Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Dynamo Beach
live!

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

april 2015

Geslaagd eindfeest

Afgelopen zaterdag sloten we met z'n allen het seizoen 2014-2015 af met een geslaagd eindfeest. Overdag konden ruim 100 mini- en jeugdleden zich uitleven in de topsporthal met een zeer uitdagend spelparcours. De mooie klimmuur was hierbij een echte topper! Tijdens de barbecue was het gelukkig droog, het eten was heerlijk! De mini's konden zich daarna nog opwarmen tijdens de cola disco waarna het de beurt was aan de rest van de vereniging. Het 'Proud to be fout' feest met DJ Aron Post, georganiseerd door Dames 6, was weer een groot succes en een lust voor het oog. Tijdens het 'officiële gedeelte' met de uitreiking van de seizoensmedailles aan alle mini- en jeugdleden (sponsoren bedankt!) en de huldiging van alle kampioensteams werd David Bergsma (bij verstek) uitgeroepen tot 'Vrijwilliger van het jaar'. David geniet op Vlieland van zijn nieuwe tent. David van harte gefeliciteerd!  

Trainingen tot de zomervakantie voor alle mini's

In het eerder gepubliceerde overzicht over de trainingen en vrije dagen tot aan de zomerkantie stond niet de juiste informatie voor de mini's. Onder 'lees het hele bericht' staat het juiste rooster voor de mini's tot de zomervakantie.

P/D wedstrijden Heren 5 en Dames 2

Heren 5 en Dames 2 gaan komende week P/D wedstrijden spelen. Heren 5 is op de tweede plek geëindigd in de promotieklasse en kan via P/D promoveren. Dames 2 is tiende geworden en kan via P/D proberen de plek in 2e divisie te handhaven. De P/D wedstrijd van Heren 5 is a.s. vrijdag 24 april om 20.00 uur in het Omnisport tegen Heren 2 van Rivo Rijssen. De return is volgende week dinsdag 28 april om 21.00 uur in Rijssen. Dames 2 speelt de P/D wedstrijd dinsdag 28 april om 20.00 uur thuis tegen DVO uit Hengelo (Gld). Dit is een belangrijke wedstrijd, Dames 2 wil uiteraard de plek in de 2e divisie handhaven. Publiek is meer dan welkom! De datum van de uitwedstrijd is nog niet bekend, de tegenstander wel: Boemerang uit Eibergen.

Meisjes A2 kampioen

Meisjes MA2 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 1ste klasse. Nadat ze het vorige seizoen waren gedegradeerd was ook de verwachting dat ze bij de beste drie konden eindigen. De laatste wedstrijd tegen Libero haalden de meiden alles uit de kast. De eerste set werd gewonnen met 25-10 (Hoera, ze waren kampioen!) en de andere sets gingen ook eenvoudig naar MA2 met 25-11, 25-11 en 25-13. Kiona Huisman, Silke Koning, Nicole van Daalen, Floor Wielink, Ryanne Bonekamp, Stephanie Siesling, Charlotte Sterk, Michelle Evertse en vaste invalkrachten Narena Huisman en Romy Pouw, van harte gefeliciteerd! En natuurlijk ook de trainers/coaches Kay Hulsebos, David Bergsma en Jeroen Tiel Groenestege. Lees het wedstrijdverslag.

 

Heren 1 verliest met 3-0 van Orion

Vanavond heeft Heren 1 in Doetinchem weer met 3-0 verloren van Orion. Het was de tweede wedstrijd in een best of three serie om de 3e en 4e plek in de competitie. Orion heeft met twee gewonnen wedstrijden nu de derde plek in de competitie veroverd. Er is a.s. zaterdag dus geen beslissingswedstrijd meer nodig in het Omnisport.

Doe mee aan het 29e Bedrijventoernooi!

Het volleybalseizoen is alweer bijna voorbij maar dat betekent niet dat je niet meer kunt volleyballen! Wil je in juni nog een paar avonden lekker volleyballen met collega’s, vrienden of bekenden? Of met je volleybalvrienden? Doe dan mee aan het altijd gezellige Bedrijventoernooi van SV Dynamo. Ook niet-bedrijfsgebonden teams kunnen meedoen. Je kunt je dus ook inschrijven met je teamgenoten. De poulewedstrijden zijn dit jaar op dinsdag 9 tot en met donderdag 11 juni. De finales zijn de week erop, op woensdag 17 juni, en de opzet van het toernooi is gelijk aan voorgaande jaren. Meer informatie en een inschrijfformulier kun je vinden onder Toernooien > Bedrijventoernooi. Inschrijven kan tot en met vrijdag 22 mei. Deelnemers aan vorige edities ontvangen een persoonlijke uitnodiging via de mail.


 

Trainingen tot de zomervakantie

Met drie weken meivakantie, een aantal vrije dagen en het Bedrijventoernooi in het vooruitzicht, hieronder een overzicht van de trainingen tot aan de zomervakantie. Na de vakantie beginnen de trainingen weer op maandag 24 augustus. 

A.s. zaterdag thuiswedstrijd Heren 1 - Orion

A.s. zaterdag 18 april speelt Heren 1 om 20.00 uur thuis tegen Orion. De strijd gaat om de derde en vierde plaats (‘best-of-three'). De ploegen die zaterdagavond in Omnisport spelen, hebben beide een vervelende week achter de rug, want ook de Doetinchemmers wisten zich niet te plaatsen voor de finale. Zowel uit als thuis verloor Orion met 3-1 van regerend landskampioen en titelfavoriet Landstede Volleybal.

Dynamo en Orion stonden dit seizoen al een paar keer tegenover elkaar. In de eerste thuiswedstrijd van Draisma Dynamo dit seizoen kwam de ploeg uit Doetinchem op bezoek in Apeldoorn. Onze mannen wonnen met 3-1. Medio december was de return, en ook die wisten onze mannen, zij het met iets meer moeite, met 3-2 te winnen.

Volg een trainersopleiding

Iedereen die graag een trainersopleiding wil volgen kan een mailtje sturen naar de technische commissie (tc@svdynamo.nl). De oproep geldt voor huidige trainers die zich verder in het trainersvak willen bekwamen maar ook voor volleyballers en ex-volleyballers (bijvoorbeeld ouders van mini- of jeugdleden) die komend seizoen trainingen willen gaan geven. Heb je belangstelling om vanaf september 2015 de VT4 cursus te volgen, bezoek dan de gratis informatieavond van de Nevobo op vrijdagavond 24 april. Dit is interessant voor degenen die in het verleden een VT3 of trainer-A hebben gevolgd. De opleidingen worden in overleg (gedeeltelijk) betaald door de vereniging. Onder 'lees het hele bericht' staat meer informatie over de informatieavond VT4.

Proud to be fout en DJ Aaron Post

Op zaterdag 25 april verzorgt DJ Aaron Post de muziek  tijdens het feest met als thema 'Proud to be fout'. Proud kunnen we ook zijn op de jeugd van Dynamo. Het ochtend- en middagprogramma wordt door leden uit diverse jeugdteams verzorgd en het avondprogramma door het jongeren seniorenteam (dames 6). De heren van Heren 4 zorgen voor de inwendige mens tijdens de BBQ en de clubhuiscommissie voor het drankje tijdens de feestavond.