Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Dynamo Beach
live!

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

november 2014

Hulp gezocht voor Internationaal Jeugdtoernooi

Nog een kleine maand en dan is het Omnisport en de WSV-hal weer gevuld met zo'n 600 jeugdige volleyballers uit binnen- en buitenland. Er komen dit jaar maar liefst 54 teams en het toernooi is volledig volgeboekt. We zoeken ook dit jaar weer heel veel vrijwilligers die willen meehelpen om er een onvergetelijk toernooi van te maken. Het toernooi is altijd op 27, 28 en 29 december en dat valt dit jaar (gelukkig) op zaterdag, zondag en maandag. Dagen waarop je je misschien makkelijker een paar uurtjes vrij kunt maken. Lijkt het je leuk en heb je een paar uurtjes tijd om een taakje voor je rekening te nemen? Dat kan op zaterdag 27 en/of zondag 28 en/of maandag 29 december de hele dag/'s morgens/'s middags/'s avonds. Er is altijd een taakje beschikbaar dat bij je interesse en beschikbare tijd past. Laat alsjeblieft uiterlijk 8 december via een mailtje aan Peter van Gent (petervan_gent@hotmail.com) en/of Janet de Jonge (janet.dejonge@gmail.com) weten dat je wilt meehelpen, dan nemen zij z.s.m. contact met je op. Heb je vorig jaar geholpen bij het Jeugdtoernooi, dan heb je vandaag waarschijnlijk al een mail hierover ontvangen. Mocht dat niet zo zijn, neem dan alsjeblieft contact op met Peter of Janet als je beschikbaar bent. Alle hulp is welkom!

Verplaatsing trainingen Omnisport en Welgelegenhal op 2 en 3 december

Woensdagavond 3 december speelt Draisma Dynamo Heren 1 een Europacupwedstrijd tegen het Turkse Istanbul BBSK in het Omnisport. Beide teams moeten hiervoor trainen, waardoor er wijzigingen zijn in het normale trainingsschema. Op dinsdag 2 december traint de tegenstander van Heren 1 in de Welgelegenhal van 19.00 - 21.00 uur. De trainingen van de Dynamo teams die op dit tijdstip in de Welgelegenhal trainen zijn daarom aangepast. In verband met de wedstrijd van woensdagavond zijn er op woensdag 3 december geen trainingen in het Omnisport. Hieronder staan de wijzigingen in het trainingsschema voor 2 en 3 december op een rij. Informeer alsjeblieft ook je teamgenoten.

Cofely nieuwe hoofdsponsor Internationaal Jeugdtoernooi van SV Dynamo

Cofely is de nieuwe hoofdsponsor van het 22e Internationaal Jeugdtoernooi van volleybalvereniging SV Dynamo Apeldoorn. Cofely, marktleider in duurzame technische dienstverlening met vestigingen in o.a. Arnhem en Deventer, wil zich via topsport verbinden met de regio. SV Dynamo is blij met de nieuwe hoofdsponsor van het jeugdtoernooi. Cofely heeft toegezegd de organisatie van het toernooi op alle mogelijke manieren te willen ondersteunen. De 22e editie van het toernooi draagt dan ook de naam van de nieuwe sponsor, het 22e Cofely Internationaal Jeugdtoernooi.

Neem een introducé mee naar de Europacupwedstrijd en ontvang 2 gratis consumpties

Woensdagavond 3 december speelt Draisma Dynamo Heren 1 een Europacupwedstrijd tegen het Turkse Istanbul BBSK in het Omnisport. De wedstrijd begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Ook voor deze Europacupwedstrijd geldt de speciale actie: ieder Dynamo-lid dat een introducé meeneemt, ontvangt twee gratis consumptiemunten voor het Dynamo Café. De munten worden uitgereikt bij de kassa in het Omnisport. NB: Neem je 2, 3, 4 of 9 introducés mee, dan ontvang je ook twee gratis consumptiemunten en niet 4, 6, 8 of 18… Een bezoeker die zonder Dynamo-lid een kaartje koopt bij de kassa krijgt geen consumptiemunten. De entree bedraagt voor niet-leden € 10 (17 jaar of ouder) en € 5 (tot en met 16 jaar) en voor leden € 5 (17 jaar of ouder) en € 2,50 (tot en met 16 jaar). Zet de datum vast in je agenda! Kaartverkoop aan de kassa van het Omnisport voorafgaand aan de wedstrijd. 

Gratis met je partner of kameraad naar de Europacupwedstrijd?

