Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

30e editie internationaal jeugdtoernooi SV Dynamo

Op Derde Kerstdag is het weer zover! Dan houdt SV Dynamo voor de dertigste keer het 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi. Drie dagen achtereen strijden zestig teams uit vijf verschillende landen in de Draisma Dynamo Arena en de sporthal van WSV om de prijzen en de eer.
 

Volleyballiefhebbers kunnen van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 december dagelijks genieten van topjeugdvolleybal bij zowel de meisjes als de jongens in de leeftijdscategorieën C, B en A. In de oudste leeftijdscategorie bij de meisjes verdedigt het organiserende SV Dynamo haar titel.
 

Zoals bij elke editie van het 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi verschijnen veel van de deelnemende teams met talenten die al op divisieniveau bij de senioren hun opwachting hebben gemaakt. Van de deelnemende teams zijn er in totaal zeventien afkomstig uit het buitenland. De buitenlandse gasten komen uit België, Duitsland, de Verenigde Staten en – dit jaar voor het eerst – Polen.
 

Op de eerste speeldag beginnen de wedstrijden ’s ochtends op 10.00 uur, op de overige dagen om 9.00 uur. De toegang tot de wedstrijden is gratis. De finales vinden plaats op vrijdagmiddag. Kirsten Knip, libero van Oranje en Draisma Dynamo, reikt aansluitend de prijzen uit.

Het volledige wedstrijdprogramma van het 11Teamsports Internationaal Jeugdtoernooi staat vermeld op de website https://svdynamo.nl/jeugdtoernooi