Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

juli 2014

Conceptversie wedstrijdprogramma

Het concept wedstrijdprogramma van regio Oost voor seizoen 2014-2015 is vanaf nu te vinden op de competitiesite van deNevobo. In dit conceptprogramma kan door het wedstrijdsecretariaat in ons thuisprogramma nog wijzigingen worden doorgevoerd tot op het moment dat het programma definitief zal worden gemaakt op 1 september 2014. Wil je iets wijzigen in de uitwedstrijden dan kan dit alleen in overleg met het wedstrijdsecretariaat.
Let op: het wedstrijdprogramma is nog onderhevig aan wijzigingen! Elk jaar zijn er teams die het conceptprogramma volgen en vervolgens voor een dichte sporthal komen te staan. Het programma wordt pas 1 september definitief, na die datum kunnen de wedstrijden in de agenda worden gezet.

Heren 2 heeft selectie rond voor de topdivisie

Sommigen betitelden ons twee jaar geleden als laf, kampioen worden van de 1e divisie en niet promoveren. Feit was dat belangrijke spelers ons gingen verlaten, niet in de laatste plaats Michiel van Dorsten. Met een geheel vernieuwd team, wel weer met een smalle selectie, wilden wij graag nog een jaar 1e divisie spelen. Maar na afgelopen seizoen weer kampioen te zijn geworden moeten en willen we wel! Aankomend seizoen dus ‘a new kid in town’ in de topdivisie, Heren 2!

Bestuur bedankt vrijwilligers

Iedereen die zich het afgelopen seizoen als vrijwilliger heeft ingezet voor onze vereniging en/of Draisma Dynamo is a.s. donderdag 17 juli vanaf 17.15 uur van harte welkom op het Marktplein in Apeldoorn. Apeldoorn is een van de speelsteden van het Transavia Grandslam Beachvolleybal en op het Marktplein zijn woensdag en donderdag poulewedstrijden gepland. Voor onze vrijwilligers is een deel van de tribune gereserveerd vanaf 17.15 uur, zodat je met je collega-vrijwilligers de wedstrijd van 17.45 uur kunt bijwonen. Welke teams er spelen wordt dinsdag 15 juli bekend door loting. Voor meer informatie over het evenement kun je kijken op www.transaviagrandslam.com. Na afloop van de wedstrijd biedt het bestuur je in Café de Paris – bij mooi weer op het terras – een drankje met hapje aan. Alle vrijwilligers hebben een uitnodiging gehad via de mail. In de mail staan linkjes om de uitnoding te accepteren of af te slaan. Bewaar de mail dus goed. Laat uiterlijk 15 juli via de linkjes in de uitnodigingsmail weten of je aanwezig bent op 17 juli 2014. PS: mocht je een vrijwilliger kennen die geen uitnodiging heeft ontvangen (of ben je een vrijwilliger die geen uitnodiging heeft ontvangen), neem dan even contact op met Alice via secretaris@svdynamo.nl.

Nieuw Heren 12 zoekt enthousiaste spelers voor komend seizoen

Oproep van Heren 12: Met een aantal enthousiaste spelers hebben we ons als H12 aangemeld voor de competitiestart in het nieuwe seizoen. Wat ons verbindt, is dat we het een geweldig leuk spelletje vinden, een balletje kunnen slaan, best fanatiek zijn maar ook teamgeest en gezelligheid belangrijk vinden. We hebben een toptrainer in de persoon van Erik Koldewijn kunnen strikken en we spelen de competitie zoveel mogelijk doordeweeks (thuis op vrijdag). Trainen hebben we aangevraagd op woensdag. Inmiddels hebben we 7 zekere aanmeldingen, in een ideaal team zou dus nog plek zijn. Interesse om (weer) competitie te gaan spelen? Mail direct naar Rene de Burger (rene6519@gmail.com) of Lewalt Eland (lewalt4@gmail.com).
 

Vrijwilligers GrandSlam beachvolleybal in Apeldoorn gezocht

Voor de GrandSlam beachvolleybal 2014 in Apeldoorn is de Nevobo op zoek naar een aantal vrijwilligers die het leuk vinden een handje te komen helpen. Ze zijn vooral opzoek naar mensen die samen met de organisatie toezicht willen houden bij onder andere de players lounge en “restricted area’s”. Je werkt altijd in een team en wordt regelmatig afgelost. Daarnaast heb je vrij toegang tot de wedstrijden en eten en drinken doe je samen met de beachvolleyballers. Prachtige gelegenheid om het toernooi eens van binnenuit te ervaren. Heb je interesse en ben je een dagdeel beschikbaar op woensdag 16 of donderdag 17 juli a.s.? Ben je ouder dan 16 jaar, dan kun je een mail sturen naar rik.eisma@nevobo.nl. Na aanmelding ontvang je alle verdere informatie.