Op woensdag 3 december a.s. speelt Heren 1 een Europacupwedstrijd in het Omnisport tegen het sterke Istanbul BBSK. Dat betekent een wedstrijd met alle ‘toeters en bellen’, dus inclusief de speciale wedstrijdvloer. Voor het leggen daarvan is het zaalteam verantwoordelijk, maar bij het opruimen van de wedstrijdvloer hebben de mannen van het zaalteam een paar sterke kerels nodig. Nou kan de club daarvoor natuurlijk extern mensen inhuren, maar waarom zouden we niet een paar Dynamoleden aanbieden tegen een leuke vergoeding deze taak op zich te nemen?

Parkeerverbod op de wegen bij de Voorwaarts

Op het terrein bij de Voorwaarts geldt een parkeerverbod op de wegen. Je mag alleen parkeren op de parkeerterreinen. En die zijn in ruime mate aanwezig. Auto’s die geparkeerd staan op de weg krijgen nu nog een waarschuwingsbriefje onder de ruitenwisser. Binnenkort gaat de politie over op het uitdelen van parkeerbonnen. Graag ook bezoekende teams waarschuwen dat je je auto op een parkeerterrein moet zetten.

Zeer geslaagde Sinterklaasmiddag

Het Sinterklaasfeest was ook dit jaar weer erg geslaagd! Er waren maar liefst 105 kinderen in het Omnisport. Sinterklaas en zijn Pieten vonden het erg gezellig met jullie. Dat kun je goed zien op de foto’s die zijn gemaakt door Marloes Bouwmeester. De foto’s staan op deze website onder Multimedia > Foto’s. Graag tot volgend jaar!
 

Woensdag 3 december: trainingen mini’s verplaatst naar Welgelegenhal

Afgelopen donderdag heeft Heren 1 in Zwitserland een geweldige prestatie geleverd door in zes sets te winnen van Biogas Volley Näfels. Hierdoor blijft Heren 1 Europees volleyballen in het CEV Cup toernooi. Afgelopen maandag werd de volgende wedstrijd bekend: woensdagavond 3 december speelt Heren 1 een thuiswedstrijd tegen het sterke Istanbul BBSK. Dat betekent dat beide teams voorafgaand aan de wedstrijd in het Omnisport moeten kunnen trainen en dat de trainingen van mini’s, jeugd en senioren worden verplaatst (voorzover ze niet in het Omnisport Heren 1 willen aanmoedigen!). De trainingen voor de mini’s zijn op woensdag 3 december verplaatst naar de Welgelegenhal. Er is een aangepast rooster. Alle teams trainen een uurNog even de wijzigingen voor de mini’s op een rij:

Woensdag 3 december: Europa Cup wedstrijd Draisma Dynamo tegen Istanbul BBSK

Woensdagavond 3 december speelt Draisma Dynamo Heren 1 een Europa Cup wedstrijd tegen het Turkse Istanbul BBSK in het Omnisport. De wedstrijd begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. De entree bedraagt voor niet-leden € 10 (17 jaar of ouder) en € 5 (tot en met 16 jaar) en voor leden € 5 (17 jaar of ouder) en € 2,50 (tot en met 16 jaar). Zet de datum vast in je agenda! Kaartverkoop aan de kassa van het Omnisport voorafgaand aan deze wedstrijd. 

Ook voor deze Europacupwedstrijd geldt de speciale actie: ieder Dynamo-lid dat een introducé meeneemt, ontvangt twee gratis consumptiemunten voor het Dynamo Café. De munten worden uitgereikt bij de kassa in het Omnisport. NB: Neem je 2, 3, 4 of 9 introducés mee, dan ontvang je ook twee gratis consumptiemunten en niet 4, 6, 8 of 18… Een bezoeker die zonder Dynamo-lid een kaartje koopt bij de kassa krijgt geen consumptiemunten.

Heren 1 zoekt hulp van mini- en jeugdleden

Heren 1 zoekt hulp! Welke (mini/jeugd)leden tussen de 10 tot 16 jaar willen helpen met lootjes verkopen bij de thuiswedstrijden van Heren 1? Wat moet je doen? In tweetallen probeer je tussen 19.00 uur en 20.00 uur zoveel mogelijk lootjes te verkopen waarmee bezoekers mooie prijzen kunnen winnen. Je moet dan een uur voor de wedstrijd in het Omnisport aanwezig zijn (19.00 uur). Om 20.00 uur, als de wedstrijd begint, mogen alle lotenverkopers in het Dynamo Café zelf de lootjes trekken. Deze nummers worden dan tijdens de wedstrijd omgeroepen. Je krijgt ook een gratis consumptiemuntje om drinken of iets lekkers te halen. Daarna kun je samen met vrienden, vriendinnen of je ouders de wedstrijd bekijken. Je kunt je opgeven bij Aline de Vries, alinedevries@upcmail.nl.