlaggen. De laatste 20 wedstrijden, die vandaag nog open stonden, zijn verdeeld over de teams. 
Van de 157 jeugd- en seniorenwedstrijden worden er 75 (48%) door jongeren van het Jeugd Arbitrage Corps (11- 16 jaar) gefloten en de overige wedstrijden door seniorenteams. Daarnaast fluit en telt onze jeugd nog alle 62 CMV-wedstrijden (mini's) in onze hal.

Week van de scheidsrechter

De "Week van de Scheidsrechter!" komt er weer aan, van vrijdag 2 t/m zondag 11 oktober 2015 .

Als volleybalscheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als sporter een wedstrijd speelt. Een speler trekt door mooie en spectaculaire acties juist die positieve aandacht. En terecht! Dat maakt de volleybalsport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.
Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die geen aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient vóór en ná de wedstrijd.
De "Week van de Scheidsrechter!" is een mooie gelegenheid om je scheidsrechters (uit- en thuiswedstrijden) een keer extra erkenning te geven. Zo'n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft energie voor weer een fantastisch volleybalseizoen. Maak er een mooi seizoen van, met elkaar! Join!

Tijdelijk minder kleedkamers beschikbaar

In verband met het EK Volleybal heeft SV Dynamo deze week minder kleedkamers: alleen kleedkamers 1, 2 en 4 zijn deze week beschikbaar voor onze trainingen. A.s. vrijdag hebben we ook kleedkamer 11 en 12. Houd er rekening mee dat de gangpaden worden afgesloten, je kunt via de achterkant de kleedkamers uit. Op maandag 28 september kunnen we helemaal geen gebruik maken van de kleedkamers (je moet thuis douchen en omkleden). Ook kunnen we a.s. maandag geen gebruik maken van de parkeerplaats voor onze ingang. Degenen die met de auto komen, kunnen hun auto elders bij het Omnisport parkeren, bijvoorbeeld bij Intratuin of WSV.

Wedstrijdverslag Heren 2: Alleen de welverdiende beloning bleef nog achter..

Op zaterdag 19 september was het dan (eindelijk) zo ver: de start van een nieuw seizoen. Gelukkig ook dit jaar weer in de topdivisie, maar daarin wel met een ander (basis)team. Geen gemakkelijke opgave om direct op bezoek te gaan bij Webton Hengelo. Niet alleen het team -met een Amerikaan als opvallende “hoogvlieger”- wordt veelvuldig als kampioenskandidaat genoemd, maar ook de entourage met licht, geluid en cheerleaders lijkt al op het ambitieniveau van de eredivisie te zitten. Prachtig om in deze arena tegen deze geduchte tegenstander te mogen strijden en aan te kunnen tonen dat we wel degelijk mee kunnen (blijven) doen.

Geen trainingen in de Herfstvakantie

In de Herfstvakantie van 17 t/m 25 oktober zijn er geen trainingen. Teams die in de Herfstvakantie toch willen trainen, kunnen t/m 25 september trainingsruimte aanvragen. Er kan alleen getraind worden op dinsdag 20 en/of donderdag 22 oktober in het Omnisport. Graag een mailtje met je wensen sturen naar Auke Snijder via tc@svdynamo.nl.

Geen kleedkamers en parkeerterrein beschikbaar tijdens EK Volleybal

Op 26, 27 en 28 september vindt het EK Volleybal voor vrouwen plaats in het Omnisport. Maandag 28 september kunnen we wel in het Omnisport trainen maar kunnen we geen gebruik maken van de kleedkamers. Ook kunnen we geen gebruik maken van de parkeerplaats voor onze ingang. Degenen die met de auto komen, kunnen hun auto elders bij het Omnisport parkeren, bijvoorbeeld bij Intratuin of WSV.

Data Open Club bekend

De data voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK), ook wel Open Club genoemd, zijn bekend. De voorronde vindt plaats op zaterdag 2 januari 2016 (de laatste zaterdag van de kerstvakantie), de halve finale op zaterdag 13 februari 2016 (dit keer niet in de voorjaarsvakantie) en de finale op zaterdag 12 maart 2016. Alle informatie over het kampioenschap is terug te vinden op www.volleybal.nl. Onder ‘Lees het hele bericht’ staat meer informatie over de NOJK.

Technische structuur vereniging

Wil je meer weten over de technische structuur binnen de vereniging, de aanstelling van contactpersonen, de technische commissie en de taakverdeling binnen de technische commissie, lees dan onderstaand bericht van Arjan de Groot.  

Nieuwe inspeelshirts voor Dames 3

Vanavond kreeg Dames 3 nieuwe inspeelshirts uitgereikt van Daniël de Jong van de Jong Elektra & Kluswerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in verbouwingen, renovatie, nieuwbouw en installatiewerkzaamheden (elektra, water en gas). Ook kun je er terecht voor schilderwerk, stucwerk, metselwerk en technische problemen. Foto: links Daniël de Jong